katerina_a_86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Βρηκα τα drivers για lan(ethernet) για ενα λαπτοπ acer aspire 5630 απο το site της acer αλλα δεν μπορω να τα εγκαταστησω.Πως βαζω αυτα τα drivers?
vasilisga Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 απλα διαλεγεις για τι πραγμα θελεις driver, για ποια windows, σου βγαζει το παραθυρο να το κανεις download και μετα το κανεις install...
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 απλα διαλεγεις για τι πραγμα θελεις driver, για ποια windows, σου βγαζει το παραθυρο να το κανεις download και μετα το κανεις install... Ναι δεν ρωτάω κάτι τόσο αυτονόητο. Είπα για συγκεκριμένους drivers (ethernet) που κατέβασα και δεν έχουν κάποιο εκτελέσιμο αρχείο ώστε να κάνω την εγκατάσταση.
lagoudakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 μηπως αν τους κατεβασεις πχ στα εγγραφα σου,και μετα πας στο device manager και στις επιλογες που εχει για update το κανεις απο εκει;βρισκεις το αρχειο που κατεβασες οταν σου το ζητησει προχωρας
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 μηπως αν τους κατεβασεις πχ στα εγγραφα σου,και μετα πας στο device manager και στις επιλογες που εχει για update το κανεις απο εκει;βρισκεις το αρχειο που κατεβασες οταν σου το ζητησει προχωρας Δεν πιάνει, είμαι σε απόγνωση, 2 μέρες παιδεύομαι. Λείπουν οι drivers ethernet και οι προσαρμογείς οθόνης "Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family"
lagoudakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 δυστυχως δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο μου
o_magazatoras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Πας εκεί που έχει το θαυμαστικό (ερωτηματικό ίσως...),στο device mngr και του λες updt,browse εκεί που φωλιάζει και κλωσσάει το driver σου και ...πρέπει να είσαι εντάξει.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Πας εκεί που έχει το θαυμαστικό (ερωτηματικό ίσως...),στο device mngr και του λες updt,browse εκεί που φωλιάζει και κλωσσάει το driver σου και ...πρέπει να είσαι εντάξει. E το χω δοκιμάσει εξ αρχής αλλά τίποτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:06 ---------- Λοιπόν τα κατάφερα με τον driver για τον ethernet controller. Για τον ελεγκτή δικτύου όμως δεν μπορώ να βρω. Ποιος είναι ο σωστός driver από το παραπάνω λινκ?
o_magazatoras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 UnknownDeviceIdentifier βρες το και κατέβαστο να μην έχεις κανέναν ανάγκη.Θα σου βγάλει σε όσους drivers έχεις προβλήματα τα πλήρη τους στοιχεία,οπότε θα σου είναι παιχνιδάκι ένα googlισμά τους.
ss13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 http://www.zhangduo.com/unknowndeviceidentifier.html
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 θενκς . ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:43 ---------- Έχω βρει όλους τους drivers αλλα για τους προσαρμογείς οθόνης μου βγάζει αυτό : Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family με ένα θαυμαστικό και όταν εγκαθιστώ τον driver του μου λεει ότι το υλικό που εγκαθιστώ δεν έχει περάσει την δοκιμή windows logo. Πατάω συνέχεια, τελειώνει η εγκατάσταση όμως παραμένει το θαυμαστικό στις διαχείριση συσκευών και μου λέει ότι η συσκευή δεν λειτουργεί κανονικά. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:56 ---------- Έβαλα παλαιότερη έκδοση και δούλεψε. Τι κολοεταιρεία η acer, με παίδεψε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.