Προς το περιεχόμενο

Thomson tg585v7

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν δωσεις πολλα παραπανω ma θα το ξεχασεις το ρουτερ γρηγορα.

Μα... αμα τραβαγε περισσοτερα απο 818 που δινει το τροφοδοτικο θα εκαιγε το τροφοδοτικο (Για αυτο δεν βαζουμε και λιγοτερα.) Απο την στιγμη που δεν ζηταει περισσοτερα γιατι αμα βαλουμε μεγαλυτερο θα καει το ρουτερ?

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε θα καει ρε φιλε, μα γιατι ομως το λες και θα κλεισει το ποστ? Ξερεις ποσα ατομα εδω γελαμε με ολα αυτα που ακουμε τοσο καιρο?

Δημοσ.
Δε θα καει ρε φιλε, μα γιατι ομως το λες και θα κλεισει το ποστ? Ξερεις ποσα ατομα εδω γελαμε με ολα αυτα που ακουμε τοσο καιρο?

ενω τα δικα σου για subnet 127 ειναι καλυτερα.θες να ξαναπας βολτα και με αυτο το account βλεπω.

Για τον φιλο πιο πανω που ρωτησε για το channel θα πας home network μετα wlan:thomson μετα configure και μετα manual channel και τοαλλαζεις.καλυτερα 1 η 6 η 11

Δημοσ.

Θέλει να περάσετε και template αλλιώς δεν θα κάνει set up

Οδηγιες :

1.Κατέβασε το template από το 14ο μήνυμα στην παράκατω σελίδα.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=257227&highlight=template+585

2.Άνοιξε μια εξερεύνηση των Windows (ή άνοιξε τον "υπολογιστή μου") κ γράψε στην διαδρομή ftp://10.0.0.138/ (όπου 10.0.0.138 βάζεις το ip με το οποίο ανοίγεις το interface του router σου)

3.Κάνε αντιγραφή - επικόλληση το template που κατέβασες (αφού το κάνεις unrar εννοείτε) όπως στην εικόνα κ πλέον έχεις template και σε αυτό το firmware και σε όποιο άλλο θες.

4. Μπαίνεις στο interface του router κ στο Thomson Gateway πατάς την επιλογή Set Up.

Δημοσ.
Θέλει να περάσετε και template αλλιώς δεν θα κάνει set up

Οδηγιες :

1.Κατέβασε το template από το 14ο μήνυμα στην παράκατω σελίδα.

http://www.adslgr.com/forum/showthre...t=template+585

2.Άνοιξε μια εξερεύνηση των Windows (ή άνοιξε τον "υπολογιστή μου") κ γράψε στην διαδρομή ftp://10.0.0.138/ (όπου 10.0.0.138 βάζεις το ip με το οποίο ανοίγεις το interface του router σου)

3.Κάνε αντιγραφή - επικόλληση το template που κατέβασες (αφού το κάνεις unrar εννοείτε) όπως στην εικόνα κ πλέον έχεις template και σε αυτό το firmware και σε όποιο άλλο θες.

4. Μπαίνεις στο interface του router κ στο Thomson Gateway πατάς την επιλογή Set Up.

το link σου δνε δουλευει.δεν περασα template απλα εκανα save config και restoreκαι απλα μετα κατεργησα την 10.0.0.138 Ip και το επαιξε χωριςκαν Setup

Δημοσ.

τελικα ρε παιδια, ποιο ή ποια ειναι τα πιο σταθερα firmware για το 585? εχω conn-x και απο τοτε που εγιναν οι αναβαθμισεις, εχω καποιες αποσυνδεσεις αρκετα συχνα. οσο ηταν στο 1 MBit ηταν βραχος!

εμενα εχει το 8,2,1,5,

Δημοσ.

αλλο το θεμα αποσυνδεσεων επειδη μπορει η γραμμη να ειναι χαλιακαι αλλο το θεμα που εκανε σε πολλους να κανει reboot.εμενα παντως απο χτες ως δεια μαγειας με αυτο το νεο firmware δεν εχει κανει Reboot σε full seeding.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...