varvag1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα παιδες και συγγνωμη που ανοιγω καινουριο θεμα αλλα εχω μπερδευτει λιγο και θελω καποιος να με βοηθησει. Πηγα σημερα να αγορασω W7 και ειχε διαφορα πακετα. Ειχε ενα πακετο αναβαθμισης και ενα πακετο dsp . Ρωτοντας τον υπαλληλο πιο ειναι αυτο που θα μου δινει την δυνατοτητα να μπορω να κανω οσα format θελω χωρις να αντιμετωπιζω προβλημα με την ενεργοποιηση τους μου ειπε τα dsp αλλα επειδη δεν τον πολυεμπιστευτηκα ειπα να ρωτησω και σας... Επισης γνωριζεται αν παρω τα ελληνικα θα μπορω να τα μεταρεψω σε αγγλικα μετα; Ή μονο το αναποδο γινεται; Και κατι τελευταιο... Αν γνωριζω καλα υπαρχουν δυο δισκακια στο πακετο ενα για την 32bit και ενα για την 64bit ή αυτο περιεχεται μονο στα ultimate; Για να παρω την 64bit θα πρεπει να το διευκρινησω; Ευχαριστω!
mantas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Mε τα dsp κανεις οτι θελεις(ειμαι κατοχος και ξερω),2 δισκακια εχουν μονο τα retail,64bit θα τους πεις για να σου δωσουν 64bit,ναι,γινεται απο ελληνικα σε αγγλικα.Ελπιζω να βοηθησα.
Tsino Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το dsp απόσο γνωρίζω έχει πρόβλημα αν αλλάξεις motherboard/cpu... Εκεί πρέπει να τηλεφωνήσεις στη Microsoft να σου ενεργοποιήσει τα windows. Επίσης η αλλαγή της γλώσσας γίνεται στα Ultimate μόνο ανεξάρτητα αν είναι dsp/retail
tomfon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Mε τα dsp κανεις οτι θελεις(ειμαι κατοχος και ξερω),2 δισκακια εχουν μονο τα retail,64bit θα τους πεις για να σου δωσουν 64bit,ναι,γινεται απο ελληνικα σε αγγλικα.Ελπιζω να βοηθησα. Με την διαφορά πως αν εγκαταστήσεις το λειτουργικό σε 2ο υπολογιστή μέσω του ίδιου DVD αυτό (το λειτουργικό δηλ.) δεν θα πάρει από την Microsoft πιστοποίηση αυθεντικότητας όταν ζητήσεις ενεργοποίηση. Παρεπιπτόντως, ιδού ένα φόρουμ με χρήσιμες πληροφορίες για τα 7αρια (και όχι μόνο) http://www.blackviper.com/ http://www.blackviper.com/Articles/OS/Install_7/install_7a.htm
linuxovios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πάντως σε περίπτωση αναβάθμισης, θα έπρεπε να είχε προβλέψει η MS μια διαδικασία "un-authenticate" , ώστε να μπορείς να κανεις εγκατάσταση στο νέο σου hardware χωρίς τηλέφωνα και ιστορίες, αφού πρώτα έχεις κάνει απεγκατάσταση στο "παλιό" μηχάνημα.
balakan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εχω μπερδευτει με αυτα τα DSP , OEM , RETAIL . Εχω διαβασει τοσα ( το κοντο και το μακρυ του καθενος ) που εχω μπερδευτει . Ok Retail μπορεις να κανεις οσες ενεργοποιησεις θες . Θεωρουμε οτι ετσι ειναι , δεν ειχα ποτε εκδοση retail . DSP και OEM ειναι στην ουσια το ιδιο ( απο οτι εχω διαβασει και καταλαβει ) . Θεωρητικα ( απο οτι εχω διαβασει παντα ) εχει περιορισμο στις ενεργοποιησεις ( δεν ξερουμε το ακριβες νουμερο ) και ¨κλειδωνει " με καποιο hardware . Μα γιατι να συμβαινει και αυτο , να κλειδωνει με καποιο hardware , εφοσον παντα θα ¨τρεχει " το συγκεκριμενο κλειδη του λειτουργικο σε εναν υπολογιστη οσα και μερη του υπολογιστη και να αλλαξεις . Σε xp (ΟΕΜ ) και vista ( OEM ) δεν ειχα ποτε προβλημα ενεργοποιησης , αν και στα δυο λειτουργικα αλλαξα σχεδον ολο το hardware . Μαλιστα στα XP το εκανα και 5 με 6 φορες . 2 , 3 φορες ηταν με ολικη αλλαγη hardware .
PCharon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχουν "DSP" δισκάκια για πούλημα λιανικής, προσέξτε τί σας πουλάνε (και πόσο). DSP (Delivery Service Partner) υποτίθεται πως είναι ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΕΜ εκδόσεις (το αναγνωριστικό product ID θα γράφει OEM) που έρχονται προεγκατεστημένες σε συγκεκριμένα συστήματα (bundled), η άδεια χρήσης τους είναι δεμένη με μητρική-μνήμη-δίσκο και υποστήριξη παρέχεται μόνο από τον κατασκευαστή του συστήματος, όχι από τη Ms. Η περιοριστική άδεια χρήσης πρέπει να παρέχεται εγγράφως στον τελικό χρήστη. Έχει διαφορετικό σκοπό ύπαρξης και διαφορετική τιμή όταν δίνεται από τη Ms, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ, οπότε το νου σας γι απατεώνες πωλητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.