kriti_man Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όπως διαβάσατε κ πίο πάνω....Έχει ένας φίλος μου το connex T&W matr-X το έχει κλειδώσει κ δεν μπορούμε να το φτιάξουμε για να μου δώσει την γραμμή του στο στα8ερό μου (ασύρματα)....Άσχετα να ρωτήσω εάν μπορώ να δώσω κ από αυτήν την γραμμή σε πολλά άτομα με laptop (άπλα 8α παρω την γραμμή απο το ξενοδοχείο του πατέρα του)? Έαν καταφέρω να το ρυθμίσω να δίνει κ αλλού....
firewalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τον κωδικό για το interface έχει ξεχάσει; Δοκιμάστε user admin και password admin.
Dark_son20 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 πας από εκεί κάνεις hard reset στο router (να έχει ο φίλους σου τους κωδικούς τις συνδέσεις γιατί θα πρέπει να το συναριθμήσετε) μετά αφού μπείτε στις ρυθμίσεις του router μπορείτε να κάνετε ότι θελε
kriti_man Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ξέρω να μπώ στο ROUTER του.....τι ρυθμίσεις για παράδειγμα 8α πρέπρει να κάνω για να το κλειδώσουμε πάλι κ να μπορούμε μέσο κωδικού (κ τις ρυθμίσεις του άλλου υπολογιστη που θα πρέπει να κάνουμε για να συνδέετε πλέον αυτόματα) να μπαίνουμε από το ασυρματό του δύκτιο (χρησιμοποιόντας ασύρματο σταθερό κ laptop)....
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Για διάβασε το παρακάτω. matr-X Manual.
kriti_man Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Σε ευχαριστώ firewalker αλλά άκρη δεν μπορώ να βγάλω με το manual....Όπως φένεται μάλλον 8α πρέπει να πειραματιστώ λίγο με το router.....Thanks για τιν βοη8ειά σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.