Zeron2862 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας.Εχω δυο pc το ενα ειναι συνδεδεμενο με ethernet και το αλλο με wirless. Το θεμα ειναι πως τωρα προσφατα ενω μπορω να ειμαι συνδεδεμενος με το ethernet οσες ωρες θελω, αμα συνδεθει το wirless χωρις καποιο συγεκριμενο χρονικο διαστημα αποσυνδεεται με αποτελεσμα να ξεσυνδεεται και το ethernet. Υπαρχουν και φορες που δεν αποσυνδεεται καθολου ή και αλλες που το κανει 2 και 3 φορες απανωτα. Το μονο σιγουρο ειναι πως το προβλημα το'χει το ασυρματο. Πολυ καιρο πριν ειχα κανει κι αλλο θεμα που δεν συνδεοταν καθολου το ασυρματο και απο τοτε το ειχα με ethernet.Του κανα reset και σιγα σιγα ηρθε στα καλα του και τωρα παιρνει την κατω βολτα παλι.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 δοκιμη αλλο καναλι δοκιμη με πιο νεους drivers στο wireless,δοκιμη με αλλο κλειδωμα.κανονικα δεν θα πρεπε με το wireless να πεφτε και το ethernet εκτος αν πεφτει η συνδεση σου και νομιζεις οτι πεφτειτ ο wireless>στο ρουτερ μηπως σβηνει το Internet?αλλιως θα δοκιμαζα νεο firmware.
Zeron2862 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Βασικα πεφτει το ασυρματο και πεφτει και η συνδεση.Δλδ κανει σαν να σβηνω το router και να το ξανα ανοιγω. τι καναλια να δοκιμασω. το 11 και το 6? Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που να το κατεβασω το καινουργιο firm?
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 αν κανει reboot Ολο το ρουτερ δηλαδη σβηνουν και αναβουν ολα τα λαμαπακια περνα firmware Πιο καινουριο. εδω ειναι. http://www.yousendit.com/download/VGllb3BBNDQ5NVdGa1E9PQ
Zeron2862 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 του εκανα το update και μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα.Ευχαριστω πολυ Χρονια πολλα Καλη χρονια btw
firewalker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 poulinos, το firmware αυτό έχει τίποτε καλούδια σε σχέση με το 7.4.3.2;
Zeron2862 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Τελικα δεν εφτιαξε . Τι αλλο να κανω?
lexmark Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 poulinos, το firmware αυτό έχει τίποτε καλούδια σε σχέση με το 7.4.3.2; Αν θυμαμαι καλα με αυτο το firmware δουλευουν πιο σωστα καποιες λειτουργιες του router μεσω graphic interface που πιο μπροστα σου δημιουργουσαν πονοκεφαλο (τουλαχιστον εμενα μου δημιουργησε εναν μικρο πονοκεφαλο οταν με το 7 κατι firmware προσπαθουσα να αλλαξω το dhcp pool ενω οταν εβαλα αυτο εδω... problem never existed ). Ομως επειδη σιγουρα ο poulinos θα το εχει ψαξει καλυτερα απο μενα περιμενετε για λεπτομερειες. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 διαφορες που εχω δει.α.με τον dhcpπου ειπε ο φιλος.β.δεν κανει rebooot το ρουτερ τοσο συχνα στα ξεμπαρκα οσο εκανε πριν οταν το ζοριζα.καταργειτει να κλεινει το wireless νομιζω το μπροστινο κουμπι
Zeron2862 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 το εκανα update και το αφισα ανοιχτο και δεν ξεσυνδεεται σχεδον καθολου. καμια φορα το πιανει κριση. ποιο ειναι το original setup του channel : 1 ?
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 μην σε νοιαζει το channel.βαλε η 1 η 6 η 11.ψαξε με netstumbler να δεις που παιζουν οι λιγοτεροι και παιξε εκει.και εγω οταν το εκανα firmware update επαιξε καλυτερα το ασυρματο και το ρουτερ δενεκανε στα ξαφνικα reboot.
Zeron2862 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Κατι που παρατηρησα ειναι πως αν βαλω σταθερο ιπ στο ενσυρματο απο τον πινακα ελεγχου μεσα στο ρουτερ δεν αλλαζει. Μηπως αυτο δημιουργει προβλημα; επισης οταν παταω επιδιορθωση πανο στη συνδεση του ενσυρματου μου λεει πως το τσπ/ιπ δεν ειναι ενεργοποιημενο. Δεν ξερω τι παιζετε. Μπορω να χρησιμοποιησω το αλλο ρουτερ που πηρα απο την κονεξ για φορθνετ συνδεση;
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Κατι που παρατηρησα ειναι πως αν βαλω σταθερο ιπ στο ενσυρματο απο τον πινακα ελεγχου μεσα στο ρουτερ δεν αλλαζει. Μηπως αυτο δημιουργει προβλημα; επισης οταν παταω επιδιορθωση πανο στη συνδεση του ενσυρματου μου λεει πως το τσπ/ιπ δεν ειναι ενεργοποιημενο. Δεν ξερω τι παιζετε. Μπορω να χρησιμοποιησω το αλλο ρουτερ που πηρα απο την κονεξ για φορθνετ συνδεση; εννοειται οτι αμα βαλεις καρφωτα ip οτι το pc δεν θα παρει απο τον dhcp για αυτο σου το βγαζει αυτο.μεσα στον ρουτερ θα δεις και την νεα σου ip και την παλια.μπορεις ομως αν θες να κανεις κλικ οταν παιρνεις Ip απο τον dhcp και να πεις στο ρουτερ οτι να σου δινει παντα την ιδια ip.τι προβλημα αντιμετωπιζεις?ειτε παιρνεις απο dhcp ειτε οχι δεν αλλαζει κατι παρα μονο στο Port forward που πρεπει να εχεις static ip στο pc καλου κακου για να μην αλλαξει και εχεις θεμα.προβλημα δεν σου δημιουργει η καρφωτα ip.τοσο καιρο παιζω με καρφωτα.ενα και το αυτο ειναι
Zeron2862 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξερω τι να πω. Οταν δουλευει μονο το ασυρματο δεν κολαει. Το ιδιο και ρο ενσυρματο. Αμα ανοιξουν και τα δυο μαζι κανει ρεσταρτ το ρουτερ. Το ρουτερ που εχω απο την παλια μου συνδεση κονεξ θα δουλεψει με φορθνετ; Αμα το κανο αυτο που εχω τωρα ενα πληρες ρεσετ και το κανω ξανα σεταπ απο το ενσυρματο θα ειναι καλυτερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.