Προς το περιεχόμενο

Βαση cooler για laptop TOSHIBA

pavleas2112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω την παρεα του insomnia. Θελω να αγορασω μια βαση cooler για το laptop μου γιατι μου φαινεται οτι ζεστενεται ευκολα τον τελευταιο καιρο. Εχετε τιποτα να προτεινετε? Οι βασεις βγαινουν διαφορετικες για καθε μαρκα-μοντελο ή ταιριαζουν ολες σε καθε laptop?

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

ολες σε ολα τα λαπτοπ αρκει να παρεις βαση ιδιες ιντσες με το λαπτοπ. εγω εχω αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912211 την ειχα παρει βεβαια απο πλαισιο και 50ε πριν 2 χρονια. απο τοτε δε ξαναζεσταθηκε.. απλα ενωνεις με usb τη βαση με το laptop και σου δινει και 2 ακομα θυρες usb... πολυ χρησιμο αφου τα λαπτοπ συνηθως εχουν 3 θυρες ολες κι ολες.. επισης ανασηκωνει και λιγο το λαπτοπ σε καλυτερη γωνια για να βλεπεισ καλυτερα και να χει μια ελαφρια κλιση το πληκτρολογιο. η συγκεκριμενη ειναι για 15αρι λαπτοπ.

Δημοσ.

Αυτη εχω παρει εδω και 2 μηνες και ειναι απιστευτη! Κατεβασε παρα πολυ την θερμοκρασια του λαπτοπ! Εχει 2 ταχυτητες και εντελως αθορυβο. Συνδεεται με usb.

Στα + και ο μπλε φωτισμος του!

Δημοσ.
Αυτη εχω παρει εδω και 2 μηνες και ειναι απιστευτη! Κατεβασε παρα πολυ την θερμοκρασια του λαπτοπ! Εχει 2 ταχυτητες και εντελως αθορυβο. Συνδεεται με usb.

Στα + και ο μπλε φωτισμος του!

+1000. Σήμερα τη πήρα και είναι ΤΕΛΕΙΑ.:-D:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...