Προς το περιεχόμενο

διαφορά NVIDIA geforce9400m με ati radeon HD4670

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πχ:

Στα παιχνιδια που υπαρχουν και για mac os x και για windows, στα windows τρεχουν συνηθως καλυτερα/πιο γρηγορα λογω καλυτερων drivers.

Σε εφαρμογες θεασης hd video, στα windows τις βλεπεις πολυ πιο ανετα και με μικροτερο cpu usage , λογω επιταχυνσης απο την καρτα γραφικων.

Τα hd video στο youtube παιζουν πολυ πιο ανετα σε windows λογω επιταχυνσης του flash απο την καρτα γραφικων.

Σε εφαρμογες μετατροπης video (πχ απο dvd σε φορματ που να παιζει το iphone ή ακομα και στην Adobe Suite CS4) σε windows μπορεις να δεις διπλασιες επιδοσεις λογω επιταχυνσης απο την καρτα γραφικων.

Επαγγελματικες εφαρμογες 3d τρεχουν πολυ-πολυ πιο γρηγορα λογω καλυτερων drivers.

Καλα ολα αυτα βεβαια δε μπορω να εκφερω γνωμη για βιντεο editing-apps-gaming σε mac δεν εχω εμπειρία.Αναρωτιέμαι το εξης εκει στα studio του Hollywood οταν κανουν rendering αρχεια βιντεο της ταξεως των 100gb εκτος απο hardware suites χρησιμοποιουνε pc???Και επισης ο μονος λογος για εναν mac pro 8core 32gb ram με 5TB σε raid καρτες γραφικων σε διαταξη crossfire η sli και οτι μπορει να φανταστει ο καθενας πανω εαν δεν ειναι για video processing τοτε γιατι ειναι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ----------

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται η αυξημένες τιμές στις κάρτες γραφικών που παίζουν σε Mac.

Συμφωνώ απόλυτα!

Δημοσ.
Καλα ολα αυτα βεβαια δε μπορω να εκφερω γνωμη για βιντεο editing-apps-gaming σε mac δεν εχω εμπειρία.Αναρωτιέμαι το εξης εκει στα studio του Hollywood οταν κανουν rendering αρχεια βιντεο της ταξεως των 100gb εκτος απο hardware suites χρησιμοποιουνε pc???Και επισης ο μονος λογος για εναν mac pro 8core 32gb ram με 5TB σε raid καρτες γραφικων σε διαταξη crossfire η sli και οτι μπορει να φανταστει ο καθενας πανω εαν δεν ειναι για video processing τοτε γιατι ειναι?

Αν και δεν καταλαβααπολυτα τι θελεις να πεις, ελπιζω εσυ να καταλαβες οτι συχνα τα windows (ακομα και σε απλη χρηση, πχ flash video στο youtube) εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware.

Δημοσ.

Εγώ έχω εδώ και 3 βδομάδες περίπου τον imac 21,5 με την 9400. Έχω δει πάρα πολλές ταινίες σε 720p και 1080p και δεν κόλλησε καθόλου και τις άνοιγε και αμέσως, χωρίς να καθυστερεί... Δεν το έχω δοκιμάσει με photoshop ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί για τα καλά την κάρτα γραφικών..

Δημοσ.

Θέλω να πω φίλε μου οτι εφόσον τα osx και τα apple προϊόντα χρησιμοποιούνται κυριως απο

επαγγελματίες που ασχολούνται με ήχο ή με εικονα ειναι δυνατόν να μην κάνουν χρήση του hardware?

Και να κανουν καλύτερη χρήση τα pc?Δε λεω πολυ σημαντικοί οι drivers αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι το λειτουργικό σε ενα σύστημα.Τεσπα

Δημοσ.
Θέλω να πω φίλε μου οτι εφόσον τα osx και τα apple προϊόντα χρησιμοποιούνται κυριως απο

επαγγελματίες που ασχολούνται με ήχο ή με εικονα ειναι δυνατόν να μην κάνουν χρήση του hardware?

Και να κανουν καλύτερη χρήση τα pc?Δε λεω πολυ σημαντικοί οι drivers αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι το λειτουργικό σε ενα σύστημα.Τεσπα

Καπου χανει το σκεπτικο σου και αυτο στο αποδεικνυουν και οι μετρησεις..

Δημοσ.

Πραγματικά δε μου λένε κάτι οι μετρήσεις μόνο αν το δω στην πράξη αλλά όπως είπα δε έχω εμπειρία

από video σε mac οπότε πάω πάσο.

Δημοσ.

Ναι, τα pc κανουν αποτελεσματικοτερη χρηση hardware :shifty:

Ναι, τα mac χρησιμοποιουνται βασικα λογω σταθεροτητας.

Δημοσ.

Μπορείς να checkάρεις εδώ και τις 2 κάρτες γραφικών

Έχει και μετρήσεις σε mainstreem παιχνίδια, οπότε μπορείς να καταλάβεις περίπου την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9400M-G.11949.0.html

http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4670.13881.0.html

Και οι 2 κάρτες έχουν hardware αποκωδικοποιητή για HD ταινίες,οπότε είτε παίξεις 720p είτε 1080p δεν πρόκειται να έχεις κανένα απολύτως προβλήμα.

Έλπίζω να βοήθησα,

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...