Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Τελλας Double play

mikeharitakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα το κλασσικο speedstrem 4200 και κλειδωνα στα 4/512 mbit οι τιμες του snr ξεκινουσαν απο γυρω στα 9 τις πρωινες ωρες και τις ωρεα αιχμης κυριως 6-9 επεφτε στα 4-5 και ειχα αποσυνδεσεις το αttenuation στα 44...απελπιστικα και ζητησα να μου φερουν το oxygen wireless royter και συχρονιζομαι στις ιδιες ταχυτητητες και οι τιμες του ρουτερ ειναι

Σήμα Τοπικό Απομακρυσμένο

Απώλεια Σήματος 0 0

Σήμα προς Θόρυβο 8.60 dB 15.0 dB

Εξασθένηση Γραμμής 54.0 dB 26.0 dB

Ισχύς Εκπομπής 11.5 dB 19.2 dB

τα πρωινα το σημα αυξανεται σε 11 περιπου τις ωρες αιχμης οπως τωρα (6 απογευμα) εχει αυτες τις τιμες...γιατι αυξηθηκε κατα 10 μοναδες το attenuation??..επισης εχω παρατηρησει οτι οταν δουλευς το υτορρεντ εκει τις ωρες αιχμης σαν να μπουκωνει και το κατεβασμα παει με το ζορι στα 10kb/s και ανοιγει σελιδες σαν pstn μετα απο restart στρωνει μεχρι να ξαναμπουκωσει καπια στιγμη κυριως τις ωρες αιχμης παλι...υπαρχει καμια ρυθμηση μεσα στο ρουτερ ξερει κανεις να διορθωσω καπως την κατασταση?

Δημοσ.

a.to attenuation αυξηθηκε τωρα με το νεο ρουτερ η το πρωι ειναι 44 και το βραδυ 54.δεν εχει να κανει με τις ωρες αιχμης απλα η γραμμη σου μαλλον ειναι χαλια+ οτι εισαι μακρια απο τον οτε κατα 3 Km περιπου για να εχεις 44 θορυβο.μαλλον οταν πεφτει το margin πολυ χαμηλα κατω απο 5 εκει εχεις πολλα errors για αυτο ισως σουρνεται εκτος αν σουρνεται επειδη εχεις ανοιξει απειρα connection στο torrent.δοκιμασε να μειωσεις τα connections σε λιγοτερα.αλλιως σε βλεπω να κανεις υποβαθμιση γραμμης.αν και η πιο σταθερη συμπεριφορα θα ηταν μαλλον με thomson.

Δημοσ.

το 54 ειναι μονιμα με τον oxygen με το speedtouch 4200 ειχα 44...οτι ειμαι ψιλομακρια ειμαι...στο τορρεντ εχω την ρύθμιση για 2mbit...ενα τομσον τετοιο ποσο κανει περιπου? και σε πιο μοντελο αναφερεσαι?

Δημοσ.
το 54 ειναι μονιμα με τον oxygen με το speedtouch 4200 ειχα 44...οτι ειμαι ψιλομακρια ειμαι...στο τορρεντ εχω την ρύθμιση για 2mbit...ενα τομσον τετοιο ποσο κανει περιπου? και σε πιο μοντελο αναφερεσαι?

60 ευρω κανει περιποθ.το 585 λεω.αλλα βρεστο απο κανα φιλο πρωτα να κανεις δοκιμη να δεις αν παιζει καλα στην γραμμη σου μην το πληρωσεις και δεν σου κανει δουλεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...