JohNy_GR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εχς το Psp 3004 -το οποιο αγορασα σημερα- το οποιο ειναι σε Official Firmware 5.55. Δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με σπασιμο PSP αλλα γενικα εχω αρκετα μεγαλη ικανοτητα σε οτι εχει να κανει νε PCs (πιστευω οτι ισως μου χρειστει γι'αυτο και το αναφερω)- δεν γνωριζω προγραμματισμο .Υπαρχει οποιοσδηποτε τροπος να το σπασω? Δεν με ενδιαφερουν οι homebrew εφαρμογες, αυτο που με ενδιαφερρει ειναι να παιζω κατεβασμενα games (LBP, AC, Gran Turismo... εννοω οχι του τυπου SNES Emulators) απο το MemStick. Παρακαλω, μια εμπεριστατομενη και ολοκληρωμενη απαντηση γιατι εχω φαει γυρω στις 3-4 ωρες ψαχνοντας και δεν εχω βρει ακομα καμια ολοκληρωμενη απαντηση μονο διασπαρτα posts τα οποια ειναι κυριως για οσους ασχολουνται εδω και αρκετο καιρο με το σπασιμο το PSP.
gherudos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ανέβα στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικίας και πέταξέ το από το μπαλκόνι,θα σπάσει στα σίγουρα!!!
loukas77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τότε πέτα το ψηλά και άστο να πέσει μόνο του... ΟΚ πέρα από την πλάκα, τα κατεβασμένα παιχνίδια είναι παράνομα άρα δεν μιλάμε για αυτά εδώ... ΟΜΩΣ τα παιχνίδια που έχεις αγοράσει αυθεντικά και τα έχεις κάνει μόνος σου ISO... Δεν μπορείς να τα παίξεις... Γιατί έχεις 5.55 και δεν υπάρχει exploit... Μόνο με 5.03 υπάρχουν hacks για το 3000. Τώρα περιμένιες να βρεθεί κάποιο exploit στα καινούργια firmwares...
alexisgt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Με official fw 5.50 δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς ΑΚΟΜΑ. Θα έπρεπε να έχει 5.03 ή παλιότερο για να περάσεις custom firmware και να γίνει αυτό που ζητάς... Παραπάνω εξηγήσεις είναι περιττές...
JohNy_GR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 οπως ειμαι αυτη τη στιγμη με το psp μου μπορω να κανω ελαχιστα πραγματα. να του κανω update η οχι?
joef_gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 τι ελαχιστα πραγματα?τι αλλο περιμενες να κανει δηλαδη? Και οχι μην κανεις Update κατσε με οτι εχεις μεχρι να το σπασουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.