tzotzo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ενα ατυχημα που συνεβη προσφατα στην ελλαδα. http://www.driftclub.gr/driforum/showthread.php?t=5297 οι φωτο ειναι για γερα στομαχια
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μπαριέρες έχουν ξαναμπεί μέσα σε αυτοκίνητα. Αυτό, για να προλάβω επιχειρήματα τύπου <<αα R8 είχε, φαντάσου με πόσα θα πήγαινε..>>
DarkOrion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 23 ετών, στην παραλιακή αν δεν κάνω λάθος. Ο οδηγός έχασε τα πόδια του. Ο/Η συνοδηγός δεν έπαθε τίποτα. Οδηγούσε με πάνω από 200, μεθυσμένος. Τουλάχιστον έτσι μου είπανε οι φίλοι μου που τον ξέρανε.... Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα πάντως...
we_will_rise Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 23 ετών, στην παραλιακή αν δεν κάνω λάθος. Ο οδηγός έχασε τα πόδια του. Ο/Η συνοδηγός δεν έπαθε τίποτα. Οδηγούσε με πάνω από 200, μεθυσμένος. Τουλάχιστον έτσι μου είπανε οι φίλοι μου που τον ξέρανε.... Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα πάντως... Τι να αναρρώσει.. αφού έχασε τα πόδια του.. Ας είναι ο τελευταίος !
mits@kos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καφρίλα θα πω τώρα, μιας και έχασε τα πόδια του, αλλά άμα είναι τόσο φελλός και ηλίθιος, ε, γιατί να λυπηθεί κανείς...
kage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οι μπαριερες ειναι γνωστο οτι ειναι λαθος τοποθετοιμενες γι αυτο και μπαινουν μεσα στο αυτοκινητο... Και το χειροτερο ειναι οτι θα του ζητησουν να πληρωσει και τα εξοδα για τοποθετηση νεων. ευχομαι να μπορεσει τουλ.αυτος να τους κυνηγησει γιατι εχουν χαθει πολλα ατομα.. Για να προλαβω και γω το κραξιμο για την ταχυτητα δειτε το στροφομετρο και παρτε χαμπαρι οτι η συνοδηγος βγηκε χωρις προβληματα. που διαολο ειδατε οτι ειναι μεθυσμενος,οτι ετρεχε με 200-280κμ και οτι εκανε σφηνες ,οτι ειναι ακομη ενας αμυαλος 23χρονος με λεφτα κτλ?τι μανια ειναι αυτη να κραζετε οποιον τρακαρε με ακριβο αυτοκ. και η καραμελα της νεαρης ηλικιας?
4saken Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 οι μπαριερες ειναι γνωστο οτι ειναι λαθος τοποθετοιμενες γι αυτο και μπαινουν μεσα στο αυτοκινητο...Και το χειροτερο ειναι οτι θα του ζητησουν να πληρωσει και τα εξοδα για τοποθετηση νεων. ευχομαι να μπορεσει τουλ.αυτος να τους κυνηγησει γιατι εχουν χαθει πολλα ατομα.. 23 χρονων και R8.Και μετα σου λενες οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια...
tzotzo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεδομενο:Λαθος τοποθετηση των διαζωματων. Δεδομενο:Η μπαριερα εχει καποιες προδιαγραφες στην ταχυτητα που μπορει να απορροφησει. Δεδομενο:Η απειρια με 440 αλογα δεν κολλανε. Δεδομενο:Ποτο και οδηγηση επισης δεν κολλανε. Ο συνδυασμος ολων των παραπανω οδηγουν στην καταστροφη της ζωης ενος νεου παιδιου και της οικογενειας του. Το θεμα δεν το εβαλα για να με πεισει ο basstarlet οτι πηγαινε σαν κοτα δεξια λωριδα στο ρελαντι με εξηντα,και τσαντιστηκε η μπαριερα και του ορμηξε. Το εβαλα μπας και συνειδητοποιησουμε,ο καθενας μας,απο μερικα πραγματα. Παντω κυκλοφορουν πολλοι περισσοτεροι δολοφονοι στους ελληνικους δρομους απο οσους νομιζουμε ,και δεν ειναι ουτε φοιτητες που που φορανε καμμενα λαστιχα,ουτε παππουδες με φθαρμενα τακακια,ουτε κυρατσες που δεν εχουν περασει ΚΤΕΟ
polaki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι το είδε ενας φίλος μου live και μου είχε στείλει φωτογραφια.. μακρια απο μας.
linuxovios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Είναι δύσκολο να εκφράσεις άποψη για τέτοια περιστατικά... Από τη μία λυπάσαι και στενοχωριέσαι για τον άνθρωπο, από την άλλη αναρωτιέσαι για πολλά: α) σκέφτεσαι τον κάθε επικίνδυνο κάφρο που σε πέρασε με 200 κάνοντας σφήνες και θέτοντας σε κίνδυνο ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ εκτός από τη δικιά του β) σκέφτεσαι ότι 23 χρονών με R8 είναι άμοιρος ευθυνών (όσο μπορείς να το πεις αυτό). Ο πατέρας του που του το πήρε όμως έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ γ) τέλος σκέφτεσαι ότι κάθε πράξη έχει και συνέπειες. Μεθυσμένος, με 200 και R8 στην παραλιακή.... Ε δεν μπορεί να είμαστε πάντα τυχεροί σε αυτή τη ζωή. Αυτός ο άνθρωπος, μέχρι την σύγκρουση είχε κάνει 1000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. δ) Όσο για τις μπαριέρες και για το κατά πόσο είναι σωστά ή λάθος τοποθετημένες, δε γνωρίζω. Σίγουρα όμως ποτέ δεν κατασκευάστηκαν με προδιαγραφές να αντέξουν συγκρούσεις 200 χλμ, ούτε και ο δρόμος κατασκευάστηκε για τέτοια όρια ταχύτητας. Αυτά τα λίγα. Εύχομαι ο άνθρωπος να μπορέσει να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή από εδώ και στο εξής.
Whiteyez Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα το παλικάρι, αλλά όποιος πάει γυρεύοντας αυτά και χειρότερα παθαίνει. Το παιδί από το link που έχει δώσει ο tzotzo γράφει (συμβουλεύει κιόλας) αυτά: ποτε μην πηγενετε πουθενα πανω απο 180!!πουθενα συμβουλη..ποτε δεν ξερεις τι σου γινετε..ακομα και στους αυτοκιητοδρομους..εγω προσωπικα ειμαι ακομα 14 και δεν οδηγαω αλλα πιστευω πως ειναι μεγα λαθος να οδηγαει κανεις πανω απο 180 σε οποιοδηποτε δημοσιο δρομο.. Νομίζει ότι άμα τρέχεις μέχρι 180 είσαι άνετος. Στα σχολεία τους μαθαίνουν/ενημερώνουν για τίποτα η μπα;
parsifal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ευτυχώς δεν πήρε άλλον στο λαιμό του, χρονιάρες μέρες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πηγαινε με 260 στη Παραλιακη??? Χαιρομαι που δεν σκοτωθηκε αλλος. Οσο για το παληκαρι αυτο, δεν φταιει. Ο μπαμπας και η μαμα φταινε. Την ηλιθιοτητα των γονεων του πληρωσε που αγνοησαν την ΗΛΙΚΙΑΚΗ του ανωριμοτητα, ανευθυνοτητα και απειρια και αποφασισαν να του κανουν δωρο R8. Μπραβο τους που αγορασαν θανατο στο παιδι τους. Και ετσι καθως ειχε ηλιθιους γονεις θα αναγκαστει να ζησει την υπολοιπη ζωη του ως αναπηρος. Ευτυχως οι γονεις εκτος απτο ιδιο τους το παιδι, δεν δολοφονησαν αλλον αθωο στο συγκεκριμενο δυστυχημα. ΥΓ. Εκτος αν υπαρχει γονεας που πιστευει οτι αγοραζοντας 440 αλογα σε 23χρονο, θα το πηγαινει σαν να καβαλαει Lada... Ειναι σαν του πηγαινεις ηρωινη ως γονεας. ΥΓ2. Δεν υπαρχει νοημα να κατηγορουμε τον οδηγο. 23 ετων, 440 αλογα, R8, τα μυαλα παιρνουν πανευκολα αερα, ειδικα στην Ελλαδα οπου δεν υφισταται αστυνομευση, ή σε περιπτωση που υφισταται ξερει οτι ο μπαμπας "θα σβησει την κληση".
panagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζει ότι άμα τρέχεις μέχρι 180 είσαι άνετος. Στα σχολεία τους μαθαίνουν/ενημερώνουν για τίποτα η μπα; 14 χρονών είναι το παιδάκι, δεν έχει συναίσθηση της ταχύτητας ακόμα μάλλον. Και εγώ όταν το διάβασα αυτό μου φάνηκε αστείο. Τί να τους μάθουν στο σχολειό;
we_will_rise Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κρίμα το παλικάρι, αλλά όποιος πάει γυρεύοντας αυτά και χειρότερα παθαίνει. Το παιδί από το link που έχει δώσει ο tzotzo γράφει (συμβουλεύει κιόλας) αυτά: Νομίζει ότι άμα τρέχεις μέχρι 180 είσαι άνετος. Στα σχολεία τους μαθαίνουν/ενημερώνουν για τίποτα η μπα; Με 160 σε στεγνό αυτοκινητόδρομο με καινούρια λάστιχα και γενικά "εντάξει" αυτοκίνητο, και αν είσαι έμπειρος, είσαι οκ... Για τους υπόλοιπους 120-130 και 140-150 σε προσπεράσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.