Sadako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους... Μετα από το σχετικό ψάξιμο, πήρα το Coolermaster Sileo 500 για το νέο μου pc, και μητρική την MSI P55 GD-65. Το κουτί μπροστά, έχει υποδοχές για 2 usb, 1 eSata και ακουστικά/μικρόφωνο.. Για το eSata δεν υπάρχει θέμα, αφού αρκεί ένα sata port στην μητρική.. Για το USB δεν νομίζω επίσης να υπάρξει θέμα, αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι του ήχου. Γιατί είδα το manual της μητρικής, έχει το εξής διάγραμμα: Ενώ στις οδηγίες του κουτιού έχει το εξής: Το βύσμα μπαίνει προφανώς, αλλά θα δουλεύει καλά; Γιατί στις οδηγίες του κουτιού λέει αν δεν συμφωνούν αυτά μπορεί να προκληθεί και βλάβη.. EDIT: Με κάνει αισιόδοξο το ότι στο manual της μητρικής λέει: Audio: Compliant with Azalia 1.0 spec , αλλά για να είμαι σίγουρος...
Sadako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Να το παίξω δλδ κορώνα γράμματα; Εμένα αυτό που με ενδιάφερει βασικά, είναι ΑΝ υπάρχει κίνδυνος να γίνει ζημιά αν δεν είναι ίδιες οι αντιστοιχίες στις συνδέσεις..
caution Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δεν παίζει να κάψεις τίποτα με τα AC97 connector, άσε που μου φαίνονται ΜΙΑ ΧΑΡΑ
Sadako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το ίδιο ισχύει και για τους USB connectors; Γιατί κι εκεί σαν κάπως διαφορετικά τα λέει..
caution Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Με τα usb ΜΠΟΡΕΙΣ να κάψεις πράγματα - αλλά είναι σχεδόν προτυποποιημένα αυτά τα connectors, δεν μπορώ να πιστέψω ότι η CM "πρωτοτυπεί"
Sadako Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι για το usb απο την motherboard.. (για το κουτί αναφέρεται στο πρώτο ποστ)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.