ababapanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. απο οτι εχω καταλάβει εχουν ακριβώς τισ ίδιες δυνατότητες η κανω λάθος? Θα θελα παρακαλώ να μου πείτε πιο να προτιμήσω απο τα δυο. ευχαρηστω πολυ
How_U_Doin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. απο οτι εχω καταλάβει εχουν ακριβώς τισ ίδιες δυνατότητες η κανω λάθος?Θα θελα παρακαλώ να μου πείτε πιο να προτιμήσω απο τα δυο. ευχαρηστω πολυ Μαζί σου κι εγώ! Ας μας δώσει εντυπώσεις όποιος έχει κάποιο από τα δύο μηχανάκια. Με ενδιαφέρει ειδικά η αναπαραγωγή mkv με ελληνικούς υπότιτλους.
TSOPK Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Σε δυνατοτητες ειναι ιδια. Απλα το Live λογω καλυτερου cpu, μπορει και παιζει και τα βαρια mkv (σπανια μεν αλλα υπαρχουν) καθως και να διαβαζει πιο γρηγορα τον εξωτερικο δισκο. Σαν κατοχος του Μ34Α, τα βαρια mkv δεν με νοιαζουν. Αλλα εχω συνδεσει εναν WD 500αρι σκληρο (100GB αρχεια) και κανει αρκετη ωρα να τον διαβασει. Φανταζομαι οτι αν γεμισει ολος, τον καφε τον εχω σιγουρο
damastes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 το popcorn το κοίταξες? παίζει τα πάντα και έχει συνεχες υποστηρίξη
Socratis_g Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ποια είναι τα βαρια mkv? 1080p λέει ότι παίζουνε και τα 2
tarksis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 εχω και τα δυο, πολυ ποιο καλο το WD σε ολα, εκτος απο τη πλαστικουρα του και οτι δεν εχει επιλογη full screen που εχει το egreat ειδικα για plasma tv. επιπλεον το WD εξακολουθει να βγαζει αναβαθμισεις(εστω και beta) ενω το egreat απο καιρο εχει παυσει... με κλειστα ματια μεταξυ των δυο WD
Morticiangr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Επίσης συνδεοντας πάνω στην usb του WD Live (έχει 2) εναν δίσκο μπορείς να τον βλέπεις στο τοπικό δίκτιο μιας και τον κανει κοινόχρηστο οποτε αν έχεις κατεβάσει παράδειγμα κάτι στο πισι το κάνεις copy κατευθείαν πανω του και το βλέπεις.Πολυ βολικό και λειτουργει απροβλημάτιστα.
barman Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 WD Live Ολα τα αλλα ειναι απλα μηχανακια... Δοκιμασμενο, ειναι σκυλι και παιζει τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.