Προς το περιεχόμενο

Διαμόρφωση USB FLASH με NTFS στα XP

D-tonys7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα να διαμορφόσω ενα usb flash 8GB σε NTFS και όχι σε Fat σε περιβάλλον XP.Γνώριζω οτι μπορείς να το κάνεις μόνο στα Windows 7 αλλά εγώ ψάχνω πρόγραμμα για τα XP.....tnx....:-)

Δημοσ.
Δοκίμασε απο γραμμή εντολών:

format X: /FS:NTFS /Q/Y

Όπου Χ το γράμμα του usb

Το δοκίμασα δυστηχώς δεν γίνετε τίποτα...ευχαριστώ πάντως:-)

Δημοσ.

Παιδιά το βρήκα καθώς έψαχνα σε κάποια ξένα site...Δεξι κλικ στον Υπολογιστή μου/διαχείριση κ μετά διαχείριση συσκευών.Στις μονάδες δίσκων βρίσκουμε το usb δεξί κλικ ιδιότητες/πολιτικές και τσεκάρουμε βελτιστοποίηση για απόδοση.Οκ κ είμαστε έτοιμοι.Τώρα στην διαμόρφωση μου έβγαλε την επιλογή NTFS.;)

Πάντως είναι ένα ενδιαφέρον θέμα και μπορεί κάποιος να την πατήσει ειδικά στα XP.Εγώ την πάτησα με έναν εξωτερικό Western 1TB καθώς δεν έβρισκα την επιλογή για NTFS και τον διαμόρφωσα με Fat32 στο ξεκίνημα.Και τώρα έχω γεμίσει τα 600gb και δεν μπορώ να βάλω αρχείο μεγαλύτερο απο 4Gb όπως games και hd movies! Κ πρέπει να βρω ένα άδειο hdd να τ αδειάσω κ πάλι απο την αρχή:P

Δημοσ.
Και τώρα έχω γεμίσει τα 600gb και δεν μπορώ να βάλω αρχείο μεγαλύτερο απο 4Gb όπως games και hd movies! Κ πρέπει να βρω ένα άδειο hdd να τ αδειάσω κ πάλι απο την αρχή:P

Δεν ειναι απαραιτητο κατι τετοιο, η μετατροπη απο fat32 σε NTFS ειναι εφικτη χωρις καμια απωλεια δεδομενων

convert e: /fs:ntfs (e το γραμμα του δισκου σου)

παντα θα υπαρχει η περιπτωση απωλειας δεδομενων αλλα ειναι παρα πολυ μικρη, αν κοιταξεις στο forum θα δεις πολλες επιτυχημενες προσπαθειες

πληροφοριες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...