InsertCoinToJoi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδια... εχω μια λιγο χαζη ερωτηση απλα δεν ειμαι σιγουρος και θελω το να το επιβεβαιωσω! ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο της Forthnet με double play υποστηριζει η γραμμη FAX να συνδεσω επανω η πρεπει να ενεργοποιησω κατι στην γραμμη? συσκευη FAX ενοω κανονικη αυτονομη. αν εχει καποιος εμπειρια ας με ενημερωσει! ευχαριστω
random Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δουλεύει. απλα να εχεις υπόψη σου οτι αποστολή φαξ δεν συμπεριλαμβανεται στις "απεριοριστες αστικές, υπεραστικές κλπ.." ανεξάρτητα πού το στέλνεις. χρέωση : αστικά 0,0286 υπεραστικά 0,0595 €/λεπτό δες και αυτό Forthnet Internet Tools / Free fax
InsertCoinToJoi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 παντως αν ισχυει να χρεωνει η φορθνετ τα fax ακομα και σε τοπικο αριθμο ειναι πραγματι κουφο. πραγματικα μικρα γραμματα!
thodoras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα...ρωταω εδω..forthnet 2play κι εγω.. Δωρεαν κλησεις προς σταθερα-κινητα αμερικης λεει. Τι γινεται ομως αν πεσω σε τηλεφωνητη κινητου αμερικης? χρεωνει? Να σημειωσω οτι δεν αφηνω μηνυμα. Με το που ακουω οτι μπηκε τηλεφωνητης το κλεινω!
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα...ρωταω εδω..forthnet 2play κι εγω..Δωρεαν κλησεις προς σταθερα-κινητα αμερικης λεει. Τι γινεται ομως αν πεσω σε τηλεφωνητη κινητου αμερικης? χρεωνει? Να σημειωσω οτι δεν αφηνω μηνυμα. Με το που ακουω οτι μπηκε τηλεφωνητης το κλεινω! Σε κάποιες χώρες και εταιρείες, η προώθηση χρεώνεται. Κάνε μια δοκιμαστική κλήση και μετά από λίγη ώρα, μπες στον online λογαριασμό και τσέκαρε αν σου έκανε χρέωση.
mimis19 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 το FAX λειτουργει και δεν χρεωνεται το εχω περιπου ενα χρονο, στον αναλυτικο λογαριασμο μηδεν χρεωση μεχρι και Γερμανια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.