lak10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 θελω τα φωτα σας παιδια κολλητα με το σπιτι μου ειναι το γραφειο του πατερα μου. Απο αυτο το γραφειο εχω φερει τηλεφωνικο καλωδιο ωστε να γινει duplex το τηλεφνο του πατερα μου στο γραφειο και να μπορω να το σηκωνω και απο το σπιτι. τωρα θελω να βαλω cyta στο γραφειο του πατερα μου αλλα θελω να εχω το ρουτερ στο σπιτι μου και να μπαινω μονο απο το σπιτι. στο σπιτι εχω conn-x η ερωτηση μου ειναι η εξης εφοσον μιλαμε για αλλη τηλεφωνικη γραμμη θα μπορω να εχω και cyta θα υπαρξει καποιο προβλημα? στο σπιτι εχω isdn
isay Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Επειδή μας μπέρδεψες. Στο σπίτι θες να έχεις και δεύτερο router ή να αντικαταστήσεις την παροχή Internet με cyta; Αν αυτό θέλεις να κάνεις και λόγω περιορισμών της cyta, για να έχεις ΚΑΙ τηλέφωνο ΚΑΙ το router σπίτι σου μπορείς να κάνεις ένα από τα παρακάτω (ένα καλώδιο τηλεφώνου υπάρχει ήδη στο δωμάτιο σου) 1.Βάζεις το router στο δωμάτιο σου και τραβάς τηλεφωνικό καλώδιο για να έχει ο πατέρας σου τηλέφωνο 2.Αφήνεις το router στο γραφείο και τραβάς καλώδιο δικτύου utp. Εγώ σου προτείνω κάτι άλλο. Αφήνεις το router στο γραφείο, ανοίγεις το wireless και συνδέεσαι ασύρματα.
lak10 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 θελω να εχω και cyta και ΟΤΕ απλα θελω να εχει και ο πατερας μου τηλεφωνο γι αυτο θεω να γινει duplex θελω να εχω εγω ιντερνετ και τηλεφωνο απο cyta απλα ο πατερας μου στο γραφειο να εχει μονο τηλεφωνο
geioannou Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ο πατερας σου τα ξερει ολα αυτα ? νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι αυτη που ηδη σου εχουν πει. μιας και θα εχεις ηδη μια συνδεση και δεν τρελενεσε αμεσα, να ενεργοποιησεις το wireless και να τελειωνεις. αλλιως η αμεσως πιο λογικη ειναι να περασεις UTP και να στειλεις σημα στο δωματιο σου. αυτο που δεν θα προτεινα ειναι να πας το router στο σπιτι (οχι οτι δεν γινετε) αλλα εαν χρειαστεις ποτε τεχνικη υποστηριξει και ερθει κανας τεχνικος και δει την κατασταση μπορει να βρεις κανα μπελα, ειδικα εαν ο πατερας σου το τηλεφωνο το δηλωσει ως επαγγελματικο.
lak10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 wireless δεν παιζει με καμια δυναμη γιατι λογω τοιχων δεν φτανει το σημα το τηλεφωνο ειναι δηλωμενο ως οικιακο και απο την στιγμη που θα πληρωνω κανονικα δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.Τελικα αποφασησαμε να μην εχει καθολου τηλεφωνο ο πατερας μου στο γραφειο του θα τα παρω ολα σπιτι οποτε με ενα καλωδιο UTP κανω την δουλεια μου
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 wireless δεν παιζει με καμια δυναμη γιατι λογω τοιχων δεν φτανει το σημα το τηλεφωνο ειναι δηλωμενο ως οικιακο και απο την στιγμη που θα πληρωνω κανονικα δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.Τελικα αποφασησαμε να μην εχει καθολου τηλεφωνο ο πατερας μου στο γραφειο του θα τα παρω ολα σπιτι οποτε με ενα καλωδιο UTP κανω την δουλεια μου Επαγγελματίας χωρίς τηλέφωνο; Εσείς ξέρετε. (εν ολίγοις τζάμπα γράφαμε)
lak10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 τιποτα δεν ειναι τζαμπα απλα περναει μηδαμινο χρονο στο γραφειο πλεον λογω μαγαζιου. και αμα θελησει να παρει σε σταθερο εχει το cosmote Απεριοριστα
lak10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδια ενεργοποιηθηκα στην cyta αλλα μου ειπαν πτο εχω μονοπολο στην γραμμη μου και θα ερθει τεχνικος να τον ελενξει. τι ακριβως ειναι το μονοπολο?
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδια ενεργοποιηθηκα στην cyta αλλα μου ειπαν πτο εχω μονοπολο στην γραμμη μου και θα ερθει τεχνικος να τον ελενξει. τι ακριβως ειναι το μονοπολο? Μπορούσες να ρωτήσεις τι είναι, όταν σε ενημέρωσαν. Μάλλον κάποιο καλώδιο (από τα δυο) έχει κοπεί και δεν κάνει κύκλωμα.
lak10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μπορούσες να ρωτήσεις τι είναι, όταν σε ενημέρωσαν. Μάλλον κάποιο καλώδιο (από τα δυο) έχει κοπεί και δεν κάνει κύκλωμα. το καλωδιο που ερχεται μεσσαα στο σπιτι μου απο το κουτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.