Προς το περιεχόμενο

WD TV Live η Egreat EG-M34A

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. απο οτι εχω καταλάβει εχουν ακριβώς τισ ίδιες δυνατότητες η κανω λάθος?

Θα θελα παρακαλώ να μου πείτε πιο να προτιμήσω απο τα δυο.

ευχαρηστω πολυ

Δημοσ.
ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο. απο οτι εχω καταλάβει εχουν ακριβώς τισ ίδιες δυνατότητες η κανω λάθος?

Θα θελα παρακαλώ να μου πείτε πιο να προτιμήσω απο τα δυο.

ευχαρηστω πολυ

Μαζί σου κι εγώ! Ας μας δώσει εντυπώσεις όποιος έχει κάποιο από τα δύο μηχανάκια.

Με ενδιαφέρει ειδικά η αναπαραγωγή mkv με ελληνικούς υπότιτλους.

:-)

Δημοσ.

Σε δυνατοτητες ειναι ιδια. Απλα το Live λογω καλυτερου cpu, μπορει και παιζει και τα βαρια mkv (σπανια μεν αλλα υπαρχουν) καθως και να διαβαζει πιο γρηγορα τον εξωτερικο δισκο.

Σαν κατοχος του Μ34Α, τα βαρια mkv δεν με νοιαζουν. Αλλα εχω συνδεσει εναν WD 500αρι σκληρο (100GB αρχεια) και κανει αρκετη ωρα να τον διαβασει. Φανταζομαι οτι αν γεμισει ολος, τον καφε τον εχω σιγουρο:-(

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω και τα δυο, πολυ ποιο καλο το WD σε ολα, εκτος απο τη πλαστικουρα του και οτι δεν εχει επιλογη full screen που εχει το egreat ειδικα για plasma tv. επιπλεον το WD εξακολουθει να βγαζει αναβαθμισεις(εστω και beta) ενω το egreat απο καιρο εχει παυσει... με κλειστα ματια μεταξυ των δυο WD

Δημοσ.

Επίσης συνδεοντας πάνω στην usb του WD Live (έχει 2) εναν δίσκο μπορείς να τον βλέπεις στο τοπικό δίκτιο μιας και τον κανει κοινόχρηστο οποτε αν έχεις κατεβάσει παράδειγμα κάτι στο πισι το κάνεις copy κατευθείαν πανω του και το βλέπεις.Πολυ βολικό και λειτουργει απροβλημάτιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...