Προς το περιεχόμενο

Thomson tg585v7

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι εκανα update με το λινκ που μου εδοσες εσυ. Μεσα στον πινακα ελεγχου εχο δυο συνδεσεις μια λεγεται ΅τοπικη συνδεση΅ και η αλλη "1394" αν θυμαμαι καλα. Στην 1394 δεν κανει επιδιορθωση γτ λεει πως το τσπ/ιπ δεν ειναι ενεργοποιημενο. Αυτο τι σημαινει?

Οταν κανει ρεσταρτ το ρουτερ κοβετε μονο η τοπικη συνδεση.

Δημοσ.

Που μπορώ να βρω μετασχηματιστή για το συγκεκριμένο router ? Αν όχι το εργοστασιακό τι άλλο θα μπορούσε να ταιριάξει ?

Δημοσ.
Ναι εκανα update με το λινκ που μου εδοσες εσυ. Μεσα στον πινακα ελεγχου εχο δυο συνδεσεις μια λεγεται ΅τοπικη συνδεση΅ και η αλλη "1394" αν θυμαμαι καλα. Στην 1394 δεν κανει επιδιορθωση γτ λεει πως το τσπ/ιπ δεν ειναι ενεργοποιημενο. Αυτο τι σημαινει?

Οταν κανει ρεσταρτ το ρουτερ κοβετε μονο η τοπικη συνδεση.

το 1394 ειναι το firewire.αναφενεται σαν συνδεση διοτι μπορεις να κανεις δικτυο με firewire.κατα τα αλλα καμια σχεση με τον ρουτερ σου.

Που μπορώ να βρω μετασχηματιστή για το συγκεκριμένο router ? Αν όχι το εργοστασιακό τι άλλο θα μπορούσε να ταιριάξει ?

θα πρεπει να κοιταξεις volt και ma και να δεις τι ταιριαζει σε αυτο.εισαι και θεσαλονικη ρε γαμωτο αλλιως ολο και κατι θα σου βρισκαμε.

Δημοσ.

Αν πεταχτείς με το router παραμάσχαλα στη Βασιλέως Ηρακλείου (ανάμεσα στην Αριστοτέλους και τη Βενιζέλου) δε παίζει να μη βρεις.

Δημοσ.

Ας που πει κάποιος που το έχει. Απο κάτω γράφει 22V και 545mA. Τα mA δεν παίζουν τόσο ρόλο. Στα volt δύσκολα θα βρω μετασχηματιστή 22V. Ας μου πει κάποιος με το ίδιο router τι γράφει πάνω ο μετασχηματιστής.

Δημοσ.
;) Δεν υπάρχει τίποτα ;) Βρήκα στα ίδια volt αλλά 1500mA και επίσης δεν υπάρχει βίσμα να ταιριάζει. Ελεος :(

κατα 99 τις εκατο εχω να σου στειλω εγω.απλα θα κοιταξω αυριο και θα σου πω.κανε μου ενα reminder Με pm για να σου πω και στο στελνω απο αθηνα αμα ειναι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα πήγα να μπώ με το λάπτοπ και είχα encryption WPA2. Το λάπτοπ έβρισκε το δίκτυο αλλά στην σύνδεση δεν εβγαζε παραθυράκι για να περάσω password και να συνδεθώ. Αλλαξα το encryption στο κάτωθι και μπαίνει. Παραθέτω φώτο να μου πείτε αν κάτι δεν έκανα σωστά , ή μηπως πρέπει να βάλω κάτι άλλο.

Δημοσ.

απλα με wpa2 ισως χρειαζοταν να σβησεις το δικτυο και να ξανασυνδεθεις.απο την αλλη ισως δεν παιζει απλα η καρτα με wpa2 .ισως ασυμβατοτητα.και με αυτο που εβαλες εισαι πολυ μια χαρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα, πως λυθηκε,με αλλαγη των channels?

Και αν ναι πως ακριβως γινεται αυτη η αλλαγη?

Εχω αλλαξει 4 Firmwares μεχρι τωρα χωρις καποια βελτιωση, τυχαιες αποσυνδεσεις οταν συνδεθει το ασυρματο που λυνονται μονο με hard reboot.

Aν το αφησω το βραδυ ειναι 95% σιγουρο οτι το πρωι θα χρειαστει reboot γιατι θα εχει πεσει.

Αυτη την στιγμη εχω το 7.4.3.2

Οι αλλαγες firmware δεν φαινεται να λυνουν το προβλημα.

Σημειωση οτι τα προβληματα αρχισαν μετα την αναβαθμιση της γραμμης απο τα 2 στα 8, η γραμμη ωστοσο ειναι οκ. εχω πανω τον ενσυρματο 6 μερες χωρις ουτε μια αποσυνδεση, εβαλα το πρωι ξανα το Thomson και εχω κανει 2 φορες reboot λογω αποσυνδεσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...