Προς το περιεχόμενο

Ατυχημα με R8

tzotzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oσο για το ατυχημα εχω να πω πως 23χρονος οδηγος,400+ αλογα αυτοκινητο και 4 τα χαραματα μετα απο διασκεδαση ειναι ο τελειος συνδυασμος για να γινει ενα τετοιο ατυχημα

Ditto. Αν και η ηλικία δεν παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο. Το ίδιο κάλλιστα μπορούσε να συμβεί σε 19χρονο ή σε 30χρονο.

Σ αυτο συμφωνω.Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη αυτων που λεν οτι ο νεος οδηγος πρεπει πρωτα να παρει ενα μικρο σαραβαλακι για να μαθει να οδηγαει και οχι ενα συγχρονο αυτοκινητο με αεροσακους,ABS,esp κλπ.

Η λογική τους είναι η "θα του παρω κάτι φτηνό ώστε να το χτυπήσει όσο γουστάρει". Τραγικό ε;

Το ίδιο μπασταρδεμένη βέβαια είναι και η λογική του "θα του πάρω 400 άλογα αμάξι".

β) Ξεκαθάρισα ότι το έχω υπερβεί πολλές φορές. Δεν πάω να γράψω όμως "δεν πειράζει""ή "καλά είναι να πηγαίνεις με 140" ή "+10%" ή να ειρωνευτώ όσους γράφουν νομότυπα. Ή σέβεσαι το νόμο ή αλλαξέ τον αν μπορείς ή σκάσε ή πήγαινε σε άλλη χώρα. Μην προτρέπεις όμως σε παράβαση του ΚΟΚ.

Εσύ την προτροπή που την είδες; Και εν πάσει περιπτώσει διαφωνείς πως αυτός που κατεβαίνει ένα στενό με 60 είναι μακράν πιο επικίνδυνος από αυτόν που τρέχει στα +10 χαω σε ταχείας ή αυτοκινητόδρομο;

[...]Απο κάτι τύπους σαν και σένα ψευτόμαγκες που όλοι οι ζωή τους είναι το αυτοκίνητο και το πώς θα το "φτιάξουν", και νομίζουν όλοι ότι κατέχουν και την επιστήμη της οδήγησης[...]

Πάμε πάλι. Multiple argument fail όμως ε; Κανείς δεν μίλησε για μαγκιές ούτε για φτιαξίματα και λοιπές παπαριές. Get your story straight.

Όντως καλά τα λες ε; γεμίσαμε "επιστήμονες". Και "σερίφηδες" να προσθέσω.

Pun intended.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
<<Την ώρα που η χώρα μας ξεκινάει να εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές, η Ευρωπαϊκή Ένωση πάει ένα βήμα παραπέρα. Αντί να ορίζει τα στάνταρ κατασκευής των στηθαίων ασφαλείας με βάση τα υλικά, το πάχος του μετάλλου, τη βύθιση των στηριγμάτων στο έδαφος κ.λπ., θέτει απλώς προϋποθέσεις αντοχής. Για παράδειγμα, «ν' αντέχει στην πρόσκρουση ενός φορτηγού συγκεκριμένου βάρους, που θα προσκρούσει με συγκεκριμένη ταχύτητα υπό την τάδε γωνία».

«Πράγματι, οι νέες προδιαγραφές της Ευρώπης είναι προσανατολισμένες στη συμπεριφορά των στηθαίων και όχι στην κατασκευή. Αυτό όμως προϋποθέτει δοκιμές πεδίου, ειδικά εργαστήρια κ.λπ., που δεν διαθέτει η χώρα μας. Παραμένουμε λοιπόν σε ό,τι ίσχυε στην Ευρώπη πριν από αυτές», εξηγεί ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Γιώργος Πενέλης.

>>

<<Σημανση(στην autobahn) τελεια σε σημειο να σε ζαλιζουν οι τοσες ταμπελες ιδιως σε επικινδυνα σημεια και εργοταξια με επαρκη φωτισμο. Αντικατασταση ταμπελων και μπαριερων οχι αφου ειχαν σκουριασει ή ειχαν τσαλακωθει απο ατυχηματα αλλα ανα τακτα χρονικα διαστηματα γιατι λεει μετα απο καποιο χρονο φθειρονται τα χρωματα απ τις ταμπελες και δεν ειναι καλα ορατες και για τις δε μπαριερες φευγει το γαλβανισμα απ το ατσαλι και μειωνεται η αντοχη τους! Δηλαδη ξηλωναν ακεραιες μπαριερες, τις ανακυκλωναν και βαζαν νεες και πασσαλους σε σωστες αποστασεις, με σωστο βαθος και στα σωστα σημεια. Ειχε τυχει να δω μαλιστα νταλικα ισα με 30 τονους να συγκρατειται απο τετοια μπαριερα ωστε να μη βγει στο αντιθετο μετα απο κλαταρισμα και ανατροπη!>>

να προσθεσω οτι υπαρχουν ομαδες καθαρισμου που καθαριζουν τις μπαριερες,τα φωτιστικα κτλ καθε τοσο...

http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/79830.asp21120903.jpg

---------------

και επειδη υπαρχουν ακομη "πραγματογνομωνες" ας μπουν εδω να διαβασουν ιστοριες με supercar +τρακαρισματα με πολλα km+αστοχια υλικου...(υπαρχουν σχεδον για ολα τα αυτοκ)

http://www.lambounfall.de

http://www.topgear.gr/subjects/c791,1,Lamb%CF%8C%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%BF.html

παρε μια νταλικα 30 τονων που την συγκρατησε το στηθαιο [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mjCKzVelVHQ[/ame]

Καλα για το γαλβανισμα δεν το συζητω.Ο τυπος λεει μπουρδες ειναι και καθηγητης πανεπιστημιου.

η κακια λαμπο φταιει που εσπασε το δισκοφρενο.Οχι οτι πηγαινε με 220.

Κοίτα, α) για το όριο και περι γνώσης KOK, άσε καλύτερα, πήγαινε αλλού. Για τα όρια υπάρχει κάθε φορά σήμανση, δε χρειάζεται να ξέρεις ποιο είναι το ανώτατο.

β) Ξεκαθάρισα ότι το έχω υπερβεί πολλές φορές. Δεν πάω να γράψω όμως "δεν πειράζει""ή "καλά είναι να πηγαίνεις με 140" ή "+10%" ή να ειρωνευτώ όσους γράφουν νομότυπα. Ή σέβεσαι το νόμο ή αλλαξέ τον αν μπορείς ή σκάσε ή πήγαινε σε άλλη χώρα. Μην προτρέπεις όμως σε παράβαση του ΚΟΚ

γ) Από κάτι τύπους σαν και σένα ψευτόμαγκες που όλοι οι ζωή τους είναι το αυτοκίνητο και το πώς θα το "φτιάξουν", και νομίζουν όλοι ότι κατέχουν και την επιστήμη της οδήγησης, έχει γεμίσει η Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα. Δεν ασχολούμαι άλλο με την πάρτη σας, διακοπή συνδρομής. Την άποψή μου την είπα.

Μαλιστα. Και ξαναρωταω. Απο που συμπερανες για εμενα οτι:

Α. Ειπα οτι καλο ειναι να πηγαινεις με 140 και δεν πειραζει

Β. Ειρωνευτηκα καποιον νομοτυπο

Γ. Προτρεπω σε παραβαση του ΚΟΚ

Δ. Ειμαι ψευτομαγκας

Ε. Η ζωη μου ειναι το αμαξι

ΣΤ. Θα φτιαξω το αμαξι μου ή το εχω ηδη φτιαγμενο

Ζ. Νομιζω οτι κατεχω την επιστημη της οδηγησης

Θα θελα να μου απαντησεις απο που προκυπτουν ενα-ενα αυτα τα παραπανω, διοτι διακρινω αδυναμια αναγνωσης, συγκεντρωσης και κατανοησης των γραφομενων μου. Το ποστ που εκανα ηταν ειρωνεια προς αυτους που κανουν κυρηγματα ηθικολογιας και νομοτυπιας μεσα στα φορουμ, αλλα ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι οδηγουν χωρις να γνωριζουν τον ΚΟΚ και παραβιαζοντας τον καθημερινα.

Οσο για την αρχικη σου προταση που πας να μου την κανεις τουμπα τωρα, οχι δεν ξερεις τα ορια. Νομιζεις οτι ειναι 120 στις εθνικες οδους, κραζεις επειδη ειπα οτι το 140 δεν ειναι εγκληματικο, ενω ειναι το οριο ειναι 130. Αλλα αφου κι εσυ τα παραβιαζεις, ενα και το αυτο ειναι ειτε τα γνωριζεις, ειτε οχι.

Και στη τελικη απο και ως που με κρινεις και μιλας με αυτον τον τροπο, την στιγμη που παραδεχεσαι οτι ανηκεις στην κατηγορια αυτων που παρανομουν? Να κανεις αυστηροτερη αυτοκριτικη κυριε και ασε τις φορουμικες μαχες και κυρηγματα. Εκτος απο την ηρεμια που βλεπω οτι δεν εχεις, θα σου προσφερει ισως και σημαντικοτερα κερδη η αυτοκριτικη.

παρε μια νταλικα 30 τονων που την συγκρατησε το στηθαιο

Καλα για το γαλβανισμα δεν το συζητω.Ο τυπος λεει μπουρδες ειναι και καθηγητης πανεπιστημιου.

η κακια λαμπο φταιει που εσπασε το δισκοφρενο.Οχι οτι πηγαινε με 220.

για το γαλβανισμα δεν το λεει ο καθηγητης.-αλλα χαιρομαι που το κρινεις και αυτο σαν ειδικος-

autostrada ειναι στην ιταλια και autobahn στην γερμανια..και ισως αν διαβαζες λιγο στα πρωηγ.λινκς θα εβλεπες οτι μιλανε για αντοχη στις μπαριερες υπο καποια γωνια και σιγουρα ειδες και αλλα βιντεακια στο youtube με καλυτερα αποτελεσματα..

τεσπα τελος απο μενα οτι ειχα να πω το ειπα με στοιχεια και επειδη γυρναει σε προσωπικη αντιπαραθεση δεν προκειτε να ασχοληθω παραπερα.

[ame]

[/ame]

[ame]

[/ame]

Οτι και να πουμε οι μπαριερες 30 τονους δεν κρατανε ουτε με 5 χλμ.

Μην στρουθοκαμηλιζουμε σαν μικρα παιδια.Αν οι μπαριερες ηταν σωστα τοποθετημενες το παιδι θα ηταν αρτιμελες.

Το θεμα ειναι οι ευθυνες μας μεχρι να φτασουμε στις μπαριερες.

με οτιδηποτε αλλο κοροιδευουμε απλα τον εαυτο μας.

Χαίρομαι που υπάρχουν ειδικοί εμπειρογνώμονες ΚΑΙ στα φόρουμς, και πάνω απ' όλα φανατικοί υποστηρικτές του Κ.Ο.Κ. Είστε πραγματικά άξιοι θαυμασμού, ειδικά απο εμάς τους νέους και άπειρους οδηγούς.

Καλή πρωτοχρονιά.

Μην τα γενικευεις...Ο κολλητος μου π.χ. και Ferrari να του εδινες παλι μεχρι 110 θα πηγαινε στην εθνικη οδο.Εγω παλι αμα ειχα R8 θα του πινα το αιμα.Επισης για μενα δεν φταιει ο 23χρονος αλλα οι γονεις του που το πηραν.Γνωστος μου 21χρονος (μεχρι περσι) ειναι τωρα πια νεκρος γιατι ζητησε απο τον πατερα του μια BMW M3 και του την πηρε για να ειναι ο γιος του η Πρωτη μουρη!!!Τωρα πια δεν ζει αναμεσα μας δυστυχως...ουτε αυτος ουτε η κοπελα του.Δεν θελω να σχολιασω παραπανω απλα παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρομους!!!Καμια γκομενα δεν θα σας γουσταρει γιατι μπορειτε να τρεχετε με 300 χαω κι αν θα βρειτε τετοια αληθεια θα σας αρεσε να εχετε γκομενα διπλα σας που γουσταρει το αμαξι σας κι οχι εσας;Δεν το παιζω σωστος ουτε προσπαθω να βαλω μυαλο σε κανεναν αφου κι εγω μικροτερος ημουν τρελος με το γκαζι κι ευτυχως που οι γονεις μου δεν ειχαν λεφτα να μου παρουν R8 γιατι δεν πιστευω οτι τωρα θα ζουσα...

Πολύ γενικά συμπεράσματα βγάζεις. Δεν σημαίνει πως αν όλοι είχαμε λεφτά θα πέρναμε ένα αμάξι πίστας για να το οδηγούμε για να πάμε από πειραιά αθήνα.

Ε όχι και αμάξι πίστας το R8....

Έλεος... :X

Ε όχι και αμάξι πίστας το R8....

Έλεος... :X

Ναι, εντάξει, απλά εννοώ πως δεν είναι αμάξι για να το πάρω να βγώ για καφέ το βράδυ. Είναι overkill επιλογή.

Ναι, εντάξει, απλά εννοώ πως δεν είναι αμάξι για να το πάρω να βγώ για καφέ το βράδυ. Είναι overkill επιλογή.

Φιλε μου αν εσυ ή γονεις σου ειχατε πολλα λεφτα σχεδον ολες οι επιλογες σου θα ηταν overkill.Μην το ξεχνας ζουμε στην χωρα της επιδειξης και του εντυπωσιασμου.Ειδικα εσυ κι εγω που μεγαλωσαμε Κορυδαλλο-Πλ.Ελευθεριας το ξερουμε απο πρωτο χερι!!! ;)

Φιλε μου αν εσυ ή γονεις σου ειχατε πολλα λεφτα σχεδον ολες οι επιλογες σου θα ηταν overkill.Μην το ξεχνας ζουμε στην χωρα της επιδειξης και του εντυπωσιασμου.Ειδικα εσυ κι εγω που μεγαλωσαμε Κορυδαλλο-Πλ.Ελευθεριας το ξερουμε απο πρωτο χερι!!!

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε οτι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με αυτοκίνητα πρωί-βράδυ? Ο καθένας έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα και ασχολίες. Απλά οι άλλες ασχολίες τυχαίνει να μην είναι τόσο επικίνδυνες όσο τα τρελά γκάζια...

Τι σημαινει αμαξι πιστας ,οπως το βλεπεις εσυ?

Σίγουρα όχι ένα R8.

Μερικά παραδείγματα(μιλώντας πάντα για αυτοκίνητα που μπορείς να τα αγοράσεις έτσι)

ArielAtom5807.jpg

2009_ktm_x_bow_dallara_edition_113_gallery_image_large.jpg

2009_lotus_exige_cup_260.jpg

1266502256_8cd375b8cb.jpg

430_scuderia.jpg

1093833876-2003-bmw-m3-csl.jpg

2009-Renault-Megane-R26R-car-wallpaper.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...