Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα Epson-Εγγύηση


nikolasR200

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραθέτω από http://esupport.epson-europe.com/ViewArticle.aspx?lng=el-GR&kbid=317695&data=lkuCfcvA9czhBU002FtXO2Be4SB3OzPknLwbg8EohpU002FaVHsU003D

"Η διάρκεια της περιόδου εγγύησης των προϊόντων EPSON είναι ένα έτος. Εάν βρίσκεστε σε χώρα µέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εγγύηση του προϊόντος κατά το δεύτερο χρόνο µετά την αρχική αγορά, διέπεται από τις απαιτήσεις και τις συνθήκες που ορίζει η Κοινοτική Οδηγία 1999/44/EC, σχετικά µε συγκεκριµένα θέµατα της πώλησης καταναλωτικών αγαθών, των σχετικών εγγυήσεων και κατ’ επέκταση της αντίστοιχης εφαρµογής της Οδηγίας σε κάθε χώρα."

Έχω λοιπόν ένα πρόβλημα με τον εκτυπωτή μου DX-4450 από την αρχή που το αγόρασα, περιοδικά δε μου αναγνώριζε το κίτρινο μελάνι το έβγαζα το ξανατοποθετούσα και το πρόβλημα λυνόταν. Δεν έδωσα (κακώς) πολύ σημασία λόγω και της αραιής χρήσης, ωστόσο το τελευταίο καιρό το κάνει πιο συχνά. Είπα λοιπόν (πιστεύοντας ο αφελής ότι έχω 2 χρόνια εγγύηση) να επικοινωνήσω με την Epson 3 μέρες πριν παρέλθει η διετία (31/12/2007 ήταν η αγορά) για να συνεννοηθώ για το πως θα μπορούσε να επισκευαστεί..Η έκπληξη ήρθε όταν με ενημέρωσαν ότι τα προϊόντα καλύπτονται από ένα έτος εγγύηση εκτός από ορισμένα που καλύπτονται από 2! Τους παρέπεμψα στο δικό τους site όπου δεν αναφέρεται αυτός ο διαχωρισμός και άρα θα έπρεπε να ανήκω και εγώ στη κατηγορία των δύο χρόνων, ωστόσο παρόλο που ευγενικότατα οφείλω να ομολογήσω μου είπε ο εκπρόσωπος ότι θα το ψάξει πιο επίσημα και θα επικοινωνήσει μαζί μου, όπως φαντάζεστε το αποτέλεσμα ήταν ίδιο, να μου πουν ότι πρόκειται για κάλυψη ενός έτους και όχι δυο.

Δεν θα έδινα συνέχεια κάτω από άλλες συνθήκες, γιατί ούτε το κόστος του μηχανήματος ήταν κάτι το ιδιαίτερο ούτε πίστευα μέσα μου πως θα έβρισκα άκρη, αλλά με ενόχλησε ότι στο site δεν διευκρινίζεται το θέμα των μοντέλων που επικαλέστηκαν σαν δικαιολογία.

Μόλις έστειλα email στην epson.co.uk αναλύοντας τους την περίπτωση με την ελπίδα ότι αυτοί θα απαιτήσουν συμμόρφωση προς την οδηγία από των Έλληνα αντιπρόσωπο..:mad:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ίδιο τροπάρι και από UK μεριά..καλύπτεται από ένα έτος εγγύηση και αν έχω παράπονα να αναφερθώ στο νομικό τους τμήμα εγγράφως...!!! Πόσο ψήνομαι να κάνω μια κοινοποίηση όλο το διάλογο σε κάποια αρμόδια ευρωπαϊκή αρχή...!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...