Προς το περιεχόμενο

προβλημα με το usb του pc

plaths

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιουσα το antivirus nod 32 και μου παρουσιαζε οτι to usb του κινητου μου οτι ειχε ιο και μου το blockare δν ξερω πως και οταν πρωσπαθω να ανοιξω το usb του κινητου μου μου το βγαζει ως notepad ,εκανα unistall το antivirus αλλα ακομα το ιδιο ειναι ...

Καμια ιδεα πως να το διορθωσω?

Δημοσ.
Χρησιμοποιουσα το antivirus nod 32 και μου παρουσιαζε οτι to usb του κινητου μου οτι ειχε ιο και μου το blockare δν ξερω πως και οταν πρωσπαθω να ανοιξω το usb του κινητου μου μου το βγαζει ως notepad ,εκανα unistall το antivirus αλλα ακομα το ιδιο ειναι ...

Πολυ δυσκολα.Μια ειναι η λυση.Βαλε linux :P

αστειακι! Τωρα σοβαρα, μηπως επειδη δεν εχεις διαγραψει τον ιο στο εμφανιζει ως notepad?? :fear:

Δημοσ.
Πολυ δυσκολα.Μια ειναι η λυση.Βαλε linux :P

αστειακι! Τωρα σοβαρα, μηπως επειδη δεν εχεις διαγραψει τον ιο στο εμφανιζει ως notepad?? :fear:

ισως δν ξερω τι να σου πω

Δημοσ.

Πρώτα μπες εδώ http://www.betterantivirus.com/nod32-antivirus-faqs/faqs/1170455686.html και κατέβασε το NOD32 Removal Tool

και δες αν γίνεται.. Επίσης τι όνομα έχει το κινητό σου στο notepad??

Δημοσ.
Το malware bytes βγάζει κανέναν virus ή όχι?

Αυτό το themes που έχεις εκεί, τι είναι?

Αν κάνεις διπλό κλικ τι βγάζει?

τπτ ειναι το προγραμμα που τραβαει βιντεο ,και για το malware δν πιστευω να βγαζει ηχο

Δημοσ.

Δυστυχώς κάποιος ιός μπορεί να επηρεάσει την registry οποτε όταν αφαιρεθεί από το σύστημα το πρόβλημα να παραμένει.

Μου έτυχε και εμενα μετά από ιο αντί να ανοίγει ο c: η ο d: να μου ανοίγει πάντα τα έγγραφα μου,έψαξα στο google και βρήκα μερικές λύσης αλλα τζίφος,οποτε πέρασα το .gho Back-up μου και ησύχασα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...