Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 μεχρι να ακουμπησει την μπαριερα εκανε κατι λαθος? Συν ότι είχε και συνοδηγό... Περαστικά και στο παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 εισασταν μεσα και ξερετε τι εκανε? ή στηριζεστε στα λογια ενος περαστικου ή στην μανα ενος 14χρονου ή στα ποστ ενος αγνωστου ή στην φαντασια σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τις πινακίδες με τα όρια ταχύτητας στους δρόμους, τις βάζουν άνθρωποι*. Μάλιστα, όπως πολλές φορές διαπιστώνουμε οι ίδιοι, θαρρείς πως οι πινακίδες μπαίνουν επίτηδες με παλαβά χαμηλά νούμερα, ώστε οι διερχόμενοι οδηγοί μαζί με το.. ΦΠΑ να μην ξεπεράσουν μια <<λογική>> ταχύτητα. Όπως λέει ο Αρης Σταθάκης από τις αρχές των 90'' που τον παρακολουθώ, με αυτό τον τρόπο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν απαξίωση για τα αναγραφόμενα όρια. Με δικά μου λόγια, οι συνετοί οδηγοί χαίρονται την οδήγηση το αυτοκίνητο και τον δρόμο, γράφοντας στα παπάρια τους τους καραγκιόζηδες που αποφάσισαν να <<φυτέψουν>> πινακίδες με όρια. Αυτά για τα <<'Ορια>>. *Ον το οποίο ΔΕΝ είναι αλάνθαστο, αλλά έχει και κριτική σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ρε συ καge,μεχρι να βγει εκτος πορειας,και πριν η μπαριερα τον κανει σουβλακι,εκανε κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Με δικά μου λόγια, οι συνετοί οδηγοί χαίρονται την οδήγηση το αυτοκίνητο και τον δρόμο, γράφοντας στα παπάρια τους τους καραγκιόζηδες που αποφάσισαν να <<φυτέψουν>> πινακίδες με όρια. ΠΧ. Εαν εσυ η εγω η οποιοσδηποτε,πηγαιναμε με παραπανω χιλιομετρα απο οτι λεει η πινακιδα και μας πιανανε ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ και μας γραφανε, θα ξαναετρεχες? Δεν νομιζω.Οποτε πιστευω οτι φταιει και το κρατος ετσι.Μην πω οτι φταιει μονο αυτο. Ενταξει αντε να πεις οτι η μπαριερες ειναι παλιες και θελουνε αντικατασταση,αλλα ρε παιδια εδω εχουμε ολοκληρους ΔΡΟΜΟΥΣ ( Συγκεκριμενα Αθηνα-Πατρα αν δεν κανω λαθος) που θελουνε αντικατασταση, στους οποιους καθημερινα περνανε χιλιαδες αμαξια,εκει τη γινεται? Ειναι στον Ελληνα,μαλλον να ειναι σταρχιδιστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 demonhunter, πλατιάζεις. Το αν μας γράφανε συνέχεια, είναι άλλο θέμα και το τι θα κάναμε σε αυτή την περίπτωση είναι άλλο θέμα. Εγώ μίλησα για το πόσο ρεαλιστικά είναι τα όρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μην πήγαινε με τόοοσο πολλά km/h όσο λένε, αλλά κακά τα ψέματα αν πήγαινε κανονικά, το αμάξι δεν θα ήταν έτσι (δεδομένου ότι θα το φρέναρε και κάπως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ΠΧ. Εαν εσυ η εγω η οποιοσδηποτε,πηγαιναμε με παραπανω χιλιομετρα απο οτι λεει η πινακιδα και μας πιανανε ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ και μας γραφανε, θα ξαναετρεχες? Δεν νομιζω.Οποτε πιστευω οτι φταιει και το κρατος ετσι.Μην πω οτι φταιει μονο αυτο. Ενταξει αντε να πεις οτι η μπαριερες ειναι παλιες και θελουνε αντικατασταση,αλλα ρε παιδια εδω εχουμε ολοκληρους ΔΡΟΜΟΥΣ ( Συγκεκριμενα Αθηνα-Πατρα αν δεν κανω λαθος) που θελουνε αντικατασταση, στους οποιους καθημερινα περνανε χιλιαδες αμαξια,εκει τη γινεται? Ειναι στον Ελληνα,μαλλον να ειναι σταρχιδιστης. :lol: Τον Έλληνα και να τον γράψουν πάλι θα τρέχει, είναι στο αίμα μας η λαλακία, αυτό έχω καταλάβει. We are doomed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ρε συ καge,μεχρι να βγει εκτος πορειας,και πριν η μπαριερα τον κανει σουβλακι,εκανε κατι λαθος? αυτο που προσπαθω να πω εδω τουλ.γιατι βλεπω σχεδον σε ολα τα φορουμ υπαρχουν ιδιες κουβεντες.. ειναι οτι εφοσον δεν εισασταν μεσα μην βγαζετε πορισματα... δηλ.οποιος τρακαρει φταιει ο οδηγος κ μετα ολα τα αλλα ειναι περασμενων ετων αντιληψεις.. Το κρατος μας τα παιρνει απο παντου και μας γραφει κανονικα σε αυτα τα θεματα και αντι να κραζετε αυτους κραζετε οποιον τρακαρε. ενδεικτικα μπορω να αναφερω τις πινακιδες που εβαλαν ιδιωτες(ioas.gr) που χασαν ατομα στην Πατρων Κορινθου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ωραια.Συμφωνω δεν φταιει ο οδηγος. Βρες μου μια λογικη εξηγηση,πως εφυγε απο την πορεια του μια Λαμποργκινι(με σημα audi) και εφτασε στις μπαριερες. Μεχρι εκει.Λαμβανοντας υπ οψιν ολες τις παραμετρους που ισχυουν στην ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ο τρόπος που οδηγούσε τον κέρβερο του φταίει, και η νοοτροπία που είχε απο μικρός. Ο δρόμος παίζει πολύ μικρό ρόλο σε τέτοια ατυχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ωραια.Συμφωνω δεν φταιει ο οδηγος.Βρες μου μια λογικη εξηγηση,πως εφυγε απο την πορεια του μια Λαμποργκινι(με σημα audi) και εφτασε στις μπαριερες. Μεχρι εκει.Λαμβανοντας υπ οψιν ολες τις παραμετρους που ισχυουν στην ελλαδα Όλοι κάνουμε λάθη, πόσο μάλλον σε νεαρή ηλικία. Κι εμένα μου έχει φύγει το αμάξι στα νιάτα μου (πριν από 2-3 χρόνια δηλαδή ) με καμιά 80άρα km/h (και όχι μόνο μια φορά) κι αυτό που με έσωσε είναι...... ότι δεν έχω λεφτά! Και γι'αυτό δεν έχω R8 αλλά ένα ταπεινό 1200άρι κόρσα. Ακόμα κι αν δεν τρέχεις, λάθη γίνονται. Κι απροσεξίες. Αν οδηγάς πολλή ώρα, δεν γίνεται να μην αφεραιθεί η προσοχή σου κάποια στιγμή. Απλά αν πηγαίνεις με νορμάλ ταχύτητες μπορεί να βγει λάθος του τύπου "ώπα ρε μλκ, παραλίγο να καρφωθώ στον μπροστινό μου", ενώ με μεγάλες r.i.p. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το λάθος είναι της μορφής "Σε αυτή τη στροφή με παίρνει με 160. Ουπς, όχι!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει και θα βγαλει πορισμα.Υπαρχουν ατομα που κανουν αυτη την δουλεια...οι πραγματογνωμονες και οχι ο χ user του καθε φορουμ . Απο την αλλη χαιρομαι που ειστε ολοι νομιμοι και καθως πρεπει οδηγοι στα φορουμ,ελπιζω να ειστε και εκτος. Απο που προκυπτει παλι οτι ενα φτηνο-μικρο αυτοκiνητο που δεν τρεχει δεν τα παθαινει αυτα? αλλη καραμελα να παιρνουν παλια αυτοκινητα στους νεους οδηγους γιατι θα τα τρακαρουν.λες και τα παλια αυτοκινητα εχουν καμμια σχεση με την παθητικη-ενεργητικη ασφαλεια. Ξεκοληστε και δειτε λιγο παραπερα απο τετοιες αντιληψεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Απο που προκυπτει παλι οτι ενα φτηνο-μικρο αυτοκ που δεν τρεχει δεν τα παθαινει αυτα? Fail again - Δεν σε εμπνέει τόσο για τρέξιμο. - Τις χειρότερες μαλακίες τις κάνεις συνήθως με καμιά 80km/h. Με περισσότερα δεν στρίβει, πάει ευθεία Και με 80 κάπως το σώζεις. - Φυσικά και τα παθαίνει, απλά σε μικρότερο ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινει και θα βγαλει πορισμα.Υπαρχουν ατομα που κανουν αυτη την δουλεια...οι πραγματογνωμονες και οχι ο χ user του καθε φορουμ .Απο την αλλη χαιρομαι που ειστε ολοι νομιμοι και καθως πρεπει οδηγοι στα φορουμ,ελπιζω να ειστε και εκτος. Απο που προκυπτει παλι οτι ενα φτηνο-μικρο αυτοκiνητο που δεν τρεχει δεν τα παθαινει αυτα? αλλη καραμελα να παιρνουν παλια αυτοκινητα στους νεους οδηγους γιατι θα τα τρακαρουν.λες και τα παλια αυτοκινητα εχουν καμμια σχεση με την παθητικη-ενεργητικη ασφαλεια. Ξεκοληστε και δειτε λιγο παραπερα απο τετοιες αντιληψεις Μπορεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου οσο θες.Ομως δεν μιλαμε για ενα αμαξι μαζικης παραγωγης τυπου cupra gti abarth evo impreza κλπ,μιλαμε για ενα supercar. Που και με 160 να πηγαινεις στην παραλιακη μπορεις και να το στριψεις,και να το φρεναρεις και να το κανεις οτι θες(μην μου ζητας να στο αιτιολογησω ελπιζω καταλαβαινεις) Ακου τι εχει που δεν εχουν το 95% των αυτοκινητων παραγωγης: κεραμικα φρενα,stability control,σουπερ εξελιγμενη τετρακινηση,ακομα πιο εξελιγμενη μαγνητικη αναρτηση,ηλεκτρονικο διαφορικο,και και και... Αρα σκεψου τι επρεπε να γινει για να χασει τον ελεγχο ενα τετοιου ειδους αυτοκινητο. Και μου λες οτι πρεπει να εισαι εμπειρογνωμονας,για να καταλαβεις οτι το αυτοκινητο εχασε την κατευθυνση του?Με τον κωλο επεσε στη μπαριερα δλδ ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.