Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση....με 340€

devill0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα..και χρονια πολλα..θελω να κανω μια αναβαθμιση με 340€

χρειαζομαι:κουτι,μητρικη,επεξεργαστη,μνημες,καρτα γραφικων,τροφοδοτικο

χρηση gaming....

Δημοσ.

socket intel 946GZIS,CPU intel core 2 duo E6300 ,μνημη 2 gb 667,nvidia gforce 7300gs(με το ενα ποδι στο ταφο),PSU ενα μουφα 320W.......OS win7 32bitMOBINTD946GZIS.jpg

Δημοσ.

ΜΜ ειναι λιγο ζορικα με μικρο budget..Θα μπορουσες να κανεις o/c στον επεξεραγαστη σου(ειναι τρομερος για o/c) και να βαλεις καλυτερη gpu ...Ή θα μπορουσες να αγορασεις ενα καλυτερο επεξεργαστη και gpu...Τι μνημες εχεις;

Δημοσ.

Γιατί δεν αλλάζεις μόνο psu+gpu ;

Θα δεις τρελή διαφορά!

Ένα επώνυμο 600Watt+

και μια GTX260 .

Γύρω στα 200€ - 210€ θα πάνε και θα παίζεις.

Αργότερα δίνεις κανά 180€ -άρι ακόμη και αλλάζεις cpu-mobo-ram.

Δημοσ.

Κοιτα θελεις να αναβαθμισεις πολλα πραγματα.Αδυνατον με 350 ευρω μονο ολα αυτα τα πραγματα.Εκτος και να παιξεις στοιχημα.

Το πιο φτηνο συστημα που σου βρηκα ειναι 110 ευρω +. Για αξιοπρεπη αναβαθμιση.

Κατα την γνωμη μου ,ψαξε στα forums στις πωλησεις υπαρχουν τρομερες ευκαιριουλες.Αν δεν βρεις τιποτε που να σου αρεσει εκει,αλλαξε απλα τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και μνημη και κανε αργοτερα την υπολοιπη αναβαθμιση.

Δημοσ.
Κοιτα θελεις να αναβαθμισεις πολλα πραγματα.Αδυνατον με 350 ευρω μονο ολα αυτα τα πραγματα.Εκτος και να παιξεις στοιχημα.

Το πιο φτηνο συστημα που σου βρηκα ειναι 110 ευρω +. Για αξιοπρεπη αναβαθμιση.

Κατα την γνωμη μου ,ψαξε στα forums στις πωλησεις υπαρχουν τρομερες ευκαιριουλες.Αν δεν βρεις τιποτε που να σου αρεσει εκει,αλλαξε απλα τροφοδοτικο,καρτα γραφικων και μνημη και κανε αργοτερα την υπολοιπη αναβαθμιση.

+1 στη σκεψη αυτη...κι αμα θες κλοκαρεις και λιγο τον επεξεργαστη

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/basketlist.phtml

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:35 ----------

ΜΜ ειναι λιγο ζορικα με μικρο budget..Θα μπορουσες να κανεις o/c στον επεξεραγαστη σου(ειναι τρομερος για o/c) και να βαλεις καλυτερη gpu ...Ή θα μπορουσες να αγορασεις ενα καλυτερο επεξεργαστη και gpu...Τι μνημες εχεις;

δεν ξερω και πολλα απο ο/c αλλα αμα μπορουσα θα το εκανα.....εχω δει βιντεο με τις δυνατοτητες που εχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...