Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα αλλαγής μητρικής πλακέτας με άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή

pgmank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, Καλές Γιορτές Χρόνια Πολλά και ό,τι επιθυμείτε να το έχετε :-D . Λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν αλλάξω την μητρική μου πλακέτα με μια άλλη θα δουλεύουν όλα τα άλλα (λειτουργικά συστήματα) από τους σκληρούς δίσκους και θα συντονιζονται όλες οι συσκευές κανονικά και σωστά ή δεν γίνετε και δεν θα λειτουργεί καθόλου ο υπολογιστής μου :fear: ; Θα ήθελα να μου πείτε τις απόψεις σας ! :-)

Υ.Γ: Εννοείται πως αυτή που θα πάρω θα είναι καλύτερη και θα υποστηρίζει όλες τις συσκευές μου, το πρόβλημα είναι αν θα παίζει το λειτουργικό μου σύστημα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, όσον αφορά τα παιχνίδια που έχω στα XP άμα τα τρέξω από τα Program Files των XP από τα 7 όταν θα αλλάξω μητρική θα παίζουν ; :-)

Δημοσ.

Τσουκ = ΟΧΙ :o

Δεν μπορείς να τρέξει από 7 τα installed games @ xp γιατί η regisrty των 7 δεν έχουν τα κατάλληλα entries, τα games έχουν ini με entries για xp (που ήταν το τότε host os),...

Μόνο κανένα απλό, executable παιχνιδάκι μπορεί να παίξει σε τέτοιο καθεστώς ;)

Δημοσ.

Α, κατάλαβα. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε caution. Γι' αυτό κάποια παιχνίδια με αυτό τον τρόπο έπαιζαν και κάποια όχι. Μιας και το έφερε αυτό η κουβέντα το Call of Duty Modern Warfare 2 που είναι αυθεντικό, παίζει μέσω steam από τα 7, το οποίο steam τρέχω και αυτό από τα program files των XP. Δεν είναι λίγο περίεργο. Και εγώ στην αρχή τρελάθηκα όταν το έκανα για δοκιμή και έπαιζε μια χαρά !!! :-)

Δημοσ.

...εχμμμ είναι λίγο φλου το αν θα παίξει το καθένα ή όχι πράγματι, γιατί παίζει ρόλο η σχεδίαση του παιχνιδιού και διάφορα άλλα, και εγώ έτσι είχα τρέξει το photoshop cs2 τότε, και θυμήθηκε και τα preferences μου!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...