Προς το περιεχόμενο

μνημες σε msi p55 gd65 με i5 750

tsadler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Triple Channel μνήμες σε μητρική που δεν το υποστηρίζει;

Δοκίμασε μόνο με το ένα dimm πάνω.

το ξερω μαλακια μου μεγαλη δοκιμασα σε ενα dimm Μονο και παλι τα ιδια εκανε.

αναβει και σβηνει μονο του και κατι αλλο εχεις msn h skype να τα πουμε απο εκει ?

Δημοσ.
Τις βάσεις στο κουτί της έβαλες για να "πατήσει" η μητρική ;

ναι της εβαλα κανονικα ειχε ακριβώς σε ποια σημεία να βάλεις τις βίδες-βάσεις

---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:15 ----------

Δοκίμασε ένα Clear CMOS μήπως έχει σκαλώσει το μόμπο.

το εκανα και αυτο

---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ----------

εχω μια απορια το τροφοδοτικο εβγαζε 2 καλοδια το ενα ηταν με 24 pin και το αλλο ηταν με 8 pin το 24αρι το εβαλα επανω στην μητρικη το αλλο βρικα που να το βαλω αλλα το 8πινο ειναι χορισμενο σε ενα βυσμα με 6 Pin και ενα αλλο με 2 pin το 6πινο μπαινει κανονικα το 2πινο δεν ταιριαζει

Δημοσ.

Προφανώς αναφέρεσαι στο 6/8πινο PCI-Express.

Το ATX_12V_2Χ είναι αυτό που ψάχνεις και δε σπάει σε 6 και 2, αλλά σε 4 και 4, αν σπάει.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Μάλλον έβαλες λάθος βύσμα, εξού και τα reboot.

Δημοσ.
Προφανώς αναφέρεσαι στο 6/8πινο PCI-Express.

Το ATX_12V_2Χ είναι αυτό που ψάχνεις και δε σπάει σε 6 και 2, αλλά σε 4 και 4, αν σπάει.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Μάλλον έβαλες λάθος βύσμα, εξού και τα reboot.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0400617&catid=020500

μπορει να εχεις δικιο και για τα 2 αλλα στην αρχη δεν ειχα βαλει καθολου το βυσμα ΑΤΧ_12V2X και εκανε παλι reboot και οταν το εβαλα εκανε το ιδιο

Δημοσ.
Απ' ό,τι βλέπω, το τροφοδοτικό σου είναι modular, και έχει ένα 4πινο κι ένα 8πινο για ATX_12V_2X.

Εσύ ποιο έβαλες;

να σε πω την αληθεια τα στανταρ καλωδια που δεν βγαινουν ειναι 2 το 24αρι και αυτο που σε ειπα. τωρα επειδη δεν το εχω μπροστα μου το τροφοδοτικο δεν θυμαμαι ποσα pin ειχε

πιο πρεπει να βαλω.

δες και την φοτο αριστερα επανω ειναι το βυσμα που σε λεω ειχε μια σαν ταπα και την εβγαλα

http://yfrog.com/5umobo11j

αυτο ακριβως κανει και σε εμενα [ame]

[/ame]

λύθηκε το πρόβλημα έπρεπε να βάλω ακόμα ένα καλώδιο έχτρα στην μητρική όντος ειχε ενα βύσμα με 4πινο και ενα αλλο 8πινο και έβαλα το 8πινο και είναι μια χαρά ευχαριστώ για οποία βοήθεια με δώσατε

Δημοσ.

μιας και ειχα ανοιξει το θεμα οσον αφορα τις μνημες πηρα τις Mushkin ddr3 2x2 1600Mhz timings 8-8-8-8-24 με τις μπλε ψυκτρες, απο το πλαισιο στα 91 ευρω. βεβαια ηταν κινηση απελπισιας η συγκεκριμενη αγορα μιας και περισοτερα λεφτα δεν επαιζαν και το προηγουμενο pc τα επαιξε λογω μητρικης.

η βλακεια ειναι οτι σαν λαλακας ακουσα τον υπαλληλο του πλαισιου οτι οι μνημες διαθετουν XMP που το χρειαζομουν για να ''παιξω'' με το OC GENIE, ενω δεν το υποστηριζαν. ετσι λοιπον no automated oc for me.

καπου διαβασα οτι το extreme memory profile των μνημων οριζεται και manually. εχει κανει ιδεα πως γινεται αυτο?

Δημοσ.
Προτείνει δεν λέει ότι είναι απαραίτητο.

λες ε?

θα ξαναδοκιμασω. εσυ που εχεις φτασει με το συγκεκριμενο συστηματακι? στοχος μου ειναι τα 3-3,2Ghz 24/7. και απο θερμοκρασιες πιστευωνα κρατηθω καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...