Προς το περιεχόμενο

οδηγός για καλώδια HDMI

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται πραγματικά ένας χαμός στην αγορά από διάφορα καλώδια HDMI τόσο σε νορμάλ τιμές όσο και σε εξωφρενικές (80euros +). Ίσως θα μπορούμε να έχουμε ένα thread στο οποίο να δίνει ο καθένας την εμειρία του από τέτοιες αγορές και το κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος! Καθώς επίσης και το πού μπορεί κανείς να βρεί φθηνά αλλά καλά καλώδια HDMI ή και DVI->HDMI (fullHD).

Προσωπικά ενδιαφέρομαι για το δεύτερο, σε μήκος 1μ... προτάσεις κανείς?

Δημοσ.

Όχι άσχημη ιδέα, ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει μερικούς αρχικά να μάθουν 5 πράγματα πάνω στο θέμα και κατόπιν να καταλήξουν σε ενδεχόμενη αγορά.

Το θέμα όμως είναι πως εγώ προσωπικά τουλάχιστον που το έψαξα λίγο το καλοκαίρι που μας πέρασε, περισσότερο μπερδεύτηκα, παρά κατέληξα κάπου.

Ο καθένας έλεγε το κοντό του και το μακρύ του.

Σίγουρα σχόλια του τύπου: "σιγά μη δώσω > 4.5€ για ένα καλώδιο" ή "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" δεν είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικά.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει επιλογές σε καλώδια τέτοια (ργώ ψάχνω για καλώδιο DVI -> HDMI) διότι σε όποιο έχω πάει μέχρι τώρα έχουν μόνο ένα τέτοιο τύπο κ συνήθως είναι HDready ποιότητας!

Δημοσ.
Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει επιλογές σε καλώδια τέτοια (ργώ ψάχνω για καλώδιο DVI -> HDMI) διότι σε όποιο έχω πάει μέχρι τώρα έχουν μόνο ένα τέτοιο τύπο κ συνήθως είναι HDready ποιότητας!

zoranb αυτό εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...