anestisg4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 εχω την παραπανω καρτα γραφικων η οποια δινει και εναν ανταπτορα απο dvi σε hdmi. επισης δινει και ενα καλωδιακη οπτικης ινας το οποιο λεει οτι για να παιξει ο ηχος με την συνδεση hdmi πρεπει να συνδεθει με την μητρικη μου. η μητρικη μου ειναι η MSI 915P NEO2 PLATINUM,εχει εξοδο spdif αλλα οχι εισοδο στην μητρικη απο οσο ειδα. αν συνδεθει δηλαδη δεν θα εχω ηχο?
lionheart75 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Όχι δεν θα έχεις ήχο μέσω της κάρτας απο τη στιγμή που δεν έχει σύνδεση η μητρική. Για να λειτουργήσει ο ήχος μέσω HDMI, η μητρική ή η κάρτα ήχου πρέπει να παρέχει εσωτερικό S/PDIF header, το οποίο θα συνδεθεί στην αντίστοιχη υποδοχή της κάρτας γραφικών.
anestisg4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Για να καταλαβω,αυτη την στιγμη παιρνω ηχο απο την μητρικη καρτα,οπου εχει τις εξοδους για τα ηχεια.Αν συνδεσω δηλαδη την κανουργια οθονη που θα παρω με hdmi δεν θα εχω ηχο γενικως ή σε ταινιες και τηλεοραση? Αρα θα πρεπει να παρω μια καρτα ηχου με εσωτερικο spdif. Εχετε καποια να προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.