Keosen Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 ενω τα δικα σου για subnet 127 ειναι καλυτερα.θες να ξαναπας βολτα και με αυτο το account βλεπω.Για τον φιλο πιο πανω που ρωτησε για το channel θα πας home network μετα wlan:thomson μετα configure και μετα manual channel και τοαλλαζεις.καλυτερα 1 η 6 η 11 To εκανα 11 αλλα @@ συνεχιζουν οι αποσυνδεσεις. μόλις έβαλα το 8.6.9.0 και βλέπω διαφορά Πολύ σταθερό Θα το δοκιμασω κι εγω μπας και γλιτωσω την αγορα router
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 keosen μιλαμε για αποαυνδεσεις στο wireless.δεν μιλαμε να κανει reboot το ρουτερ διοτι εκει μονο το firmware θα κανει κατι.
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 το firmware Για την ωρα μαμαει και δερνει.stable as hell>κανενα reboot.
antonl Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Είναι κανείς απ τους δυο σας με Forthnet; Δεν είμαι βέβαιος ότι παίζει ρόλο αλλά καλού-κακού...
nick#18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδια γιατι οταν συνδεομαι στο wireless μετα ταπο λιγο ριχνει την ταχητητα απο 54 mbps που λεει σε 1? αυτο γινεται σε ολα τα καναλια...να παω για firmware?
antonl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι standard πρόβλημα του FW σου. Το ίδιο έχω αλλά είναι σταθερά @54Mbps. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και κάποιο άλλο φαντάζομαι.
nick#18 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Θα κανω μια δοκιμη αυριο και σας λεω....θενξ φορ δι ανσερς.. Καληνυχτα.
Keosen Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 keosen μιλαμε για αποαυνδεσεις στο wireless.δεν μιλαμε να κανει reboot το ρουτερ διοτι εκει μονο το firmware θα κανει κατι. Αποσυνδεσεις στο wireless εχω κι εγω, δεν ειπε κανεις για reboot,
poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτά ειναι. Να ναι καλά οι Αυστριακοί γερμανοι νομιζω ειναι Είναι κανείς απ τους δυο σας με Forthnet; Δεν είμαι βέβαιος ότι παίζει ρόλο αλλά καλού-κακού... εγω με forthnet αν και δεν παιζει ρολο Ρε παιδια γιατι οταν συνδεομαι στο wireless μετα ταπο λιγο ριχνει την ταχητητα απο 54 mbps που λεει σε 1? αυτο γινεται σε ολα τα καναλια...να παω για firmware? δοκιμασε αλλο Firmware και αλλους drivers για την ασυρματη καρτα σου Αποσυνδεσεις στο wireless εχω κι εγω, δεν ειπε κανεις για reboot, απλα ειπα οτι μπορει να εχεις ενα απο τα 2 .
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 εμένα πάνω δεξιά στο Interface έχει την σημαία της Αυστρίας Βέβαια ζαχαρώνω αυτό τώρα http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Modem-Routers/Netgear-Wireless-Modem-Router-Annex-A-N-DGN2000-100ISS.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.