Προς το περιεχόμενο

Asus Rampage II extrem vs ASUS P6T6 WS Revolution

bllack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και απο εμένα θελω να κανω αναβαθμίσει στο pc και ειμαι ανάμεσα σε δυο μητρικές help Asus Rampage II extrem kai ASUS P6T6 WS Revolution pia απο της δυο?Τη προτείνετε εσείς σε αυτα τα λεφτα?

Δημοσ.

Πες μας περισσότερα.

Τι σύστημα έχεις τώρα, πόσα διαθέτεις, ποια parts θες ν' αλλάξεις, για τι χρήση προορίζεται το σύστημα;

Είναι σα να σε ρωτάω εγώ: ποιο είναι καλύτερο αμάξι.. η "Porsche" ή η "Ferrari", και να έχω σκοπό να κατεβαίνω στο κέντρο κάθε μέρα στο τέλος.

Δημοσ.

O.k ΔΕΝ εχω κανα τρελό σύστημα απο'τη καταλαβαίνεις θα αλαχτούν σχεδόν ολα να σου πω οτι εχω παρει ήδη τον επεξεργαστεί που ειναι ι7 950 και θελω να προχορισω στο μαδερ!Το συστιμα αυτο θα κανει σχεδον τα παντα ,οσο για λεφτά έτσι οπος εχω ξεκινήσει δεν χερω που θα φτασει!Εχω σταμπάρει αυτες της δυο μητρικές αλλα με εχουν μπερδεψει?Αμα ηταν αυτοκίνητο παντος θα ηταν Ferrari!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καλυτερη Μ/Β. Υπαρχει καλυτερη αναλογα με τις αναγκες σου και αυτο προσπαθει να σου πει και ο phanispal στην απαντηση του.

Για να σε βοηθησω το σχεδον τα παντα δεν ειναι απαντηση στην ερωτηση του...πχ θα κλοκαρεις?πολυ,λιγο, καθολου? Παιχνιδια?Mε τι GPU? Θες ενα Μ/Β να ειναι σταθερο η απλα να φτασει στον θεο τον 950? κλπ κλπ. Φιλικα παντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...