bllack Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας και απο εμένα θελω να κανω αναβαθμίσει στο pc και ειμαι ανάμεσα σε δυο μητρικές help Asus Rampage II extrem kai ASUS P6T6 WS Revolution pia απο της δυο?Τη προτείνετε εσείς σε αυτα τα λεφτα?
phanispal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πες μας περισσότερα. Τι σύστημα έχεις τώρα, πόσα διαθέτεις, ποια parts θες ν' αλλάξεις, για τι χρήση προορίζεται το σύστημα; Είναι σα να σε ρωτάω εγώ: ποιο είναι καλύτερο αμάξι.. η "Porsche" ή η "Ferrari", και να έχω σκοπό να κατεβαίνω στο κέντρο κάθε μέρα στο τέλος.
bllack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 O.k ΔΕΝ εχω κανα τρελό σύστημα απο'τη καταλαβαίνεις θα αλαχτούν σχεδόν ολα να σου πω οτι εχω παρει ήδη τον επεξεργαστεί που ειναι ι7 950 και θελω να προχορισω στο μαδερ!Το συστιμα αυτο θα κανει σχεδον τα παντα ,οσο για λεφτά έτσι οπος εχω ξεκινήσει δεν χερω που θα φτασει!Εχω σταμπάρει αυτες της δυο μητρικές αλλα με εχουν μπερδεψει?Αμα ηταν αυτοκίνητο παντος θα ηταν Ferrari!
bllack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ΤΗ δεν ειναι καλος?ΔΕν σε καταλαβαίνω
ColdFusion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τη ειναι αυτο? liquid nitrogen refill εννοεί
sotosu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχει καλυτερη Μ/Β. Υπαρχει καλυτερη αναλογα με τις αναγκες σου και αυτο προσπαθει να σου πει και ο phanispal στην απαντηση του. Για να σε βοηθησω το σχεδον τα παντα δεν ειναι απαντηση στην ερωτηση του...πχ θα κλοκαρεις?πολυ,λιγο, καθολου? Παιχνιδια?Mε τι GPU? Θες ενα Μ/Β να ειναι σταθερο η απλα να φτασει στον θεο τον 950? κλπ κλπ. Φιλικα παντα.
bllack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 θελω να φτιακσω ενα pc που να που σίγουρα καπια στιγμή θα φτασει και στο θεο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.