Προς το περιεχόμενο

Ατυχημα με R8

tzotzo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 χρονών είναι το παιδάκι, δεν έχει συναίσθηση της ταχύτητας ακόμα μάλλον. Και εγώ όταν το διάβασα αυτό μου φάνηκε αστείο. Τί να τους μάθουν στο σχολειό;:rolleyes:

Κυκλοφοριακή αγωγή λέγετε αν θυμάμαι καλά.

Με 160 σε στεγνό αυτοκινητόδρομο με καινούρια λάστιχα και γενικά "εντάξει" αυτοκίνητο, και αν είσαι έμπειρος, είσαι οκ... Για τους υπόλοιπους 120-130 και 140-150 σε προσπεράσεις...

130 δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να συναντήσει κάποιος στους ελληνικούς δρόμους; Αν πηγαίνεις παραπάνω είσαι παράνομος και επικίνδυνος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Με 160 σε στεγνό αυτοκινητόδρομο με καινούρια λάστιχα και γενικά "εντάξει" αυτοκίνητο, και αν είσαι έμπειρος, είσαι οκ... Για τους υπόλοιπους 120-130 και 140-150 σε προσπεράσεις...

+100000000

Εγώ κλείνω 1,5 χρόνια που οδηγώ. Μπορώ να πώ οτι πάνω απο 140 δεν έχω πάει ποτέ!!! Πρέπει να έχεις τρελή εμπειρία για να πιάσεις περισσότερα χιλιόμετρα και να έχεις ΕΣΥ τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς πάνε με τόσα χιλιόμετρα παιδιά της ηλικίας μου και δεν νιώθουν φόβο..... :fear:

Όσον αφορά τους δείκτες στο κοντέρ, αν δεν κάνω λάθος δεν λένε πόσα πήγαινε, καθώς τα νέα κοντέρ παίρνουν εντολή απο φωτοκύτταρο στο σασμάν και όχι απο ντίζα όπως παλιά, στα οποία και ίσχυε αυτό με το κολλημένο κοντέρ.

130 δεν είναι το μέγιστο που μπορεί να συναντήσει κάποιος στους ελληνικούς δρόμους; Αν πηγαίνεις παραπάνω είσαι παράνομος και επικίνδυνος.

+100000000

Εγώ κλείνω 1,5 χρόνια που οδηγώ. Μπορώ να πώ οτι πάνω απο 140 δεν έχω πάει ποτέ!!! Πρέπει να έχεις τρελή εμπειρία για να πιάσεις περισσότερα χιλιόμετρα και να έχεις ΕΣΥ τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς πάνε με τόσα χιλιόμετρα παιδιά της ηλικίας μου και δεν νιώθουν φόβο..... :fear:

:confused: :confused:

Μετά από τα 2 αυτά σχόλια δηλώνω τρελός χεράς και δεν περιγράφω άλλο.... :X

Οκ η συζητηση παιρνει την τροπη που περιμενα.

Ηθικοι, καθωσπρεπιστες, ευσυνειδητοι, νομοταγεις, υπευθυνοι, ωριμοι vs ανηθικους, απροσαρμοστους, αποβρασματα, αλητες, επικινδυνους κλπ...

Go on.

ΥΓ. Με 140 μια χαρα ελεγχεται το αμαξι αν ο δρομος ειναι καλος και το αμαξι ειναι στοιχειωδων προδιαγραφων.

Να ζητήσω συγνώμη λοιπόν που μοιράστηκα τον τρόπο οδήγησής μου μαζί σας γιατί ενοχλήθηκαν κάποιοι ΟΔΗΓΑΡΕΣ.

Το έκανα για να δείξω το πόσο επικίνδυνο φαίνεται στα μάτια μου και τα χωρίς εμπειρία χέρια μου η οδήγηση με πάνω απο 140 χλμ. Αν και μερικοί το έχουν μια τρίτη τέτοιες ταχύτητες.

Να ζητήσω συγνώμη λοιπόν που μοιράστηκα τον τρόπο οδήγησής μου μαζί σας γιατί ενοχλήθηκαν κάποιοι ΟΔΗΓΑΡΕΣ.

Το έκανα για να δείξω το πόσο επικίνδυνο φαίνεται στα μάτια μου και τα χωρίς εμπειρία χέρια μου η οδήγηση με πάνω απο 140 χλμ. Αν και μερικοί το έχουν μια τρίτη τέτοιες ταχύτητες.

Δεν χρειαζεται ουτε να εισαι οδηγαρα, ουτε ελληναρας για να διαπιστωσεις οτι απο Βολο μεχρι Λαρισα ας πουμε, πας με ασφαλεια με 140.

Αυτο που ειναι ενοχλητικο ειναι η ειρωνεια και το υφακι των "δηλωνουμε σωστοι και ευσυνηδειτοι" προς την υπολοιπη μεριδα που δεν λεει κατι παραλογο. Για 10 χαω παραπανω απο το οριο ταχυτητας, σε δρομους-αεροδρομια με καλο αμαξι, αμεσως να παρετε την χαρα να βαφτισετε ΟΔΗΓΑΡΕΣ και ΑΛΗΤΕΣ τους αλλους. Μαλλον αλλο πραγμα σας τρωει, παρα η λογικη συζητηση. Λεω εγω...

Αλλα οπως ειπα αναμενομενο οτι θα παιξει αναμετρηση "μηκους" σε τετοιο thread για το ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος της ιστοριας. Pure ελληνικα forum.

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι με το να τρέχεις (και ειδικά σε ελληνικούς "δρόμους") το μόνο που καταφέρνεις είναι να είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι με το να τρέχεις (και ειδικά σε ελληνικούς "δρόμους") το μόνο που καταφέρνεις είναι να είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Σε δρομο με οριο 50χαω, εχεις παει ποτε με 60 (η παραπανω)?

Η ιδια ερωτηση και στον minarokefte.

Μετά από κάποια ταχύτητα το αμάξι δεν ελέγχεται όσο έμπειρος και να είσαι...

+1, αλλα αυτη η ταχυτητα δεν ειναι τα 140, σε δρομους που εχουν οριο 130. Αμα πιστευετε οτι τα 10χαω παραπανω καθιστουν επικινδυνο τον οδηγο για το κοινωνικο συνολο, τοτε τα παραπονα σας σε αυτους που βαλαν τα ορια. Με ενα 5% παραπανω απτο οριο ταχυτητας, ο ευπρεπης, ευσυνειδητος κλπ κλπ, δεν γινεται να μετατραπει σε ΧΑΡΟ, επικινδυνο κλπ.

+100000000

Όσον αφορά τους δείκτες στο κοντέρ, αν δεν κάνω λάθος δεν λένε πόσα πήγαινε, καθώς τα νέα κοντέρ παίρνουν εντολή απο φωτοκύτταρο στο σασμάν και όχι απο ντίζα όπως παλιά, στα οποία και ίσχυε αυτό με το κολλημένο κοντέρ.

Ειναι ωραια να κατηγορουμε γενικα.Αν θες την γνωμη μου παντως ,οσο και να μην τρεχεις με την εμπειρια σου το να εχεις ενα πισινοκινητο αυτοκινητο ειναι επικινδυνο.

roflmao128629864358935877.jpg

http://www.alfisti.gr/forum/showthread.php?t=11422

Δεν εχει σημασια ποσο στριφτερο ειναι το αμαξι,η οι δαγκανες των φρενων.

Το ποσο στριφτερο ειναι το μυαλο του καβαλαρη

Τα 140 γενικως δεν ειναι "πολλα".Τα 140 στο αντιθετο ειναι.Τα 140 στην πολη ειναι.Τα 140 σε επαρχιακο ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...