Προς το περιεχόμενο

να παω σε ati απο nvidia gtx 260??

svanakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους..

Εδω και καιρο λιγουρευομαι την 5970 της ati και την πιο οικονομικη 5870

Το θεμα ειναι αν αξιζει να κανω μια τοσο ακριβη αγορα δεδομενου των εξης παραμετρων:

1)Εχω ηδη σε sli τις palit gtx 260 216core

2)Με physics που χανω τι παιζει? οντως κανουν πιο ρεαλιστικα ολα τα παιχνιδια?

3)Καποτε θα βγαλει και η nvidia directx 11 καρτα, να περιμενω η το κοστος τους θα ειναι απαγορευτικο

Το συστημα μου ειναι: cpuΕ8400 oc 3.6, 4gb ram 1066,asus p5n-t delux with nvidia nforce 780 και 32 full hd lg τηλεοραση

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν μπορεις να τις πουλησεις της 2 gtx 260 και να παρεις τσαμπα την 5870 η αν δωσεις κανενα 50 δεν αξιζει να πας....

περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που λογικα θα εχουμε 3-4 παιχνιδια με dx11

και ποιο πολλες καρτες για αγορα

Δημοσ.

το sli λογικα τραβαει ρευμα αλλα το θεμα ειναι οτι τα παιζω ολα full(μεχρι σημερα)!!αλλα συχνα γκαζωνουν τα 4 ανεμηστηρακια των 2 καρτων και με εκνευριζει ο θορυβος..

Να καταλαβω 260 sli = ati 5870 σε ταχυτητα? καλυτερη η χειροτερη?

τις καρτες μπορω λογικα 220 να τις διοξω αλλα ειμαι διστακτικος.. να φυγω απο sli..??!!

Δημοσ.

Αυτη η nvidia εχει υποστει βαρια ηττα φετος.. Κτ μου λεει πως για να αργει τοσο και να εχασε και την αγορα των χριστουγεννων κατι δεν παει καλα...

ουτε πληροφοριες δεν υπαρχουν, μονο πυρηνα tesla και fermi βλεπω στο net και ο καθενας λεει τα δικα του για αυτες τις καρτες φαντασμα!! Ουτε καν nm πυρηνα δεν ξερουμε!! θα παει προς καλοκαιρι η δουλεια αποτι βλεπω!!!

Κριμα και ειμαι fun nvidiakias

Δημοσ.
Αυτη η nvidia εχει υποστει βαρια ηττα φετος.. Κτ μου λεει πως για να αργει τοσο και να εχασε και την αγορα των χριστουγεννων κατι δεν παει καλα...

ουτε πληροφοριες δεν υπαρχουν, μονο πυρηνα tesla και fermi βλεπω στο net και ο καθενας λεει τα δικα του για αυτες τις καρτες φαντασμα!! Ουτε καν nm πυρηνα δεν ξερουμε!! θα παει προς καλοκαιρι η δουλεια αποτι βλεπω!!!

Κριμα και ειμαι fun nvidiakias

το καλο αργει να γινει :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:54 ----------

ΥΓ καρτα για dx11 επιδοσεις για εμενα θα ειναι μονο μετα απο 1 χρονο ;)

η καμια 5970 με τοσα λεφτα.....

Δημοσ.

1920x1080 παίζεις - τι να την κάνεις την 5970 man;

Με μια 5870 είσαι χαλαρός για καιρό και δεν πληρώνεις και πολλά στη ΔΕΗ... αλλά και 2 palit σου μια χαρά θα την παλεύουν, παρόλο το duo... ;)

Δημοσ.

δύσκολη ερώτηση φιλε μου. οι επιλογές σου είναι 2 νομίζω:

1. πουλάς τις gtx260 γύρω στα 220-240e και παίρνεις μια 5850. χάνεις λίγο σε επιδόσεις ειδικά σε βαρεία games αλλα κερδίζεις από ρεύμα και θόρυβο.

2. κάθεσαι στα αυγά σου για λίγους μήνες μέχρι να αρχίσει ο πραγματικός ανταγωνισμός ATI-NVIDIA.

Δημοσ.

Απο την αλλη μπορει να πουλησει τη μια GTX260 και να κρατησει την αλλη για psysics ενω εχει μια 5870 σαν main GPU. Ετσι δεν θα χασει τα psys-x και θα εχει και μια ισχυροτερη κεντρικη καρτα που θα φυσαει.

Δημοσ.
Απο την αλλη μπορει να πουλησει τη μια GTX260 και να κρατησει την αλλη για psysics ενω εχει μια 5870 σαν main GPU. Ετσι δεν θα χασει τα psys-x και θα εχει και μια ισχυροτερη κεντρικη καρτα που θα φυσαει.

φιλε μου αυτό δεν παίζει πια. η NVIDIA δεν υποστηρίζει το PhysX μαζί με ATI κάρτα! δυστυχώς :(

εκτος και έχω χάσει επεισόδια και αυτό μπορεί να ξαναγίνει...?!

Δημοσ.
φιλε μου αυτό δεν παίζει πια. η NVIDIA δεν υποστηρίζει το PhysX μαζί με ATI κάρτα! δυστυχώς :(

εκτος και έχω χάσει επεισόδια και αυτό μπορεί να ξαναγίνει...?!

νομιζω πως ακομα γινετε

για αυτο περιμενε τοτε την gtx 360 και βαλε την 260 για psysx :P

Δημοσ.

Συγγνωμη??

Γινεται κατι τετοιο?

Το εχει δοκιμασει καποιος αν αξιζει?

Η αλληθεια ειναι πως ειχα αρχισει να συνηθιζω στην ιδεα πως πρεπει να κανω υπομονη με τον θορυβο!!

Δημοσ.

δηλαδη θα εχω μονο και μονο την 260για physics?

150 ευρο για physics?

Ασ μου καποιος που ξερει, αξιζουν τοσο πολυ τα physics?

Εγω στο pro και το need for speed δεν μπορω να καταλαβω την λειτουργεια τους!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...