Προς το περιεχόμενο

να παω σε ati απο nvidia gtx 260??

svanakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδη θα εχω μονο και μονο την 260για physics?

150 ευρο για physics?

Ασ μου καποιος που ξερει, αξιζουν τοσο πολυ τα physics?

Εγω στο pro και το need for speed δεν μπορω να καταλαβω την λειτουργεια τους!!

και με μια 9500 τα ιδια εχεις :P

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δηλαδη θα εχω μονο και μονο την 260για physics?

150 ευρο για physics?

Ασ μου καποιος που ξερει, αξιζουν τοσο πολυ τα physics?

Εγω στο pro και το need for speed δεν μπορω να καταλαβω την λειτουργεια τους!!

Το θεμα δεν ειναι αν αξιζει η οχι, το θεμα ειναι οτι -εχεις- 2 καρτες τωρα και 2 καρτες θα εχεις και μετα αλλα με διαφορετικους ρολους η καθε μια αν πας για τετοιο set up. Απο την αλλη psys-x δεν θα χρειαστεις για κανενα παιχνιδι εκτος του batman ΑΑ και αν δεν το παιξεις αυτο τοτε δεν υπαρχει λογος για δευτερη καρτα για psysics για την ωρα.

Βεβαια αν δεν παιζεις Βατμαν ΑΑ τοτε μπορεις να πουλησεις ανετα και τις 2 GTX260 και να μεινεις με ανεση με τη μια 5870.

Δημοσ.
Το θεμα δεν ειναι αν αξιζει η οχι, το θεμα ειναι οτι -εχεις- 2 καρτες τωρα και 2 καρτες θα εχεις και μετα αλλα με διαφορετικους ρολους η καθε μια αν πας για τετοιο set up. Απο την αλλη psys-x δεν θα χρειαστεις για κανενα παιχνιδι εκτος του batman ΑΑ και αν δεν το παιξεις αυτο τοτε δεν υπαρχει λογος για δευτερη καρτα για psysics για την ωρα.

Βεβαια αν δεν παιζεις Βατμαν ΑΑ τοτε μπορεις να πουλησεις ανετα και τις 2 GTX260 και να μεινεις με ανεση με τη μια 5870.

2 gtx 260 ειναι μια χαρα για τωρα μεχρι και το καλοκαιρι να πεσουνε οι τημες στα τωρινα να βγουνε και απο την nvidia και να βγει και κανενα dx11 game

εγω παντως στην θεση σου θα τις κρατουσα για 1 χρονο ακομα......;)

και θα επερνα κανεναν i-5 cpu :P

Δημοσ.

Η CPU σου ειναι ισχυροτατη, δεν εχεις ιδιαιτερη αναγκη ουτε και λογο να πας σε i-5 ή phenom II. Η 5870 που θα ηθελες να παρεις εχεις αρκετες επιδοσεις ετσι ωστε να τρεχεις ανετα με 8χ και 4χ ΑΑ σε σχεδον οποιοδηποτε παιχνιδι και θα εχεις και το bonus της μονης καρτας για λειτουργια.

Βεβαια και οι καρτες σου σε sli ειναι επισης πολυ ισχυρες αλλα για να θελεις να αναβαθμισεις φανταζομαι οτι κατι σε "τσιγκλαει" για να θες να το κανεις. Η καρτα στην προκειμενη περισταση ειναι σαφως ποιο σοφη επιλογη απο μια τετραπυρηνη CPU (που σε πολυ λιγο θα εχουμε και 6πυρηνους οποτε οι τιμες των 4core θα πεσουν).

Δημοσ.

εγω λεω να μην παρεις 5870 και οταν βγουνε οι νεες της nvidia περνεις μια gtx 360 και πουλας και τις 2 που εχεις τωρα.... ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:07 ----------

2 gtx 260 = 5870 σε επιδοσεις

αν σκεφτεις οτι η gtx 295 > 5870

Δημοσ.

Εχουμε ΠΟΛΥ καιρο ακομα για τις νεες καρτες της πρασινης. Πρωτα θα βγουν οι εξαπυρηνοι επεξεργαστες και μετα θα δουμε τις καρτες τις πρασινης. Μεχρι τοτε ποιος ζει, ποιος πεθαινει. Αν το παιδι θελει να περασει σε αναβαθμιση τοτε ποιο σωστη επιλογη ειναι να παει αμεσως σε 5870. Κραταει τις επιδοσεις τως GTX260 SLI, κατεβαζει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ την καταναλωση και θερμοτητα και εχει ΚΑΙ καρτα ετοιμη για phys-χ αν τα θελει τοσο πολυ.

Ειναι η λογικοτερη λυση για καποιον που θελει να κανει αναβαθμιση τωρα και δεν εχει κανενα προβλημα με τη CPU του.

Δημοσ.
Εχουμε ΠΟΛΥ καιρο ακομα για τις νεες καρτες της πρασινης. Πρωτα θα βγουν οι εξαπυρηνοι επεξεργαστες και μετα θα δουμε τις καρτες τις πρασινης. Μεχρι τοτε ποιος ζει, ποιος πεθαινει. Αν το παιδι θελει να περασει σε αναβαθμιση τοτε ποιο σωστη επιλογη ειναι να παει αμεσως σε 5870. Κραταει τις επιδοσεις τως GTX260 SLI, κατεβαζει ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ την καταναλωση και θερμοτητα και εχει ΚΑΙ καρτα ετοιμη για phys-χ αν τα θελει τοσο πολυ.

Ειναι η λογικοτερη λυση για καποιον που θελει να κανει αναβαθμιση τωρα και δεν εχει κανενα προβλημα με τη CPU του.

ειναι τσαμπα τα λεφτα να παει σε μια καρτα με ιδιες επιδοσεις.....

γιατι να μην παει σε μια καρτα μετα που λογικα θα ειναι καλυτερες.... ;)

ΥΓ και τοτε λογικα θα βγαλει και η ατι αλλη 5890....

Δημοσ.

Μόνο μεταχειρισμενη τελικά αν βρω θα την πάρω την ati..

Αυτό που θέλω είναι να ρίξω κατανάλωση κ ηχο χωρίς να χάσω επιδωσεις αλλά κ χωρίς να ξοδευσω αλλά λεφτά

περίπου 320 μου είχανε παει οι 260, δεν λέει να κυνηγαω τις κάρτες και να ξοδευομαι

Δημοσ.

Νομιζω ξεφυγαμε λιγο...2χ260 και θελεις να παρεις δυνατοτερη?

Δεν νομιζω να υπαρχει τιποτα που να μην παιζει καλα σε ολες τις αναλυσεις ,απλως θελεις να παρεις κατι λογω του ντορου που εχει γινει για "dx11",που βασικα δεν το βλεπω πουθενα ακομα.

ουσιαστικα δεν θα καταβεις διαφορα παρα μονο στα benchmarks.

εγω την 8800GT και εβαλα 260 και παλι το ψιλομετανιωσα γιατι θα μου εβγαζε κανενα-δυο χρονακια ακομα η 8800.

Κρατα τα χρηματα να παρεις κατι πιο χρησιμο !

Αν ειναι θεμα θορυβου παρε 2 καλες ψυκτρες και θα πληρωσεις το πολυ 80 ευρω και τελος

T-rad2 GTX παραδειγμα

http://www.pixmania.gr/gr/gr/3532760/art/thermalright/o-eona-aea-eunoa-anaoee-i.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNjIyNzUxMTQ7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz0=

αυτη ειναι σχετικα λεπτη και θα κανει για sli .H HR-03 GTX που εχω ειναι φοβερη , αθορυβη - με 30 βαθμους idle,αλλα ειναι τερατακι δεν κανει για sli

Δημοσ.

το εχω σκεφτει κ αυτο αλλα δινωντας τις 260 220 και με 80 ευρο παιρνω την 5870 και γλιτωνω ηχο κ καταναλλωνση..

τελος παντων μενω οπως ειμαι και περιμενω νεα απο nvidia

Δημοσ.
το εχω σκεφτει κ αυτο αλλα δινωντας τις 260 220 και με 80 ευρο παιρνω την 5870 και γλιτωνω ηχο κ καταναλλωνση..

τελος παντων μενω οπως ειμαι και περιμενω νεα απο nvidia

ενταξει την καταναλωσει τι την σκεφτεσαι τοσο πολυ ρευμα πληρωνεις με το pc σβησε καμια λαμπα :P

ηχο ενταξει μπορεις να κανεις υπομονη για αυτο η ψηλωσε την μουσικη ;)

Δημοσ.

μπα! πρεπει να σβησει μπολικες λαμπες ειδικα αν ειναι ηλεκτρονικες :)

και αν ανεβασει την μουσικη θα διαμαρτυρωνται οι γειτονες :D

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

Δημοσ.
ενταξει την καταναλωσει τι την σκεφτεσαι τοσο πολυ ρευμα πληρωνεις με το pc σβησε καμια λαμπα :P

ηχο ενταξει μπορεις να κανεις υπομονη για αυτο η ψηλωσε την μουσικη ;)

Ασε καλυτερα, μονο το PC μου δουλευει στο σπιτι σε μονιμη βαση και βλεπω κατι ξαναστροφα 80 - 90 - 100αρια που παει συνεφο. Ο ηχος ειναι επισης αρκετα σοβαρο θεμα οταν δεν παιζεις δυνατα καποιο παιχνιδι η δεν ακους/βλεπεις μουσικη/ ταινιες. Ιδιαιτερα ενοχλητικο το βραδυ. Δεν κανω καν τον κοπο να πω για τα προβληματα που συχνα πυκνα πετυχαινεις με διπλες καρτες μιας και ειναι δεδομενα.

Απο τοτε που πηρα την 5850 το συστημα μου επεσε απο 481 Watt στα 390 και ειμαι σιγουρος οτι για ενα μηχανημα που δουλευει 24/7 θα δω διαφορα σε αυτον τον λογαριασμο της ΔΕΗ αυτη τη φορα.

Δημοσ.

Ειναι σπαστικο να εχεις υδροψηξη και ο υπολογιστης να ακουγεται σαν τουρμπινα(οταν ανεβαζουν θερμοκρασια οι καρτες).

Λεω αρχικα να βγαλω ολους τους ανεμηστηρες απο το κουτι και να ρυθμισω χειροκινητα τις καρτες στο 30% απο vtune οταν δεν παιζω κατι σαν το crysis!!

Θα δοκιμασω να δοσω μονος μου μια απαντηση στο αρχικο ερωτημα για την αλλαγη καρτας,

δεν εχει κανενα απολυτος νοημα περα απο την ησυχια που θα βρω να αλλαξω τις καρτες!! Δεν εχω να κερδισω κατι σε επιδοσεις ουτε σε directx τωρα..

Αλλαγη που να αξιζει απο θεμα επιδοσεων ειναι να παω στην κορυφη που λεγεται 5970, αλλα προτιμοω να παω ενα τριημερο με την κοπελια μου για σκι(τοσο εχει η καρτα).

επομενος απο 260 sli σε 5870 τωρα δεν παω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...