Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πχ:Στα παιχνιδια που υπαρχουν και για mac os x και για windows, στα windows τρεχουν συνηθως καλυτερα/πιο γρηγορα λογω καλυτερων drivers. Σε εφαρμογες θεασης hd video, στα windows τις βλεπεις πολυ πιο ανετα και με μικροτερο cpu usage , λογω επιταχυνσης απο την καρτα γραφικων. Τα hd video στο youtube παιζουν πολυ πιο ανετα σε windows λογω επιταχυνσης του flash απο την καρτα γραφικων. Σε εφαρμογες μετατροπης video (πχ απο dvd σε φορματ που να παιζει το iphone ή ακομα και στην Adobe Suite CS4) σε windows μπορεις να δεις διπλασιες επιδοσεις λογω επιταχυνσης απο την καρτα γραφικων. Επαγγελματικες εφαρμογες 3d τρεχουν πολυ-πολυ πιο γρηγορα λογω καλυτερων drivers. Καλα ολα αυτα βεβαια δε μπορω να εκφερω γνωμη για βιντεο editing-apps-gaming σε mac δεν εχω εμπειρία.Αναρωτιέμαι το εξης εκει στα studio του Hollywood οταν κανουν rendering αρχεια βιντεο της ταξεως των 100gb εκτος απο hardware suites χρησιμοποιουνε pc???Και επισης ο μονος λογος για εναν mac pro 8core 32gb ram με 5TB σε raid καρτες γραφικων σε διαταξη crossfire η sli και οτι μπορει να φανταστει ο καθενας πανω εαν δεν ειναι για video processing τοτε γιατι ειναι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ---------- Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται η αυξημένες τιμές στις κάρτες γραφικών που παίζουν σε Mac. Συμφωνώ απόλυτα!
haHa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Καλα ολα αυτα βεβαια δε μπορω να εκφερω γνωμη για βιντεο editing-apps-gaming σε mac δεν εχω εμπειρία.Αναρωτιέμαι το εξης εκει στα studio του Hollywood οταν κανουν rendering αρχεια βιντεο της ταξεως των 100gb εκτος απο hardware suites χρησιμοποιουνε pc???Και επισης ο μονος λογος για εναν mac pro 8core 32gb ram με 5TB σε raid καρτες γραφικων σε διαταξη crossfire η sli και οτι μπορει να φανταστει ο καθενας πανω εαν δεν ειναι για video processing τοτε γιατι ειναι? Αν και δεν καταλαβααπολυτα τι θελεις να πεις, ελπιζω εσυ να καταλαβες οτι συχνα τα windows (ακομα και σε απλη χρηση, πχ flash video στο youtube) εκμεταλλευονται καλυτερα το hardware.
tiger! Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ έχω εδώ και 3 βδομάδες περίπου τον imac 21,5 με την 9400. Έχω δει πάρα πολλές ταινίες σε 720p και 1080p και δεν κόλλησε καθόλου και τις άνοιγε και αμέσως, χωρίς να καθυστερεί... Δεν το έχω δοκιμάσει με photoshop ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που να χρησιμοποιεί για τα καλά την κάρτα γραφικών..
Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να πω φίλε μου οτι εφόσον τα osx και τα apple προϊόντα χρησιμοποιούνται κυριως απο επαγγελματίες που ασχολούνται με ήχο ή με εικονα ειναι δυνατόν να μην κάνουν χρήση του hardware? Και να κανουν καλύτερη χρήση τα pc?Δε λεω πολυ σημαντικοί οι drivers αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι το λειτουργικό σε ενα σύστημα.Τεσπα
haHa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να πω φίλε μου οτι εφόσον τα osx και τα apple προϊόντα χρησιμοποιούνται κυριως αποεπαγγελματίες που ασχολούνται με ήχο ή με εικονα ειναι δυνατόν να μην κάνουν χρήση του hardware? Και να κανουν καλύτερη χρήση τα pc?Δε λεω πολυ σημαντικοί οι drivers αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι το λειτουργικό σε ενα σύστημα.Τεσπα Καπου χανει το σκεπτικο σου και αυτο στο αποδεικνυουν και οι μετρησεις..
Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικά δε μου λένε κάτι οι μετρήσεις μόνο αν το δω στην πράξη αλλά όπως είπα δε έχω εμπειρία από video σε mac οπότε πάω πάσο.
Delirium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να πω φίλε μου οτι εφόσον τα osx και τα apple προϊόντα χρησιμοποιούνται κυριως αποεπαγγελματίες που ασχολούνται με ήχο ή με εικονα ειναι δυνατόν να μην κάνουν χρήση του hardware? Και να κανουν καλύτερη χρήση τα pc?Δε λεω πολυ σημαντικοί οι drivers αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι το λειτουργικό σε ενα σύστημα.Τεσπα Ναι, τα pc κανουν αποτελεσματικοτερη χρηση hardware Ναι, τα mac χρησιμοποιουνται βασικα λογω σταθεροτητας.
kozsg Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να checkάρεις εδώ και τις 2 κάρτες γραφικών Έχει και μετρήσεις σε mainstreem παιχνίδια, οπότε μπορείς να καταλάβεις περίπου την διαφορά μεταξύ των 2 καρτών http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9400M-G.11949.0.html http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4670.13881.0.html Και οι 2 κάρτες έχουν hardware αποκωδικοποιητή για HD ταινίες,οπότε είτε παίξεις 720p είτε 1080p δεν πρόκειται να έχεις κανένα απολύτως προβλήμα. Έλπίζω να βοήθησα, Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.