Προς το περιεχόμενο

Απεγκατάσταση προγραμματος που εγκατασταθηκε μεσω gz.tar

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να απεγκαταστήσω το Vuze το οποιο ειχα εγκαταστησει μεσω gz.tar στον υπολογιστή μου...(Ανοιγοντας το gz.tar και ακολουθόντας τις οδηγίες στο readme...). Ψαχνωντας σημερα στο pc το βρήκα στον φακελο /opt/vuze.. Αν διαγραψω αυτόν τον φάκελο θα διαγραφεί οριστικά? Και τελος πως θα βγάλω το εικονίδιο του απο το Applications->Internet?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν την ηξερα αυτη την εντολη... αλλα αν δεν κανω λαθος για να τρεξει δεν θελει ενα αρχείο uninstall μεσα στον φακελο vuze? Σε μενα δεν εχει τετοιο αρχειο...

Θα καταβάσεις τον πηγαίο κώδικα και θα τρέξεις εκεί το make uninstall (αφού έχεις κάνει configure με τις επιλογές που έκανες για την εγκατάσταση. Αν χρειάζεται).

Edit:

Αν κατέβασες το precompiled (Vuze_Installer.tar.bz2) πακέτο απλά σβήνεις τον φάκελο.

Θα καταβάσεις τον πηγαίο κώδικα και θα τρέξεις εκεί το make uninstall (αφού έχεις κάνει configure με τις επιλογές που έκανες για την εγκατάσταση. Αν χρειάζεται).

Δεν εκανα καμια επιλογη απλα αποσυμπίεσα το αρχειο και το αντεγραψα στο /opt(δεν εχω ιδεα γιατι σε αυτον τον φακελο...)

(λογικα θα χρειαστώ τον κωδικα της εκδοσης vuze που εχω ετσι?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...