poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 poulinos, έχω το 7.4.2.7 και θα ήθελα να ξέρω αν παίζει να συγχρονίζω πιο ψηλά με κάποιο άλλο. Επίσης ένα προβληματάκι που έχω είναι ότι μερικές φορές τρώει κολλήματα και θέλει restart για να στρώσει το internet. Έχω forthnet και συνδέομαι ασύρματα. Δεν έχω ιδέα πως θα κάνω το update, με ποιο tool και που θα βρώ τα κατάλληλα αρχεία edit. Κατέβασα το SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421, τρέχω το upgradeST.exe αλλά δε βρίσκει το router. Το έχω συνδέσει κανονικά με ethernet Εν τω μεταξύ, έχω άπειρα errors: FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.234 / 6.798 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.234 / 24 HEC Errors (Up/Down): 0 / 21 Aυτό για το συγχρονισμό και αν θα βοηθήσει στη βελτίωση της ταχύτητας, με ενδιαφέρει και μένα. @Poulinos, check τα pm σου! a.το συνδεεις με ethernet Και πρεπει να δωσεις ip καρφωτα στο pc soy px 192.168.1.1 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.254 και το καλωδιο θα ειναι στην πρωτη ethernet.δεν θυμαμαι να ειδα καμια μεγαλη διαφορα σε sync.ισως και το ιδιο.το Firmware Που εβαλα και επαιξε πιο καλα ειναι αυτο cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin δεν ειχε template αλλα δεν με νοιαζει.ειτε ανεβαζεις αν και δεν το χρειαζεσαι. απλα ισως το κανει πιο stable Με λιγοτερα reboot του ρουτερ.εκτος αν φταιει κατι αλλο στην περιπτωση σου.upgrade wizard εχω αυτον 8.2.2.5_tgupg_zyw47.200.rar που ερχοταν με το 8.2.2.5 αλλα και με αυτο το firmware ειχα restart οποτε εβαλα αυτο που ειπα πιο πανω .ειτε κανεις browse ειτε το βαζεις μεσα στον καταλογο στην θεση του αλλου.στον καταλογο builds.για τα errors εχουμε πει οτι μην τα κοιτας.οτι και να γινει θα σου βγαλει αυτο το νουμερο στα errors .ειναι bug του firmware Και γενικα του Thomson διοτι και με αλλο firmware παλι το ιδιο θα βλεπεις μετα απο λιγα λεπτα χρησης. πχ εμενα FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.264 / 3.383.635 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.264 / 23.884 HEC Errors (Up/Down): 0 / 21.505 ιδια με σενα τα fec/crc .περιπου τα ιδια απλα με διαφορετικο firmware.δεν γινεται να ειχες ακριβως τα ιδια fec kai crc.
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 a.το συνδεεις με ethernet Και πρεπει να δωσεις ip καρφωτα στο pc soy px 192.168.1.1 subnet 255.255.255.0 gateway 192.168.1.254 και το καλωδιο θα ειναι στην πρωτη ethernet.δεν θυμαμαι να ειδα καμια μεγαλη διαφορα σε sync.ισως και το ιδιο.το Firmware Που εβαλα και επαιξε πιο καλα ειναι αυτο cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin δεν ειχε template αλλα δεν με νοιαζει.ειτε ανεβαζεις αν και δεν το χρειαζεσαι. απλα ισως το κανει πιο stable Με λιγοτερα reboot του ρουτερ.εκτος αν φταιει κατι αλλο στην περιπτωση σου.upgrade wizard εχω αυτον 8.2.2.5_tgupg_zyw47.200.rar που ερχοταν με το 8.2.2.5 αλλα και με αυτο το firmware ειχα restart οποτε εβαλα αυτο που ειπα πιο πανω .ειτε κανεις browse ειτε το βαζεις μεσα στον καταλογο στην θεση του αλλου.στον καταλογο builds.για τα errors εχουμε πει οτι μην τα κοιτας.οτι και να γινει θα σου βγαλει αυτο το νουμερο στα errors .ειναι bug του firmware Και γενικα του Thomson διοτι και με αλλο firmware παλι το ιδιο θα βλεπεις μετα απο λιγα λεπτα χρησης. πχ εμενα FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.264 / 3.383.635 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.264 / 23.884 HEC Errors (Up/Down): 0 / 21.505 ιδια με σενα τα fec/crc .περιπου τα ιδια απλα με διαφορετικο firmware.δεν γινεται να ειχες ακριβως τα ιδια fec kai crc. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διάθεση και το χρόνο σου. Θα το δοκιμάσω!
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 αν δεν το βρεις το firmware αυτο πες μου να το σηκωσω.
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ok, πάλι η εφαρμογή αναβάθμισης δε μπορεί να δει το router. Δοκίμασα να αλλάξω ip κτλ αλλά τίποτα. Να το παρατήσω πριν μου σπάσει τα νεύρα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει...
cmaniac Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Να βαλω το χερακι μου για να μην παιδευεστε Λοιπον εχουμε. Firmware Release 8.2.6.5 International - Ημ/νια 02/2010 Modified User.ini For Firmware 8.2.6.5 - Περιγραφη Windows 7 Compatible Upgrader Ολα εδω http://leoforeia.gr/thomson Προτεινω αφου αναβαθμισετε να φορτωσετε το user.ini, να κλεισετε και να ξανανοιξετε τη συσκευη κι επειτα να ξεκινησετε να περνατε τις ρυθμισεις σας - προς Θεου ΜΗΝ τρεξετε τον setup wizard.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ok, πάλι η εφαρμογή αναβάθμισης δε μπορεί να δει το router. Δοκίμασα να αλλάξω ip κτλ αλλά τίποτα. Να το παρατήσω πριν μου σπάσει τα νεύρα; Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει... Να βαλω το χερακι μου για να μην παιδευεστε Λοιπον εχουμε. Firmware Release 8.2.6.5 International - Ημ/νια 02/2010 Modified User.ini For Firmware 8.2.6.5 - Περιγραφη Windows 7 Compatible Upgrader Ολα εδω http://leoforeia.gr/thomson Προτεινω αφου αναβαθμισετε να φορτωσετε το user.ini, να κλεισετε και να ξανανοιξετε τη συσκευη κι επειτα να ξεκινησετε να περνατε τις ρυθμισεις σας - προς Θεου ΜΗΝ τρεξετε τον setup wizard. to user.ini δενειναι τοσο Must. απλα γλιτωνεις μερικα πραγματα αν τα θες. cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin αυτο εχω βαλει εγω και πηγαινει πολυ καλα.χωρις templates κτλ. πριν ειχα το 8.2.2.5 και δεν μαρεσε. eixa restart με το 8.2.25
cmaniac Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 to user.ini δενειναι τοσο Must.απλα γλιτωνεις μερικα πραγματα αν τα θες. cant-p_GB_TG585v7r8690_TA.bin αυτο εχω βαλει εγω και πηγαινει πολυ καλα.χωρις templates κτλ. πριν ειχα το 8.2.2.5 και δεν μαρεσε. eixa restart με το 8.2.25 Ειχες restart με το 8.2.2.5, 8.2.25 για το TG585v7 δεν υπαρχει. Για το TG585v8 κατι γινεται, αλλα δεν συζηταμε γι αυτο. Εδω μιλαμε για ενα firmware (8.2.6.5) το οποιο ζητημα ειναι να κυκλοφορει ενα μηνα στο internet και ειναι επισημη εκδοση της Thomson. Η 8.6.9 ειναι εκδοση της Telecom Austria (εξ' ου και το ΤΑ στο filename) βασισμενη στο firmware 8.2.4 και εχει release καπου στο τελος του καλοκαιριου που μας περασε (7-8/2009). Δεν θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα αν ειχες μπει στον κοπο να δεις το link που σου εδωσα θα καταλαβαινες οτι το user.ini που σου εδωσα ειναι απαραιτητο, εχω φαει ωρες πανω απο το pc για να το δημιουργησω και αν το χρησιμοποιησεις σε γλυτωνει απο πολλα προβληματα που μπορει να σου εμφανιστουν. Το δημιουργησα σε συνεργασια με Αυστριακους απο αναλογο forum. Ευχαριστω για την απαξιωση, την εκτιμω δεοντως και συγνωμη που μπηκα στον κοπο να μοιραστω τη δουλεια μου μαζι σας. Την επομενη θα ξερω..
Physics_Rulez Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ειχες restart με το 8.2.2.5, 8.2.25 για το TG585v7 δεν υπαρχει. Για το TG585v8 κατι γινεται, αλλα δεν συζηταμε γι αυτο. Εδω μιλαμε για ενα firmware (8.2.6.5) το οποιο ζητημα ειναι να κυκλοφορει ενα μηνα στο internet και ειναι επισημη εκδοση της Thomson. Η 8.6.9 ειναι εκδοση της Telecom Austria (εξ' ου και το ΤΑ στο filename) βασισμενη στο firmware 8.2.4 και εχει release καπου στο τελος του καλοκαιριου που μας περασε (7-8/2009). Δεν θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα αν ειχες μπει στον κοπο να δεις το link που σου εδωσα θα καταλαβαινες οτι το user.ini που σου εδωσα ειναι απαραιτητο, εχω φαει ωρες πανω απο το pc για να το δημιουργησω και αν το χρησιμοποιησεις σε γλυτωνει απο πολλα προβληματα που μπορει να σου εμφανιστουν. Το δημιουργησα σε συνεργασια με Αυστριακους απο αναλογο forum. Ευχαριστω για την απαξιωση, την εκτιμω δεοντως και συγνωμη που μπηκα στον κοπο να μοιραστω τη δουλεια μου μαζι σας. Την επομενη θα ξερω.. Χαλάρωσε man, δε σε απαξίωσε κανένας.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Ειχες restart με το 8.2.2.5, 8.2.25 για το TG585v7 δεν υπαρχει. Για το TG585v8 κατι γινεται, αλλα δεν συζηταμε γι αυτο. Εδω μιλαμε για ενα firmware (8.2.6.5) το οποιο ζητημα ειναι να κυκλοφορει ενα μηνα στο internet και ειναι επισημη εκδοση της Thomson. Η 8.6.9 ειναι εκδοση της Telecom Austria (εξ' ου και το ΤΑ στο filename) βασισμενη στο firmware 8.2.4 και εχει release καπου στο τελος του καλοκαιριου που μας περασε (7-8/2009). Δεν θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα αν ειχες μπει στον κοπο να δεις το link που σου εδωσα θα καταλαβαινες οτι το user.ini που σου εδωσα ειναι απαραιτητο, εχω φαει ωρες πανω απο το pc για να το δημιουργησω και αν το χρησιμοποιησεις σε γλυτωνει απο πολλα προβληματα που μπορει να σου εμφανιστουν. Το δημιουργησα σε συνεργασια με Αυστριακους απο αναλογο forum. Ευχαριστω για την απαξιωση, την εκτιμω δεοντως και συγνωμη που μπηκα στον κοπο να μοιραστω τη δουλεια μου μαζι σας. Την επομενη θα ξερω.. 8.2.2.5 Ηθελα να γραψω αλλα μου ξεφυγε μια τελεια. το firmware που ειχα βαλει ηταν ακριβως αυτο ZZ5YAA8.225.bli για το v7 thomson.και μου εκανε restart οπως το 7.χ.χ.χ δεν θυμαμαι που ηταν το default.τα restart ηταν στο wireless ειδικα με torrent ανοιχτο.τωρα εχω βαλει αυτο που γραψα πιο πανω. το 8.2.6.5 ειναι πιο νεο απο αυτο που εχω εγω. το 8.6.9 ναι απο γερμανια κατι εχει δεν εχει template default αλλα δεν με νοιαζει. δεν ειπα οτι κανεις τον εξυπνο ουτε ειπα οτι ειναι κακο το να βαλει αυτο το User.ini. απλα εγραψα οτι δεν ειναι must με την εννοια οτι και να μην το περασει παλι το router θα παιξει.συγνωμη αν το καταλαβες αλλιως.εννοειται οτι καλοδεχουμενα ειναι ολα τα tweek.και για αυτο εγραψα οτι γλιτωνεις μερικα πραγματα ειδικα για καποιον πχ που δεν ξερει.οποτε δεν απαξιωσα κανεναν.αντιθετως αυτο που εκανες ειναι κατι το παρα πολυ καλο απλα εγραψα οτι δεν ειναι must για να μην νομιζει καποιος οτι αμα δεν μπει αυτο το αρχειο πχ δεν θα bootarei to router.για καποιον που δεν ξερει εννοειται οτι θα τον βοηθησει παρα πολυ οπως και καποιος που ναι μεν ξερει αλλα δεν ξερει τοσα πολλα. και σε ευχαριστουμε και εγω προσωπικα και ολοι μας που θελησεις να μοιραστεις κατι που εφτιαξες με τοσο κοπο. και παλι συγνωμη αν παρανοηθηκαν αυτα που ειπα απλα δεν τα ειπα με την κακη εννοια.απλα διαχωρισα το mandatory για να παιξει το ρουτερ με ολα τα optional που μπορει να βαλει καποιος.
cmaniac Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 και παλι συγνωμη αν παρανοηθηκαν αυτα που ειπα απλα δεν τα ειπα με την κακη εννοια.απλα διαχωρισα το mandatory για να παιξει το ρουτερ με ολα τα optional που μπορει να βαλει καποιος. Αν εχει καποιος Windows 7 και δεν περασει το user.ini που παρεθεσα, το μονο που θα καταφερει αν ενεργοποιησει την ασφαλεια του ασυρματου ειναι να μην μπορει να μπει στο router. Την πρωτη φορα δεν θα μπορει, την δευτερη το ιδιο, την τριτη θα κανει επανεκκινηση το router, τοσο απλα. Και το ιδιο θα κανει μεχρι να βγαλει την ασφαλεια απο το δικτυο του. Εχει να κανει με το WPS, το οποιο δεν λειτουργει οπως θα επρεπε απο την πρωτη εκδοση 8.χ στο TG585v7. Σε αλλα router της thomson ισως δουλευει καλυτερα, αφου ορισμενα εχουν περασει και απο WiFi Alliance Testing με επιτυχια. Το Αυστριακο firmware εχει απενεργοποιημενο εξ αρχης αυτο το χαρακτηριστικο με τον ιδιο τροπο που το εκανα εγω μεσω του user.ini. Επισης, αν το απενεργοποιησεις εχεις πληρη λειτουργια του μπροστινου κουμπιου Εχει κανείς το 7.4.2.7 firmware ? Δες το link που παρεθεσα. Δεν το συστηνω σε καμμια περιπτωση, ειναι το πρωτο firmware που βγηκε για το TG585v7. Αν δεν εισαι σιγουρος για το αρχειο που κατεβασες, πες το filename του, για να σου πω αν τυχον εχει ιδιαιτεροτητες, γιατι καποια εχουν κλειδωμενο web interface (φυσικα οι κωδικοι ειναι γνωστοι).
kosmasgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τι προτείνεις για 24άρα σύνδεση Connx και ποια η διαδικασία Κατέβασα το update wizard 2010 απο το ftp σου και επίσης κατέβασα και αυτο : unbranded_R8265_plusnet και ZZ5YAA8.265.bli
cmaniac Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τι προτείνεις για 24άρα σύνδεση Connx και ποια η διαδικασία Κατέβασα το update wizard 2010 απο το ftp σου και επίσης κατέβασα και αυτο : unbranded_R8265_plusnet και ZZ5YAA8.265.bli Κι αλλος ενας που κατεβασε το firmware της plusnet :headpalm: Η http://www.plus.net ειναι αγγλικος ISP, μπορεις να μου εξηγησεις το σκεπτικο που το κατεβασες? Ειλικρινα μιλαω, γιατι εχω μετρησει γυρω στα 5 ατομα που εχουν κανει ακριβως το ιδιο πραγμα και μετα ζητουσαν βοηθεια γιατι δεν δουλευαν ορισμενα πραγματα σωστα. Ασε που εχει ρυθμισεις για να επικοινωνει με servers της plusnet για ρυθμισεις κλπ που δεν φαινονται πουθενα.. Απλα το εχω βαλει εκει για αρχειακους λογους.. Βλεπω πολλες παρεμβολες στη γραμμη σου, παντως. Αν βγαλεις τα splitters/φιλτρα, βλεπεις διαφορά στο γραφημα σου?
kosmasgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ενα splitter έχω μόνο για να δίνω στο τηλ. Τίποτα άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.