poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εμένα πάνω δεξιά στο Interface έχει την σημαία της Αυστρίας Βέβαια ζαχαρώνω αυτό τώρα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Netgear-Wireless-Modem-Router-Annex-A-N-DGN2000-100ISS.htm σωστα η σημαινα ειναιτης αυστριας οχι της γερμανιας αλλα απο κατω γραφει de.θα μου πεις γερμανικα μιλανε και εκει.αλλα ας γραφανε au πως ειναι η αυστρια. an παρεις το Netgear δες και για firmware update.βγαινουν πολλα.
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 4 μερες χωρις κανενα reboot ακομα:DDDD.this firmware fucks....
kosmasgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 ναι για δές την φώτο μου πόσο fucks. Μήπως σου βρίσκεται το 7.4.2.7 f/w ?
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 γιατι ρε συ τι εχεις?τι προβλημα εχεις?8 mbit δεν εχεις με 394 upload?Ποιο το θεμα?σου ανεβαζω το 8.2.2.5
kosmasgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μου το έδωσες τις προάλες το 8.2.2.5. Εντάξει θα μου πεις καμοιά φοράς φταίει και ο ΟΤΕ Ειχα κανα 2-3 lost of signals και αρκετά error οπως βλέπεις στην φώτο
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 http://www.yousendit.com/download/RmNBN3RYcVg1UjVFQlE9PQ
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μου το έδωσες τις προάλες το 8.2.2.5. Εντάξει θα μου πεις καμοιά φοράς φταίει και ο ΟΤΕ Ειχα κανα 2-3 lost of signals και αρκετά error οπως βλέπεις στην φώτο errors θα εχεις οτι και να γινει.και σε πιο παλια firmware ειχα δει οτι μετα απο λιγη ωρα τα errors πηγαιναν σε ενα standard νουμερο και εμεναν εκει. Error Seconds (Local/Remote): 556 / 0 FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.232 / 228.330 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.232 / 1.378 HEC Errors (Up/Down): 0 / 1.130 το κλασικο νουμερο.4 294. αυτα τα erros ειναι μεσα σε μια ωρα γιατι πριν αλλαξα ρουτερ για μια δοκιμη. δεν εκανα κανενα loss of signal μονο ενα και αυτο το εκανα εγω by myself για αυτο ειναι και local.kai οσο πιο μεγαλη γραμμη δηλαδη εως 24 και οσο το snr πεφτει θα εχεις errors .αλλα το Thomson ειναι λαθος ρουτερ για να ταμετρας.se ολα τα thomson αυτο βλεπω.γενικα να ανυσηχεις για τα errors αμα βλεπεις να πεφτει και το snr χαμηλα.ειχα δει περιπτωση να πεφτει το snr στο 3 και να μην χανει συγχρονισμο αλλα απειρα errors ξαφνικα και το download apo 1000 kilobytes se 100
kosmasgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλά είναι. Ισως φταίνε και οι ώρες αιχμής. Πάντως για να πώ την αλήθεια με το ενσύρματο baudtec του ΟΤΕ ήμουν καλύτερα και απο ταχύτα και απο Ping. Ενα απλό παράδειγμα είναι οτι είχα σταθερό download όλη την μέρα περίπου στο 820-840. Ενώ τώρα έχω διακυμάνσεις αρκετές. Χρειάζομαι wirelles ομως Στην κάρτα δικτύου τα έχεις αυτόματα τα tcp/ips κλπ ?
nick#18 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αααακριβος τα ιδια λεει και σε εμενα και μια μερα που το παρατηρησα λεω τι εγινε 'δω? και μετα απο μερικες μερες καταλαβα οτι ειναι καπιο bug...
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Καλά είναι. Ισως φταίνε και οι ώρες αιχμής. Πάντως για να πώ την αλήθεια με το ενσύρματο baudtec του ΟΤΕ ήμουν καλύτερα και απο ταχύτα και απο Ping. Ενα απλό παράδειγμα είναι οτι είχα σταθερό download όλη την μέρα περίπου στο 820-840. Ενώ τώρα έχω διακυμάνσεις αρκετές. Χρειάζομαι wirelles ομως Στην κάρτα δικτύου τα έχεις αυτόματα τα tcp/ips κλπ ? καρφωτα αλλα και ενσυρματα το ιδιο ειναι.καρφωτα για ενα λογο.να εχω το port forward.αν και στο thomson και dynamic να παρεις mporeiσ na ορισεις μεσα απο τον ρουτερ να σου δινει τα ιδια.σε ταχυτητα δεν αλλαζει κατι.απλα με wireless μπορει να χανεις απο λιγο εως πολυ αναλογως αποσταση σημα καρτα κτλ Αααακριβος τα ιδια λεει και σε εμενα και μια μερα που το παρατηρησα λεω τι εγινε 'δω? και μετα απο μερικες μερες καταλαβα οτι ειναι καπιο bug... ειναι bug.
Tablet Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μπορει κανεις να μου πει: ποια ειναι η τελευταια εκδοση firmware απο που μπορω να την κατεβασω και πως να την εγκαταστησω ?
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 με το που μπεις 192.168.1.254 σου λεει φατσα καρτα Thomson Gateway Information Product Name: TG585 v7 Software Release: 8.6.9.0 το software release ειναι αυτο που εχεις.δεν ξερω ποιο ειναι το τελευταιο μια που η thomson δεν τα δινει σε ιδιωτες τα firmware ουτε τα εχει στο site αλλα μονο σε εταιρειες οποτε οτι βρεις απλα ειναι απο καποιον που καταφερε και το πηρε.εγω ειχα δοκιμασει διαφορα εβαλα το 8.6.9.0 και παιζει πολυ καλα με ελαχιστα reboot οταν το σκιζω wireless αντιστοιχα με τα previous firmwares.
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 poulinos, έχω το 7.4.2.7 και θα ήθελα να ξέρω αν παίζει να συγχρονίζω πιο ψηλά με κάποιο άλλο. Επίσης ένα προβληματάκι που έχω είναι ότι μερικές φορές τρώει κολλήματα και θέλει restart για να στρώσει το internet. Έχω forthnet και συνδέομαι ασύρματα. Δεν έχω ιδέα πως θα κάνω το update, με ποιο tool και που θα βρώ τα κατάλληλα αρχεία edit. Κατέβασα το SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421, τρέχω το upgradeST.exe αλλά δε βρίσκει το router. Το έχω συνδέσει κανονικά με ethernet Εν τω μεταξύ, έχω άπειρα errors: FEC Errors (Up/Down): 4.294.967.234 / 6.798 CRC Errors (Up/Down): 4.294.967.234 / 24 HEC Errors (Up/Down): 0 / 21
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Aυτό για το συγχρονισμό και αν θα βοηθήσει στη βελτίωση της ταχύτητας, με ενδιαφέρει και μένα. @Poulinos, check τα pm σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.