harmem Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα και Χρονια Πολλα. Θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια καθοτι δεν ειμαι πολυ εμπειρος στα θέματα δικτυου. Δουλευω σε μια εταιρεια στην οποια δεν εχω internet στο γραφειο μου στο οποιο υπαρχουν 2 υπολογιστες. Στην εταιρεια ομως υπαρχουν αρκετα γραφεια που εχουν προσβαση στο ιντερνετ μεσω καποιου server φανταζομαι και το λεω γιατι εχω δει ενα χωρο σαν ντουλαπα που ειναι γεματος θυρες... Καποιος φιλος λοιπον που ειναι χρονια στην εταιρεια και εχει προσβαση στη "ντουλαπα" server μου ειπε οτι μπορει να μου τραβηξει στο χωρο μου ενα καλωδιο ethernet και θα εχω κανονικα internet χωρις να το ξερει καποιος αλλος απλα επρεπε να "κοψει" καποιο αλλο γραφειο (κατι τετοιο καταλαβα- μου εδωσε την εντυπωση οτι θα κλεβω απο αλλου ). Πραγματι αυτο εγινε και οταν συνδεω το καλωδιο του ethernet απ' ευθειας στους 2 υπολογιστες του γραφειου (μια φορα στον ενα και μια στον αλλο) εχω κανονικα προσβαση. Αυτοι οι 2 ομως υπολογιστες ειναι πανω σ' ενα router που βρισκεται μεσα στο γραφειο μας και το εχουμε κανει αυτο για να εχουμε κοινη χρηση αρχειων και εκτυπωτη. Αρα για να εχουμε τωρα Internet πρεπει να συνδεσουμε το ethernet που μας φερανε απ' ευθειας στον ενα υπολογιστη αλλα αυτοματως "πεφτει" το δικο μας τοπικο δικτυο αφου το καλωδιο του ιντερνετ πιανει τη μια και μοναδικη θεση τοπικης δικτυωσης.. Το ερωτημα ειναι τωρα το πως και αν γινεται βεβαια να μοιρασω στους 2 υπολογιστες του γραφειου μου το κλεμενο ιντερνετ που ερχεται μεσω ethernet απο το server χωρις ομως να φαινομαι ως μερος καποιου αλλου δικτυου εκτος του γραφειο μου. Αυτο που δοκιμασα ειναι το εξης... Ειπαμε απ' ευθειας παιζει κανονικα σε οποιο pc το συνδεσω. Εβαλα το ethernet που ερχεται απ' εξω πανω στο Router που εχω (το οποιο εχει 4 θεσεις) και ετρεξα τον οδηγο των xp για εγκατασταση μικρου οικιακου δικτυου για μοιρασμα ιντερνετ κτλ. (καπως ετσι το λεει..) Δεν αλλαξα την ομαδα εργασιας που εχω και συνδεονται οι 2 υπολογιστες μεταξυ τους και οταν τελειωσε ο οδηγος παρατηρησα οτι "επεσα" πανω σ' ενα αλλο γραφειο (μπορουσα να δω τα κοινοχρηστα αρχεια και εκτυπωτες) αλλα δεν ξερω για το νετ γιατι τα αποσυνδεσα αμεσως για να μη με δουν.. Μαλλον συνδεθηκα με το γραφειο απο το οποιο μοιραζομαι τη συνδεση του νετ μεσω του ethernet που μου τραβηξε ο αλλος.. Μαλλον οι 2 δικοι μου υπολογιστες ετυχε να εχουν την ιδια ομαδα εργασιας με το αλλο γραφειο και ετσι επεσα πανω τους. Μπορω να κανω κατι για να εχω ιντερνετ και στους 2 υπολογιστες του γραφειου μου χωρις να με "βλεπει" κανεις αλλος και παραλληλα να εχω και το τοπικο μου δικτυο μεταξυ των 2 για κοινη χρηση αρχειων κτλ... Εμενα μου φαινεται ανεφικτο παντως. Τουλαχιστον πειτε μου αν μπορει να γινει κατι αλλο για να εχω ιντερνετ και στους 2 εστω και αν πρεπει να αποσυνδεσω για καποιες ωρες το τοπικο μας δικτυο ή σ' αλλη περιπτωση να εχω κανονικα το τοπικο δικτυο και να μπαινω ιντερνετ μεσω του ethernet που ερχεται απ' εξω.. με 2 εξτρα laptops. Να φερω εγω δηλαδη και ο αλλος συναδελφος του γραφειου μου απο ενα Laptop και να μοιραζομαστε μονο internet ασχετα με το τοπικο δικτυο του γραφειου μας απο τους υπαρχοντες υπολογιστες. Αυτο μου φαινεται πιο ευκολο.. Ελπιζω να μη σας μπερδεψα!!!
pp6210 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Η αλήθεια είναι οτι ακούγονται λίγο μπερδεμένα.... αλλά η απάντηση δεν έχει σχέση με το πως ακούγονται: 1. Όποτε συνδέεσε παίρνεις μια διεύθυνση ΙΡ που αντιστοιχεί στο pc και το computer name σου, άρα το να συνδέεσαι χωρίς να φαίνεσαι μάλλον δεν παίζει, ένας admin μπορεί και να τα βρει αυτά τα στοιχεία, αλλά και να ελέγξει το ποιοί υπολογιστές του εταιρικού δικτυου μπορούν να βγαίνουν στο ιντερνετ, οπότε αν δεν προβλέπεται να έχεις πρόσβαση, δεν θα έχεις. 2. Με τις δοκιμές και τα setup που κάνετε χωρίς να ξέρετε, είναι θέμα χρόνου να δημιουργηθεί κόμπλα στη λειτουργικότητα του δικτύου, οπότε αργά ή γρήγορα θα κληθεί κάποιος που ξέρει να ψάξει να δει τι έγινε.. και προφανώς θα σας κόψουν και αυτό τον τρόπο που έχετε βρει μέχρι τώρα... 3. Η μόνη πραγματική λύση που βλέπω είναι να συνδέσεις ένα usb modem στο pc και να έχεις mobile internet, ανεξάρτητα δηλαδή από το εταιρικό ιντερνετ. Είναι αρκετό για μαιλ και λίγο browsing - με το σχετικό κόστος βέβαια... αν σε ενδιαφέρει αυτή η λύση πες μου να σου δώσω λεπτομέρειες.
DDoS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεις ακομη να πληρωσεις και να εισαι αξιοπρεπης στη ζωη σου........... αλλα τι να λεμε τωρα ετσι?.
sugata Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ναι, βασικά δεν ζήτησε να κλέψει το γείτονα, και ούτε ζήτησε ίντερνετ για το σπίτι του...
Vancas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Sorry κιόλας αλλά διαβάζω το post και έχω πεθάνει στα γέλια.:lol: Απλά respect στον αρχηγό που το άνοιξε. Δηλαδή χωρίς να έχεις την παραμικρή γνώση από δίκτυα, έκατσες και έκανες όλη αυτή την μανούρα γιατί βαριέσε στη δουλειά σου και θες να χαζεύεις στο internet. Δε το κατακρίνω. Και εγώ το έχω κάνει, αλλά εγώ ήξερα τι έκανα και που μπλέκω. Στο θέμα τώρα. Λογικά το καλώδιο που σου έχουν τραβήξει σε ρίχνει σε κάποιο άλλο LAN με διαφορετικά permissions. Αυτό σημαίνει ότι συνδέεσε κάπου που δε θα έπρεπε να συνδέεσε, για αυτό και βλέπεις κοινόχρηστα αρχεία άλλων χρηστών. Φυσικά και μπορεί να σε ανακαλύψει κάποιος. Και πολύ φοβάμε ότι αν σε ανακαλύψει θα έχεις πρόβλημα. Αυτοί οι κανόνες και οι ρυθμίσεις υπάρχουν για κάποιο λόγο. Και το χειρότερο είναι ότι αυτό που πήγες να κάνεις είχε και φυσική παρέμβαση στα συστήματα της εταιρείας. Δηλαδή κούμπωσες καλώδιο. Λες να μη μπορούν να το καταλάβουν; Και αν υπήρχε άλλο εκεί και τώρα μπήκε το δικό σου, λες να μη λείψει σε κάποιον η σύνδεση; Γνώμη μου είναι να αφήσεις τις χαζομάρες και κοίτα τη δουλειά σου για να μη την χάσεις. Και εσύ και ο φίλος σου με τις φοβερές ιδέες του. Αν έχεις τόσο free χρόνο στη δουλειά σου λύσε κάνα sudoku ή διάβασε κανα e-book. ***Άσχετο αλλά αν ήμουν στην εταιρεία σου δε θα απέλυα μόνο εσένα, αλλά και τον Network administrator που αφήνει τα μηχανήματα ανασφάλιστα, να έχει ο καθένας πρόσβαση.
tarantules Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ....αφού τα ξύνουμε που τα ξύνουμε , ας βλέπουμε και καμιά τσοντούλα για να παίρνουμε ιδέες όταν πάμε σπίτι.... Σωστά?
harmem Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Για το θεμα της αξιοπρεπειας που εθεσε καποιος φιλος να του απαντησω οτι στο σπιτι μου εχω forthnet 2play και πληρωνω πανω απο 80 ευρω το διμηνο. Παρ' ολα αυτα οταν ειμαι καπου εξω με το κινητο εχει τυχει να αναζητησω free wifi για να αντλησω καποια πληροφορια (π.χ. φαρμακειο κτλ) και εχω βρει καποιες φορες και καποιες φορες οχι. Στη δουλεια μου εχουν ιντερνετ καποια συγκεκριμενα γραφεια σε 2 κατηγοριες. Αυτοι που πραγματικα χρειαζονται το ιντερνετ για θεματα δουλειας και αυτοι που ειναι "αρεστοι" στον τυπο που διαχειριζεται το δικτυο και το εχουν χωρις να πρεπει να το εχουν για να χαζευουν οταν βρουν ευκαιρια. Αυτος που μου τραβηξε το καλωδιο ειναι βοηθος του διαχειριστη και σημερα του το ειπε, οποτε θα τακτοποιηθει το θεμα αυριο μαλλον. Απλα θα μεταφερθουμε και εμεις στην λιστα των "αρεστων". Δυστυχως αυτοι ειναι οι κανονες του παιχνιδιού. Αν εσυ φιλε DDos δεν εχεις μπει ποτε απο Free wifi, δεν εχεις κατεβασει ποτε αρχεια torrents με ταινιες κτλ., Mp3 μουσικη και γενικα δεν κατεβαζεις αρχεια που κανονικα θα επρεπε να πληρωνεις γι' αυτα, τοτε εχεις καθε δικαιωμα να μη με θεωρεις αξιοπρεπη. Υπαρχουν ομως και πολλοι χρηστες οι οποιοι πληρωνουν κανονικα σε καποιον παροχο για να εχουν ιντερνετ στο σπιτι τους (οπως εγω), κατεβαζουν αρχεια εικονας , ηχου κτλ που κανονικα θα επρεπε να πληρωνουν για να το αγορασουν original (και εγω το κανω..) αλλα παραλληλα θεωρουν κλεφτες και αναξιοπρεπεις ατομα που κλεβουν απλα απο το γειτονα... Πολυ "παντελονατο" και αξιοπρεπες αυτο... Ελπιζω να μην ανηκεις σ' αυτη την κατηγορια. Για το φιλο Vancas να του πω πως δεν εχω και τοσο χρονο οσο νομιζεις απλα καποιες φορες ειμαι πιο χαλαρος και δε θα με χαλαγε καθολου να εχω προσβαση στο νετ για να χαζεψω. Δεν καιγομαι κιολας για να πληρωσω να μπω αφου εχω απο το σπιτι προσβαση και δεν με παιρνει να πληρωνω σπιτι και γραφειο πχ mobile.. Επισης εχεις δικιο για την απολυση μου. Οταν θα γινεις διευθυντης στην εταιρεια μου πργματικα στο λεω οτι δε θα διαμαρτυρηθω καθολου αν με στειλεις στο λογιστηριο.. Θα μου αξιζει εμενα και ολων των εμπλεκομενων!! *και για το τελος... ενταξει ρε μαγκες , αν ειστε ολοι τοσο εργατικοι, φιλοτιμοι και αξιοπρεπεις που καποιοι σπευσατε να με σταυρωσετε με χαρακτηρισμους και υπονοουμενα περι τεμπελιας, αναξιοπρεπειας κτλ. τοτε οκ... μαγκια σας!!
tarantules Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Όταν ξεκινάς ένα post με τον αν μη τι άλλο προκλητικό τίτλο : Μπορω να "κλεψω" με ασφαλεια? να είσαι σε θέση να δεχτείς και την ανάλογη κριτική. Τώρα το τι κάνεις στη δουλειά σου (εαν δουλεύεις ή τους "δουλεύεις") μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις καλύτερα από όλους μας ακόμα και από τον ή τους προϊστάμενούς σου. Το αν αγοράζεις από το net του σπιτιού σου αρχεία εικόνας , ήχου κλπ νόμιμα και όχι παράνομα , και πάλι μόνο εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις. Γνώμη μου είναι οτι εαν έγραφες και εξέθετες το πρόβλημά σου με πιο κομψό τρόπο ίσως και να είχες άλλη αντιμετώπιση από κάποια μέλη του forum. Θα μου πεις τώρα , εαν πω με πιο κομψό τρόπο οτι θέλω να κλέψω δεν λέγομαι κλέφτης και απατεώνας?Όχι βέβαια.Απλά το προκλητικό βγάζει μάτι και αγανακτεί πολλές φορές.Ειδικά εαν δεν είσαι στον ιδιωτικό τομέα και είσαι σε δημόσια θέση και σε πληρώνουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι ε είναι κομματάκι απαράδεκτο να ζητάς να σου βρούμε τρόπο να περνάς την ώρα σου όμορφα εν ώρα εργασίας.(Δεν γνωρίζω εαν είσαι σε ιδιωτική ή δημόσια επιχείρηση.Το β το απεύχομαι πάντως).
mistral Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν εσυ φιλε DDos δεν εχεις μπει ποτε απο Free wifi, δεν εχεις κατεβασει ποτε αρχεια torrents με ταινιες κτλ., Mp3 μουσικη και γενικα δεν κατεβαζεις αρχεια που κανονικα θα επρεπε να πληρωνεις γι' αυτα, τοτε εχεις καθε δικαιωμα να μη με θεωρεις αξιοπρεπη. Υπαρχουν ομως και πολλοι χρηστες οι οποιοι πληρωνουν κανονικα σε καποιον παροχο για να εχουν ιντερνετ στο σπιτι τους (οπως εγω), κατεβαζουν αρχεια εικονας , ηχου κτλ που κανονικα θα επρεπε να πληρωνουν για να το αγορασουν original (και εγω το κανω..) αλλα παραλληλα θεωρουν κλεφτες και αναξιοπρεπεις ατομα που κλεβουν απλα απο το γειτονα... Πολυ "παντελονατο" και αξιοπρεπες αυτο... Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου. Όποιος απ τη μια μεριά έχει ξεσκιστεί στο παράνομο download που μεταφραζόμενο σε χρήμα - αν δλδ αγόραζε ότι έχει κατεβάσει - θα χρειάζονταν όλο του το ετήσιο εισόδημα δεν μπορεί να κατηγορεί για αναξιοπρέπεια κάποιον που θέλει να σερφάρει απ το γραφείο του κατά την χρόνο της εργασίας του. Κλοπή δεν είναι μόνο το να ανοίξει κάποιος πέντε ιστοσελίδες με το δίκτυο του γείτονα ή του αφεντικού του / εταιρείας του, είναι και το να κατεβάζεις ότι δεν σου ανήκει όπως και το να χρησιμοποιείς την καθόλα νόμιμη σύνδεσή σου με τρόπο παράνομο. Αξιοπρέπεια και «έλληνας χρήστης του διαδικτύου» είναι καταστάσεις ασυμβίβαστες. Όπως βέβαια ασυμβίβαστες έννοιες είναι «χρήστης κάθε είδους σπασμένων προγραμμάτων» ή «χρήστης σπασμένων windows» και αξιοπρέπεια. Αν κάποιος βέβαια δεν κατεβάζει παράνομα απολύτως τίποτε, δεν χρησιμοποιεί ούτε ένα σπασμένο πρόγραμμα στα παραθύρια του ούτε σπασμένα παραθύρια αυτός είναι ένας αξιοπρεπής έλλην χρήστης υπολογιστή και διαδικτύου. Προσωπικά δεν μούτυχε βέβαια να γνωρίζω κάποιον τέτοιον χρήστη αλλά θεωρητικά υπάρχει το ενδεχομένο κάπου στην ελληνική επικράτεια να υπάρχει και ένας τέτοιος χρήστης. Και όσο για τον τίτλο μια χαρά τον βρίσκω.. το "κλέψω" ήταν σε εισαγωγικά.
Vancas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Στη δουλεια μου εχουν ιντερνετ καποια συγκεκριμενα γραφεια σε 2 κατηγοριες. Αυτοι που πραγματικα χρειαζονται το ιντερνετ για θεματα δουλειας και αυτοι που ειναι "αρεστοι" στον τυπο που διαχειριζεται το δικτυο και το εχουν χωρις να πρεπει να το εχουν για να χαζευουν οταν βρουν ευκαιρια. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και είναι ένας ακόμα λόγος για να απέλυα τον network administrator της εταιρείας. Αν εσυ φιλε DDos δεν εχεις μπει ποτε απο Free wifi, δεν εχεις κατεβασει ποτε αρχεια torrents με ταινιες κτλ., Mp3 μουσικη και γενικα δεν κατεβαζεις αρχεια που κανονικα θα επρεπε να πληρωνεις γι' αυτα, τοτε εχεις καθε δικαιωμα να μη με θεωρεις αξιοπρεπη. Υπαρχουν ομως και πολλοι χρηστες οι οποιοι πληρωνουν κανονικα σε καποιον παροχο για να εχουν ιντερνετ στο σπιτι τους (οπως εγω), κατεβαζουν αρχεια εικονας , ηχου κτλ που κανονικα θα επρεπε να πληρωνουν για να το αγορασουν original (και εγω το κανω..) αλλα παραλληλα θεωρουν κλεφτες και αναξιοπρεπεις ατομα που κλεβουν απλα απο το γειτονα... Όπως θα δείς στο post μου γράφω: Δε το κατακρίνω. Και εγώ το έχω κάνει, αλλά εγώ ήξερα τι έκανα και που μπλέκω. και επιμένω σε αυτό... Για το φιλο Vancas να του πω πως δεν εχω και τοσο χρονο οσο νομιζεις απλα καποιες φορες ειμαι πιο χαλαρος και δε θα με χαλαγε καθολου να εχω προσβαση στο νετ για να χαζεψω. Δεν καιγομαι κιολας για να πληρωσω να μπω αφου εχω απο το σπιτι προσβαση και δεν με παιρνει να πληρωνω σπιτι και γραφειο πχ mobile.. Επισης εχεις δικιο για την απολυση μου. Οταν θα γινεις διευθυντης στην εταιρεια μου πργματικα στο λεω οτι δε θα διαμαρτυρηθω καθολου αν με στειλεις στο λογιστηριο.. Θα μου αξιζει εμενα και ολων των εμπλεκομενων!! Μάλλον δε το κατάλαβες αλλά η απάντηση μου είναι χιουμοριστική. Κάνοντας χιούμορ απάντησα στην ερώτηση σου αν μπορούν να σε ανακαλύψουν, και έκανα ένα αστείο περί απολύσεων για να δώσω έμφαση. Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει (όπως νομίζω και κανέναν άλλο) το αν δουλεύεις ή όχι. Όταν όμως μπαίνεις σε ένα δημόσιο forum και ανοίγεις ένα thread για το πως μπορείς να βάλεις κρυφά internet στη δουλειά σου να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα αστεία και τις κριτικές. Πόσο μάλλον όταν βάζεις ένα τόσο προκλητικό τίτλο. Τα forum είναι σημεία ανταλλαγής γνώσεων αλλά και απόψεων. Αν δε σε ενδιαφέρουν αγνόησε τες. Δε νομίζω όμως να ήθελε κανείς να σε προσβάλει. Αν είχες διαβάσει post παλαιότερων χρηστών όπως ο DDOS θα καταλάβαινες τον τρόπο γραφής του και τι εννοεί. . Αυτος που μου τραβηξε το καλωδιο ειναι βοηθος του διαχειριστη και σημερα του το ειπε, οποτε θα τακτοποιηθει το θεμα αυριο μαλλον. Απλα θα μεταφερθουμε και εμεις στην λιστα των "αρεστων". Επιμένω σε αυτά που έγραψα στο προηγούμενο post μου: Αυτοί οι κανόνες και οι ρυθμίσεις υπάρχουν για κάποιο λόγο. ***Άσχετο αλλά αν ήμουν στην εταιρεία σου δε θα απέλυα μόνο εσένα, αλλά και τον Network administrator που αφήνει τα μηχανήματα ανασφάλιστα, να έχει ο καθένας πρόσβαση. Και απλά να τονίσω ότι τον administrator θα τον απέλυα πρίν από εσένα.
harmem Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε tarantules και Vancas φυσικα και δεχομαι τα αστεια και τις κριτικες σας οταν ομως κρυβουν αγνες προθεσεις. Oταν γινονται με σκοπο να με προσβαλουν υπαρχουν 2 σεναρια.. Αν καποιος με χαρακτηριζει καπως και ο ιδιος ειναι ακριβως το αντιθετο τοτε οκ.. το δεχομαι γιατι εχει δικαιωμα ο εργατικος να με πει τεμπελη και ο αξιοπρεπης αναξιοπρεπη. Οταν ομως αυτος που με χαρακτηριζει κανει το ιδιο τοτε φυσικα και δεν το δεχομαι. Γι' αυτο και εγραψα οτι αν ολοι εσεις ειστε τοσο εργατικοι που στο 8ωρο σας δεν λουφαρετε καθολου τοτε μαγκια σας να με αποκαλειτε ευθεως ειτε πλαγιως τεμπελη και μαγκια του φιλου DDos να με αποκαλει αναξιοπρεπη. Ο φιλος tarantules απευχεται να ειμαι δημοσιος υπαλληλος γιατι με πληρωνει οπως λεει και καθομαι και επισης σχολιασε πως καλα ειναι να τα ξυνω και να βλεπω καμια τσοντα για να παιρνω ιδεες για το σπιτι.. Εγω ευχομαι να ανηκει στην κατηγορια των ανθρωπων που δεν λουφαρει ειτε ειναι δημοσιος ή ιδιωτικος υπαλληλος. Φαντασου ομως να λουφαρει παιζοντας καμια πασιεντζα ή μ' αλλο τροπο και να μπαινει σ' ενα forum και πολυ ευκολα να δηλωνει εργατικος επικρινοντας εναν ξενο... Δες ποσο υποκριτικο ειναι... Τωρα για τις τσοντες τι να πω? Στην αρχη το πηρα ως παραδοχη λουφας και απο μερος του και γελασα αλλα στο δευτερο Post που καταφερετε εναντιον μου καταλαβα πως ηταν ειρωνικο αυτο για τις τσοντες. Ετσι για την ιστορια... δε βλεπω τσοντες στη δουλεια.Καμια φορα ομως που εχω δει παιρνω ιδεες για το σπιτι και τις εφαρμοζω στη γυναικα μου. Αυτη ειναι η δουλεια μου για το σπιτι μετα τη τσοντα οπως σωστα λες.. Ευχομαι εσυ να μην παιρνεις δουλεια για το σπιτι και να εννοεις την χουφτα... Τι σε προσβαλα? Δε νομιζω.. Πρεπει να δεχεσαι την κριτικη σ' ενα δημοσιο φορουμ για ο,τι γραφεις. Οσο για το φιλο DDos διαβασα τα post καταλαβα οτι γενικα ειναι κατα της κλοπης, μοιρασμα ή οπως αλλιως θες πες το αλλα και παλι δεν καταλαβα γιατι δεν πρεπει να θεωρω το σχολιο του προσβλητικο. Θα μπορουσε να το εκφρασει αλλιως.
tarantules Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καμια φορα ομως που εχω δει παιρνω ιδεες για το σπιτι και τις εφαρμοζω στη γυναικα μου Κοίτα,το να έχεις βγάλει με γυναικείο όνομα τη χούφτα σου είναι δικαίωμά σου. Ούτε εγώ νομίζω να σε πρόσβαλα ε?
harmem Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κοίτα,το να έχεις βγάλει με γυναικείο όνομα τη χούφτα σου είναι δικαίωμά σου.Ούτε εγώ νομίζω να σε πρόσβαλα ε? Οχι, καλε γιατι να με προσβαλεις??? Ακομη και ετσι να 'ναι οπως λες εσυ τουλαχιστον τον κραταω ενεργο και προπονημενο.. Εσενα αν εχει πιασει αραχνες ειναι δικαιωμα σου αλλα δεν ειναι αναγκη να το δηλωνεις σε δημοσια φορουμ με το nick σου... μικρη αραχνουλα....
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκατινιάσματος συνέχεια, μέσω p.m. παρακαλώ. Άλλως πώς, θα πέσει λουκέτο στο thread...
harmem Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Και να κλειδωσει δε θα ηταν ασχημο. Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι δεν ασχοληθηκαν με την ουσια της ερωτησης αλλα με τα περιφερειακα... γιατι δε δουλευω σαν το σκυλι και καποιες φορες λουφαρω, γιατι "κλεβω" απο αλλον κτλ.. Δηλαδη αν εκανα ακριβως το ιδιο ερωτημα λεγοντας μια μουφα και οχι την αληθεια μπορει να ειχα και τις απαντησεις τωρα και θα ηταν ολοι ευχαριστημενοι. Αυτη η "βιτρινα" θα μας φαει... Αυτο πουλαει περισσοτερο τελικα. Κατα τ' αλλα το θεμα που βλεπω στο φορουμ με τιτλο ""Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα" σπαει τα ταμεια... τοσο στις θεασεις οσο και στις απαντησεις!!! Μια χαρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.