Προς το περιεχόμενο

σύνδεση modem router με router

oromenon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι και να βαλεις ειτε ειναι μεσα στο range tou dhcp η οχι δνε εχεις θεμα.δεν εχεις 200 pc για να πεις οτι ενα Pc θα παρει την ip που παει να δωσει ο dhcp.μπορεις αμα θες κιολας τον dhcp να τον κανεις να τελειωνει στην 192.168.0.10

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άρα το κάνω σωστά αυτό που μου είπες να κάνω στις γιορτές.

Μάλιστα βρήκα μέσα απο το μενού της belkin πως κλείνει το dhcp. Άλλαξα την ip στο ίδιο μενού και έβαλα το καλώδιο που ερχόταν από το modem/router (levelone) σε μια είσοδο ethernet στο router (belkin). Στην αρχή εμφάνισε μπλε κουκίδα πάνω στις δύο μικρές οθονίτσες κάτω δεξιά στην μπάρα αλλά δεν έμπαινε στο internet. Στο modem/router μου είπες να μην κάνω κάτι ιδιαίτερο. Γιατί δεν μπαίνει στο internet δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.
Άρα το κάνω σωστά αυτό που μου είπες να κάνω στις γιορτές.

Μάλιστα βρήκα μέσα απο το μενού της belkin πως κλείνει το dhcp. Άλλαξα την ip στο ίδιο μενού και έβαλα το καλώδιο που ερχόταν από το modem/router (levelone) σε μια είσοδο ethernet στο router (belkin). Στην αρχή εμφάνισε μπλε κουκίδα πάνω στις δύο μικρές οθονίτσες κάτω δεξιά στην μπάρα αλλά δεν έμπαινε στο internet. Στο modem/router μου είπες να μην κάνω κάτι ιδιαίτερο. Γιατί δεν μπαίνει στο internet δεν μπορώ να καταλάβω.

ξεχνα τι βγαζουν πανω οι δυο οθονιτσες.δεν μας νοιαζουν.β.μη βαλεις καρφωτα ip στο pc σου αλλα αστο να παρει απο τον dhcp.επισης δες μηπως ειναι θεμα dns.επισης δοκιμασε με αλλο κλειδωμα η ξεκλειδωτο να δεις αν ετσι μπαινει.δοκιμασε επισης

Ping ip router px ping 192.168.0.1

ping 194.219.227.2

ping http://www.forthnet.gr

και πες μου τι περναει απο ολα αυτα.

Δημοσ.

στο πρώτο μου εμφανίζει "δεν ήταν δυνατό να βρει τον κεντρικό υπολογιστή"

στο δεύτερο μου εμφανίζει "δεν κάνει ping. κωδ. σφάλματος 1231"

στο τρίτο μου εμφανίζει "δεν ήταν δυνατό να βρει τον κεντρικό υπολογιστή"

Εν τω μεταξύ μόλις κλείνω την dhc και αλλάζω την ip δεν μπορώ να ξαναμπώ στο interface του belkin βάζοντας φυσικά την νέα ip. (έχοντας κάνει και μια φορά απλό reset).

Δημοσ.

οταν κλεισεις τον dhcp απο το belkin και αλλαξεις την Lan ip για να ξαναμπεις στο belkin η θα πρεπει να δωσεις καρφωτα Ip στο pc σου η να συνδεσεις το pc Σου στο belkin και το belkin πανω στο adsl router για να παρεις ip απο τον dhcp του adsl router σου

Δημοσ.

Ωραία οπότε θα το δοκιμάσω αυτό με το pc να το συνδέσω με το router και το router με το adsl router.

Ασχέτως όμως αν μπορώ να μπω στο interface ή όχι δεν θα έπρεπε να μπορεί να συνδέεται πλέον με το internet το belkin με αυτές τις ρυθμίσεις που κάναμε ;

Τα έκανα όλα όπως είπες : !) κλείσιμο dhcp και 2) αλλαγή ip εντός του range που δίνει το adsl router σαν start και

finish ip (δηλαδή 192.168.0.2 έως 192.168.0.254).

Γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet δεν καταλαβαίνω

Δημοσ.

ΑΝ Εχεις συνδεσει το adsl router με to belkin και το Interface Θα πρεπει να βλεπεις και να εχεις Net.

κανε πρωτα Ping ton router. πχ ping 192.168.0.1.

μετα Ping το belkin Ping 192.168.0. x Οπου χ οτι Ip του εδωσες

μετα Ping 194.219.227.2 και πες μου τι σου βγαζει

Δημοσ.

Πραγματικά όταν ένωσα το laptop με το belkin μπήκα στο interface.

τώρα να σου πω από αυτά που μου είπες να κάνω...

έκανα ping 192.168.0.1 και έγραψε σε όλες τις προσπάθειες πως ο χρόνος εξαντλήθηκε στο κάθε αίτημα και 0 πακέτα ελήφθησαν.

μετά ping 192.168.0.250 τα έστειλε όλα οκ.

μετά ping 194.219.227.2 έγραψε τα εξής :

Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης

Απάντηση από 192.168.0.2: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστή προορισμού.

Εξαντλήθηκε το χρονικό όριο της αίτησης.

Απάντηση από 192.168.0.2: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον κεντρικό

Πακέτα απεσταλμένα =4, Ληφθέντα =2, Απολεσθέντα =2

(Όλα αυτά τα έκανα έχοντας συνδεθεί και με ethernet και ασύρματα στο belkin)

Δημοσ.

Το acer που έχω μια και μοναδική ethernet έχει και εκεί το συνδέω.

Αυτό που επίσης έχω μπλέξει είναι το τι θες να βάλω στις ιδιότητες της τοπικής σύνδεσης ως προς την TCP/IPv4. Να το αφήσω αυτόματο ή να την αφήσω καρφωμένη στο 192.168.1.230 ;

Άσε που έχει και μια TCP/IPv6 που δεν είναι τικαρισμένη στο κουτάκι της

Δημοσ.
Το acer που έχω μια και μοναδική ethernet έχει και εκεί το συνδέω.

Αυτό που επίσης έχω μπλέξει είναι το τι θες να βάλω στις ιδιότητες της τοπικής σύνδεσης ως προς την TCP/IPv4. Να το αφήσω αυτόματο ή να την αφήσω καρφωμένη στο 192.168.1.230 ;

Άσε που έχει και μια TCP/IPv6 που δεν είναι τικαρισμένη στο κουτάκι της

α.αυτοματα οχι καρφωτα.β.το adsl router σε ποια θυρα του ρουτερ το εχεις συνδεσει οχι σε ποια θυρα στο λαπτοπ.το tcp ip v6 δεν χρειαζεται.

Δημοσ.

θα την βάλω αυτόματα την ip του laptop.

το adsl router το έχω συνδέσει σε μια από τις 4 ethernet του belkin και όχι στην μία και μοναδική θύρα που γράφει modem.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...