Προς το περιεχόμενο

Universal τροφοδοτικό για laptop

marmagia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήρα ενα universal τροφοδοτικο για το λάπτοπ επειδή μου χάλασε το υπάρχον και απο την στιγμή που το εχω συνδέσει μου έχει σπάσει τα νευρα με το θόρυβο που κάνει σαν να περνάει ρευμα συνεχώς..δε μπορώ να το εξηγήσω καλά αλλά κάνει εναν πολύ ενοχλητικό ήχο

ξέρετε αν είναι φυσιολογικό και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματησει;

Δημοσ.
Ρε παιδιά πήρα ενα universal τροφοδοτικο για το λάπτοπ επειδή μου χάλασε το υπάρχον και απο την στιγμή που το εχω συνδέσει μου έχει σπάσει τα νευρα με το θόρυβο που κάνει σαν να περνάει ρευμα συνεχώς..δε μπορώ να το εξηγήσω καλά αλλά κάνει εναν πολύ ενοχλητικό ήχο

ξέρετε αν είναι φυσιολογικό και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματησει;

Kάπου δεν έχει πατήσει κανα βυσματάκι,δοκίμασε να τα "εφαρμόσεις πιό σφιχτά" ή υπάρχει (εσωτερικά) ψυχρή κόλληση.Σε κάθε περίπτωση πας για inverter (στη καλύτερη) ή για οθόνη αν συνεχιστεί η διαρροή.

Πέτα το και δοκίμασε να βρεις έστω και παλιό από μαμά.

Συνήθως lite0n είναι,ρώτα και στις Αγγελίες,κάπου θα βρεις παραπλήσιο.

Δημοσ.

ο υπολογιστής ειναι σύνθεση απο τα multirama,πήγα λοιπόν εκεί και μου έδωσαν αυτό..το θέμα ειναι οτι αν είναι μόνο ο θόρυβος πάει στο καλό..αλλά φοβάμαι μην κάνει καμιά ζημιά στο μηχάνημα

Δημοσ.
ο υπολογιστής ειναι σύνθεση απο τα multirama,πήγα λοιπόν εκεί και μου έδωσαν αυτό..το θέμα ειναι οτι αν είναι μόνο ο θόρυβος πάει στο καλό..αλλά φοβάμαι μην κάνει καμιά ζημιά στο μηχάνημα

Γύρνα το πίσω,αφού έχεις εξασφαλίσει ότι πατάνε καλά οι επαφές ή ακουμπάει σωστά στις τρυπούλες στη πρίζα.

'Οτι θα σου κάνει ζημιά,σίγουρα θα σου κάνει,αν συνεχίσει η διαρροή.

Δημοσ.

Αν ακούγεται σαν ελαφρύ σφύριγμα κατά πάσα πιθανότητα είναι ο πυρήνας του μετασχηματιστή. Το δικό μου το κάνει από την αρχή. Τρία χρόνια όμως δεν έχει πάθει κάτι αυτό ή το laptop. Καλύτερα όμως να το πας πίσω. Κινέζικο είναι;

Π.χ.

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=16898&cat=320&bestseller=Y

Δημοσ.

Αααα μπραβο! οπως τα λεει ο firewalker!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ----------

Αν παρατηρήσεις καλά, το τροφοδοτικό έχει ένα ανεμιστηράκη μέσα.Μάλλον αυτό ακούς.
τροφοδοτικο λαπτοπ με ανεμηστηρακι ΔΕΝ υπαρχει εκτος αν ειναι κανενα τουμπανο και πρεπει να βγαζει τιποτα τρελα ampere και θελει ψυξη... (εισαι ενας ακομας Ηλιουπολητης! Γεια σου γειτοναα! :-D)
Δημοσ.
Αααα μπραβο! οπως τα λεει ο firewalker!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ----------

τροφοδοτικο λαπτοπ με ανεμηστηρακι ΔΕΝ υπαρχει εκτος αν ειναι κανενα τουμπανο και πρεπει να βγαζει τιποτα τρελα ampere και θελει ψυξη... (εισαι ενας ακομας Ηλιουπολητης! Γεια σου γειτοναα! :-D)

Ένα universal που πήρα πρόσφατα από το eshop, δυστυχώς έχει :(

Δημοσ.
Ένα universal που πήρα πρόσφατα από το eshop, δυστυχώς έχει :(

Τοσα χρονια, τοσες συσκευες, τοσα ampere η καθε μια 1η φορα ακουω fan σε τετοιου τυπου τροφοδοτικο...:rolleyes: τεσπα...:-)

Δημοσ.

Και γω ένα που είχα παρει ρε παιδιά για το προηγούμενο λαπτοπ μου δεν ειχε και μου κανει εντύπωση γιατί πρώτη φορά το ακουώ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες βοήθεια...

Το τροφοδοτικό του Acer5920g τα έπαιξε (δεν δίνει ρεύμα στο pc, δεν ανάβει το λαμπάκι του, όταν το βάζω στο ρεύμα κάνει έναν περιοδικό ηλεκτρονικό θόρυβο)

Η ερώτηση είναι απλή από την στιγμή που το 6μηνο έχει περάσει να πάω για μαματο τροφοδοτικό και να περιμένω όσο περιμένω, ή πάω σε λύση universal;

Υπάρχει κάποια πρόταση για το συγκεκριμένο μοντέλο; LITEON με outpout: 90W (19v, 4.74A).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...