Προς το περιεχόμενο

Logitech g500

jakegate7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και χρόνια πολλά. έχει πάρει κανείς το g500? έχω τώρα το g5(την πρώτη έκδοση με το ένα πλήκτρο),αξίζει να το αγοράσω? ή με έχει επηρεάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων και ουσιαστικά δε θα μου προσφέρει κάτι καινούργιο. :-)

Δημοσ.

δε είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός στο πληκτρολόγιο,έχω ένα logitech των 15 euro,ώστε να μπορώ να το αλλάζω κάθε 3-4 χρόνια χωρίς μεγάλη επιβάρυνση.το έχεις εσύ το g500?

Δημοσ.

Το έχω εγώ το g500,δε λεω καλό ποντίκι(καλύτερο απο το habu που είχα πρίν) αλλά όσο αναφορά την αίσθηση και την λειτουργικότητα δεν έχει και τρελές διαφορές με το g5.(Για να μην πω καμία:P)

Δημοσ.

Νομίζω πως κάνεις λάθος. Βγήκα και εγώ για το καλύτερο Gaming Mouse (άργησα απλά ήθελα να μάθω τα FPS μου Hardschool :P) και κατέληξα σε αυτό. Έρχεται αύριο..

G5 vs G500

Gaming Laser vs Top Gamer Laser system (Περισσότερα G - Obviously more accelaration)

Thumb Rest vs Broader Thumb Rest

Normal Wheel vs Dual-mode hyper-fast scroll wheel (Ρυθμίζεται)

2000 dpi vs 7500 dpi (Top dpi στην αγορά worldwide I guess)

Always 2000 dpi vs adjustable dpi (On the fly κιόλας)

Max Acceleration 20G vs Max Acceleration 30G

Weight tuning system vs Same weight tuning system with extra 27 grams

4 Programmable buttons vs 10 (TEN!) Programmable buttons (Μιλάμε για MouseGamePad, no? :P)

Eh.. και η τιμή δεν είναι και πολύ διαφορετική afaik (πια τα G5 αποσύρθηκαν).. πιστεύω πως αξίζει με τα χίλια.. Διάβασα ότι Reviews υπήρχαν και πολύς κόσμος έκανε το upgrade κυρίως για τα 10 buttons. Ανυπομονώ να το κρατήσω στα χέρια μου..

Δημοσ.

Το θέμα είναι κατα πόσο καταλαβαίνεις όλα τα παραπάνω χρησιμοποιώντας το mouse .Για το dpi πάντως απο 2000 και πανω ξεφεύγει λίγο απο τον έλεγχο:P

Δημοσ.

Δεν βλέπεις διαφορά με 10 keys? 10 Macro πάνω στο Mouse σε ένα random game? Το ένα σκάει μαχαίρι, τα άλλα κάνουν use/zoom για να έχεις τα lean L/R στη σωστή θέση, στο άλλο βάζεις το reload ή ότι άλλο γουστάρεις. Σε μπόλικα Games χρειάζεται να πατάς keys και με το δεξί χέρι. :-)

Και πέρα από τα Keys, και άλλα από τα παραπάνω είναι clearly visible αν προσέξεις καλύτερα. Όσο για τα dpi, σημαίνουν ακρίβεια.. πράγμα καλοδεχούμενο, όσο και νάνε. Μακάρι να μπορώ να βάζω pixel στο μάτι και να το πετυχαίνω με την άκρη του Mouse.. Θα δω τρελές διαφορές με το Sniper. :-) (Note πως πάντα παίζει ρόλο και η επιφάνεια. Κοινώς ένα καλό Mousepad.)

Δημοσ.

ντάξει και με το g5 στα 800dpi παίζω,αλλά το ρυθμιζόμενο wheel και τα 10 button μου φωνάζουν "αγόρασε με". οπότε μετά το 1vs1 του g5 με g500,πουλάω το g5 και πάω για g500. θέλει κανείς g5?

offtopic:τελικά αυτά τα habu πολύ μούφα,δύο φίλοι μου το πήραν και στους δύο έβγαλε πρόβλημα.@@ gaming mouse

Δημοσ.

όντως μόνο εφέ ήταν, συγκεκριμένα εμένα έβγαλε πρόβλημα στο σημείο που μπαίνει το καλώδιο στο ποντικι,δεν έκανε καλή επαφή δλδ και συνεχώς dc και connect και τις έτρωγα στο dota:p πάντως αυτο με τα 10 κουμπιά...έλεος μετράτε και την ροδέλα και τα 2 κεντρικα?.Μόνο το +1 κουμπί στα αριστερά είναι η διαφορα με το αλλο mouse.

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για το roll της ροδέλας?

Συνολικά το ποντίκι φέρει δέκα πλήκτρα: τρία στο αριστερό πλαϊνό, δύο στην άκρη του αριστερού κυρίως πλήκτρου (τα οποία χρησιμοποιούνται για την αυξομείωση των dpi αλλά μπορείς να τα προγραμματίσετε ως κοινά πλήκτρα), τα δύο βασικά και φυσικά τα τρία πλήκτρα (κλικ προς τα μέσα, αριστερά και δεξιά) της ροδέλας.

Also, αυτά τα κουμπιά είναι MACROS.. πράγμα που δεν ξέρω αν συμβαίνει στα 2 (+ -) του G5. Άρα το G5 έχει 4 λιγότερα, ή 2 σε περίπτωση που ΕΙΝΑΙ programmable τα 2 αυτά κουμπιά. (δεν με ενδιαφέρει το τι κάνουν στα Windows, αλλά μόνο στα Games)

Κάνε να έρθουν αύριο.. Κάνε να έρθουν αύριο.. (Mouse + Mousepad) :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...