hackermon1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Είχα καιρό να κάνω κάποιο Post . Λοιπόν έχω το δικό μου Ραδιοφονικό σταθμό τον οποίο τον δημιούργησα σύμφωνα με το Shoutcast.Απλώς θέλω να ξέρω πως γίνετε να εκπέμπουν άλλα άτομα μέσω του υπολογιστή μου.Δηλαδή για παράδειγμα εγώ ζω στο μέρος Χ και ο φίλος μου στο μέρος Ψ.Πως γίνεται να εκπέμπει ο φίλος μου από τον υπάρχοντα ραδιοφονικό σταθμό?
Oberon Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Κατεβάζει και installάρει (dont ask ) το shoutcast plugin, το ίδιο που χρησιμοποιείς και εσύ για να κάνεις εκπομπή, και του δίνεις τα details του server (ip,pass). Αν τώρα είναι στημένο στο pc σου, τότε του δίνεις την δική σου ip και το pass. Προφανώς θα πρέπει το pc σου, θα πρέπει να είναι onlne, όταν θα κάνει εκπομπή.
hackermon1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ναι ρε αδερφέ το σκέφτηκα κι εγώ αυτό ,αλλά το δικό του Pc θα έχει διαφορετική Ip.
aGka8l Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 μeσω dyndns θα φτιαξεις την ip σου σε ενα ονομα πχ mitsos.dyndns.org αυτος θα συνδέεται στο pc σου και ολα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.