kalomoiris23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι έχω ένα speed touch modem\router και είναι στο υπόγειο και θέλω να πιάνει μέχρι τον 2 όροφο που είναι και το γραφείο μου αγόρασα λοιπών ένα repeater wap6010 αλλά το θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ κάνω την σύνδεση σαν repeater έχει ιντερνέτ το λαπτοπ μόνο άμα είναι συνδεδεμένο το wap6010 με το καλώδιο στο router αν το βγάλω από το wap 6010 το καλώδιο δεν παίζει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το βάλω στον όροφο αλλά να μένει στο υπόγειο μαζί με το router και εγώ να μην έχω αποτέλεσμα Ξέρει κάποιος τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε να λειτουργήσει σωστά σαν repeater??
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 an to thomson ειναι το 585 θα μπορουσες να δοκιμαζες και με wds να τα ενωσεις.απλα θελει και το thomson να του ενεργοποιησεις το wds περα απο το wds του ρουτερ οπως επισης και κλειδωμα wep οχι wpa.τωρα για αυτο που λες δεν ξερω να σου πω κατι αρκει να μην εχουν την ιδια Ip και τα 2 αλλα να ειναι στο ιδιο class δικτυο πχ 192.168.1.χ
kalomoiris23 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω θα το δοκιμασω θα δω πως θα παει και θα ενημερωσω
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 εγω σπιτι παιζω με δυο thomson με wds.δεν με δυσκολεψε στο σεταρισμα ευτυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.