vellamos_power Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια . σημερα πηρα ενα καινουριο υπολογιστη και θα κλαψω απο τα νευρα μου.παταω το κουμπι εκκινησης ανοιγει κανονικα (παιρνει ρευμα)αλλα η οθονη ειναι μαυρη(αναμονι με πορτοκαλι φοτακι αντι μπλε). εχω μητρικη msi eclipse και cpu intel core i7. η καρτα γραφικων ειναι msi αλλα δεν νομιζω να φταει αυτο γτ την επιασα με γαντακια(αλλιως ειναι προβλημα απο το εργοστασιο???) .. ισως να θελει update τα bios.εσεις τι λετε ? και αν ειναι αυτο πως θα το λυσω αφου δεν εχω προσβαση στο pc?
Till Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια . σημερα πηρα ενα καινουριο υπολογιστη και θα κλαψω απο τα νευρα μου.παταω το κουμπι εκκινησης ανοιγει κανονικα (παιρνει ρευμα)αλλα η οθονη ειναι μαυρη(αναμονι με πορτοκαλι φοτακι αντι μπλε). εχω μητρικη msi eclipse και cpu intel core i7. η καρτα γραφικων ειναι msi αλλα δεν νομιζω να φταει αυτο γτ την επιασα με γαντακια(αλλιως ειναι προβλημα απο το εργοστασιο???) .. ισως να θελει update τα bios.εσεις τι λετε ? και αν ειναι αυτο πως θα το λυσω αφου δεν εχω προσβαση στο pc? Το πιο πιθανό είναι να μην έχει κουμπώσει καλά η κάρτα γραφικών στην υποδοχή της, οπότε θα πρέπει να ανοίξεις το μηχανάκι και την σπρώξεις στην θέση της. Τσέκαρε επίσης το καλώδιο αν το έχεις βάλει καλά, μπορεί να έχει λιγήσει κανένα pinάκι...
kfyros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ή αν τα έχεις βάλει ανάποδα μπορεί να έχουν στραβώσει - κοπεί όλα τα Pins (το έχω δει και δεν το πίστευα)
phanispal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ποια είχε βάλει ανάποδα; TS, τσέκαρε όλες τις συνδέσεις και πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου, με ακριβή μοντέλα.
mitsosk2000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Επισης μπορει να ειναι επιλεγμενη η onboard καρτα γραφικων(αν εχει το mobo σου...) οποτε προσπαθησε να συνδεσεις την οθονη σου σε αυτην...
vellamos_power Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ενταξει παιδια λυθικε .ηταν 1 πινακι απο καρτα γραφικων και η διπλη τροφοδοσια για την καρτα.ειχα βαλει το ενα απο τα δυο και οχι και τα 2. ευχαριστω
Redhack Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά μου γίνεται το ίδιο και σε εμένα.Μόνο που εγώ έκανα αναβάθμιση,έβαλα καινούργεια μητρικη,επεξεργαστή και κάρτα γραφικών.Τα βάζω όλα ανοίγω το pc δουλέυουν όλα κανονικά αλλα στην οθόνη τπτ...Υπάρχει περίπτωση να φταίει η οθόνη επειδή είναι παλιά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.