Προς το περιεχόμενο

Thomson tg585v7

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
cmaniac κανα firmware για 784 εχεις?εχω ενα δεν θυμαμαι απεξω αλλα σε ολη την σελιδα γραφει demo

Αν εχεις την 8.2.3, τοτε αυτη υπαρχει μεχρι στιγμης στο διαδικτυο (απο το λιγο που εψαξα).

Το 784 εχει αλλαξει εντελως πλατφορμα παντως και υπερπηδησε απο την 8.2.χ στην 8.4.χ, αλλα το μονο firmware που εχω για 8.4.χ ειναι απο το TG585n..

Επισης, ενα νεο user.ini (v3) που διορθωνει οποια προβληματα εχουν εμφανιστει μεχρι στιγμης απο την 8.2.6.5 μπορει να βρεθει στον καταλογο templates_inis του leoforeia.gr/thomson.

Δημοσ.
Αν εχεις την 8.2.3, τοτε αυτη υπαρχει μεχρι στιγμης στο διαδικτυο (απο το λιγο που εψαξα).

Το 784 εχει αλλαξει εντελως πλατφορμα παντως και υπερπηδησε απο την 8.2.χ στην 8.4.χ, αλλα το μονο firmware που εχω για 8.4.χ ειναι απο το TG585n..

Επισης, ενα νεο user.ini (v3) που διορθωνει οποια προβληματα εχουν εμφανιστει μεχρι στιγμης απο την 8.2.6.5 μπορει να βρεθει στον καταλογο templates_inis του leoforeia.gr/thomson.

αυτην εχω

tg784_8225_generic.bli.bin.7z

αν εχεις καμια ποιο νεα πχ 8.2.3 που λες εχεις κανα Link?

εκτος αν λες αυτο

tg784_r823a_elion_cant-y_bd.bin

που το elion μαλλον καποιου ειναι και δνε ειναι generic.

Δημοσ.

poulinοs δοκίμασε το 8.2.6.5. Θα έλεγα ακόμα πιο σταθερό απο το αυστριακό f/w που βάλαμε μαζί ;)

Δημοσ.
poulinοs δοκίμασε το 8.2.6.5. Θα έλεγα ακόμα πιο σταθερό απο το αυστριακό f/w που βάλαμε μαζί ;)

αυτο ειναι για το 585.στο 585 αυτο εβαλα.εγω τον ρωτησα για το 784:P poy εχω στο σπιτι μου

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To link leoforeia έχει πέσει...

Τώρα να περάσω απλά ένα 8.2.2 που βρήκα? Προς το παρόν μου φαίνεται πολύ άθλιο ρούτερ.

Δημοσ.

Ναι οκ, το βρήκα και εγώ. tnx.

Το έκανα, τώρα μένει να δούμε και αν θα είναι πιο σταθερό.

Υ.Γ. Pls δες τα πμ σου, για κάτι άλλο που θέλω να μου στείλεις. tnx.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω update το firmware. Λέτε να είναι κλειδωμένο από forthnet και να μη γίνεται αναβάθμιση; Μπα ε;

Πάντως η εφαρμογή δεν το βλέπει με τίποτα (το συνδέω με LAN φυσικά). Έχω windows 7. Παίζει ρόλο;

Αν μπορούσε να ανεβάσει κάποιος ένα rar που να τα έχει όλα μέσα και να δουλεύει δοκιμασμένα θα ήμουν υπόχρεος.

Δημοσ.
Για την ιστορία να αναφέρω ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω update το firmware. Λέτε να είναι κλειδωμένο από forthnet και να μη γίνεται αναβάθμιση; Μπα ε;

Πάντως η εφαρμογή δεν το βλέπει με τίποτα (το συνδέω με LAN φυσικά). Έχω windows 7. Παίζει ρόλο;

Αν μπορούσε να ανεβάσει κάποιος ένα rar που να τα έχει όλα μέσα και να δουλεύει δοκιμασμένα θα ήμουν υπόχρεος.

κλειδωμενο δεν ειναι.δοκιμασε σε κανα αλλο Pc με xp.

επισης κλεισε firewall antivirus.καρφωτα ip στο tcp ip αλλιως δεν θα πετυχει.αν δεν πετυχει κλεισε ρουτερ ξεκινα το με πατημενο το reset και θα δεις το Power πορτοκαλι και δοκιμασε παλι.kai παντα το καλωδιο στην πρωτη Lan toy thomson

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...