Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα με ΠΛΑΙΣΙΟ και εκτυπωτή.

unforgiven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η γενική αλήθεια είναι οτι στην Ελλάδα στο χώρο τον υπολογιστών, αν δεν ξέρεις μάλλον την έχεις βάψει. Εγώ έχω παράπονα απο όλα τα καταστήματα που έχω συναλλαγεί στο παρελθόν.

Στην Γραμμή που βρίσκεται στην Στουρνάρη, έπρεπε να τους αποδείξω οτι δεν είμαι άσχετος (έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου) για να μου αλλάξουν το ελαττωματικό motherboard.

Με το e-shop, έχω τραβήξει πάρα πολλά αλλά ας είναι οι πολύ χαμηλές τιμές.

Με την Microchip, Microland μια απο τα ίδια, άσε που σε σφάζουν.

Πρόσφατα ένας γνωστός μου πήρε υπολογιστή απο την Ηλεκτρονική Αθηνών. Η ιστορία ειναι απίστευτη, ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που άκουγα. Ο υπολογιστής ήρθε στις 23 Δεκεμβρίου αλλά δεν συναρμολογήθηκε. Αυτός που έφερε το σύστημα τους είπε να μην βάλουν τα καλώδια γιατί έχουν πληρώσει τεχνική υποστήριξη 100 !!!!!!!!!!!!!!! Την επόμενη μέρα πληροφορήθηκαν οτι λόγω των εορτών δεν έχουν προσωπικό και θα έρθουν να συνδέσουν τα καλώδια (δεν μιλάμε για συναρμολόγηση, μιλάμε για να βάλουν το σύστημα στην πρίζα) μετα απο μια εβδομάδα !!!!!!!!!!!

Τους είπα να κάνουν μύνηση αμέσως, αλλά οι άνθρωποι το μόνο που ήθελαν ήταν τον υπολογιστή για τα παιδιά τους (και εγώ είχα τύψεις γιατί λόγω έλλειψης χρόνου δεν ασχολήθηκα). Φυσικά ο υπολογιστής έπαιξε την ίδια μέρα (αν ειναι δυνατόν να έχεις το pc και να μην μπορείς να το συνδέσεις για να μην χάσεις τα 100 της τεχνικής εξαπάτησης που σου πουλάνε). Ακόμα δεν έχουν έρθει !!!!!!!!!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

KWSN-->

lipamai pragmatika an einai etsi opos ta les.apo kei kai pera den tha ksanapostaro allo sto topic giati to thema exei liksei apo tin pleura tou plaisiou apenanti sto palikari.

o kathenas mporei na krinei apo monos tou gia to ti mporei na tou prosferei kai pos ena katastima.apo to megalitero mexri to mikrotero.

den tha asxolitho allo me to thema apla me stenaxoroun ola auta pou akouo.

MADSC -->

ta eipame akrivos kai elpizo na allakses tin gnomi pou eixes..

kala na pernate...

Δημοσ.

Στο θέμα των αντικαταστάσεων το πλαίσιο υπερτερεί σαφώς σε σχέση με όλους τους άλλους,εμπνέει κατα κάποιο τρόπο σιγουριά.Madsc όντως το Πλαίσιο δεν πληρώνει καλά τους υπαλλήλους τους αλλά υπάρχει μια παροιμία που λέει οτι αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει αφενός και αφετέρου και εγώ να ήμουν στην θέση της Acid,θα υπερασπιζόμουν την εταιρεία μου στον ίδιο υπέρμετρο βαθμό.

Κακά τα ψέμματα ρε παιδιά,το πλαίσιο έχει τη δυνατότητα να στοκάρει προιόντα,συνεπως και να τα αντικαταστήσει άμεσα τις περισσότερες φορές,σε άλλα καταστήματα αυτό δεν γίνεται τόσο εύκολα για το λόγο οτι δεν στοκάρουν (και καλά κάνουν) προιόντα.Στις αντικαταστάσεις είναι πολύ ανεκτικοί,άλλοι δεν είναι.

Γνωστός μου,άλλαξε το Gbyte με SIS645DX μετά από 3 εβδομάδες στο R** S**op και με τα χίλια ζόρια,δυσπιστία,ταλαιπωρία,κτλ και σε μένα αμέσως δόθηκε πιστωτικό όριο για την Gbyte 845PE που είχα και άλλαξα επειδή ήταν ασταθής σε 2 memory modules.Θέλω να καταλήξω,αν ήταν άλλο κατάστημα θα μου άλλαζε τη μητρική για το πρόβλημα που παρουσίαζε;Εγώ πιστεύω οτι θα μου έλεγαν:Έλα μωρέ,περίμενε κανένα νέο bios να το διορθώσει ή πούλα αυτή που έχεις και πάρε ένα stick κτλ.

Δημοσ.

Να πω και γω την άποψή μου και ας μην τη ζήτησε κανένας,συμφωνώ απόλυτα με τον/την acid,αν θέλει κάποιος να ψωνίζει απο εξωτερικό,καλά θα κάνει.Αλλοιώς "Γιώργος Νταλλάρας"(έπαιζε κάποια εποχή με κάποιο συγκρότημα,πως λεγόταν,μωρέ πως λεγόταν να δεις...).

Έχω να πω πάντως για την εξυπηρέτηση του Πλαίσιου καλά λόγια.Όπως όλη η διαδικασία του aftersales στην Ελλάδα χωλαίνει,το Πλαίσιο αποτελεί μια προσπάθεια αποτελμάτωσης.Πρέπει όμως μόνοι μας να διεκδικήσουμε τα του αγοραστή κεκτημένα δικαιώματα,κανένας δεν θέλει να μπεί στη διαδικασία του rma,χαρτούρα,κόντρα χαρτούρα,άντε βρές άκρη...

Κάποιο απόγευμα συγκεκριμένα,με έφαγαν στη μάπα(στη Ζαϊμη)κανα τριάρι τέταρτα,ανεβοκατεβαίνοντας τον ημιόροφο με το service,για να μου ταιριάξουν τη συμβατότητα μιας μνήμης που αγόρασα,χωρίς καν να ξέρουν αν την αγόρασα απ αυτούς!

Δεν λέω για τις επί τόπου αλλαγές ελλατωματικών προϊόντων που έχω επιτύχει-πάντα με ευγενικό,πλην σταθερό τρόπο-γνωρίζοντας τα δικαιώματά μου σαν αγοραστής.

Όχι,δεν δουλεύω στο Πλαίσιο(courrier είμαι...),ούτε έχω οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική η κοινωνική σχέση.Είμαι όμως ευχαριστημένος απ αυτό το κατάστημα και πρέπει να ειπωθεί αυτό.

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.

Δημοσ.

Mesa ston paniko ematha gia auth thn sizitisi kai mpika.re paidia mipos exete kalesei alli etairia??? Ti pos?? Den exoun tilefono, i den to sikonoun??

To provlima edo sthn ellada einai kirios oti yparxei mia pareksigisi gia thn ypostiriksi i opoia einai akoma se proimo stadio. Ti ennoo : perimenoun apo ena katastima na tous lusei to provlima edo kai tora, eno sinithos den milane kai sta sosta atoma epeidi polly apla den kseroun. Apo thn empeiria pou exo sinithos dimiourgite megalo provlima logo kakis sinnenoisis metaksi pelath kai ypallilou etairias kai otan o pelatis exei parei til gia na ksespasei opote aplos den sinnenoise. Klassiko einai na leei o pelatis o tade mou eipe auto kai na milas ston tade sto diplano grafeio kai na sou leei oti den isxiei kati tetoio. Den ksero ti ginete sto eksoteriko na eimai eilikrinis alla oi empeiries mou apo alles etairies opos pollyethnikes (pou sevontai ton pellati!!) i eksisou eponymes itan traumatikes. Exo zisei periptoseis opou to idio atomo ksanakalei kai leei alla ston enan alla ston allon ( gia kaki tou tyxi epese pali sto idio atomo!!)

Pareptitontos diavasa kapoion na dinei simvoules tou styl kalese to 800-11-.... kai pes oti ksereis ton kyrio Gerardo. Asxoliasto ... logo prosopikis peiras palli!

Ego milao genika kai oxi gi auti thn periptosi ( h opoia parepiptontos eixai aisio telos)

Δημοσ.

Χμμ δεν τον ανέφερα ως κύριο στο post μου, καταρχήν, και του πρότεινα να ζητήσει να μιλήσει με τον Γεράρδο, κατά δεύτερον,

είδες κάπου αυτό που αναφέρεις; Και ναι αυτή είναι η τακτική που "δουλεύει" στην Ελλάδα, ευτυχώς η δυστυχώς.

Kύριο θα τον προσφωνούσε κάποιος/α που δουλεύει εκεί PeiramatoZwo, και άρα αναφέρεται στο αφεντικό του/της.

Αλήθεια τί σε εμποδίζει να το σχολιάσεις...;

sc

Δημοσ.

Den me empodizei tpt na to sxoliaso.Nai pistevo oti fainete oti ergazomai se auth thn etaireia. Se mia etaireia 450 atomwn sto megethos tou plaisiou ti se kanei na pisteveis oti tha miliseis ston idioktiti tou mono kai mono epeidi to zitises? Edo gnostoi tou kai den tou milane. (Profanos giati einai apasxolimenos o anthropos oxi tpt allo)To asxoliasto vevaia den pigaine se auto. 1 sta 10 tilefonimata pou skane myti me provlima exoun gnosto i einai filoi tou Gerardou.Vgale symperasma dld. An vgaloune to gramma pou exei se kathe diafimistiko to plaisio pou grafei kai to onoma o idioktitis auta tha meiothoun sta misa pao kai stixima. Etsi kai allios i etaireia doulevei etsi oste oloi pano kato thn idia ekspiretisi na exoun.

Kai tha po kati arketa ksekatharo. Merikes fores xoris na yparxei thema dimiourgite mono kai mono apo kserokefalia tou ellina. Opos pelatis me apeilouse oti tha milisei sto Gerardo epeidi an paregelne simera pc den tha to eixe aurio. I allos mou zitise ton proistameno epeidi den tou eftiaxna idio ypologisti me auton pou agorase prin 2 xronia (ioulios 2001). Pou thelo na katallikso:Oti zitontas ton pio pano sthn ierarxia den lynei provlimata pou yparxoun mono sto myalo mas. Gia kanonika provlimata na eisai sigouros tha se steiloun kateutheian ta atoma pou se eksypiretoun.

Parepiptontos Opos kai enas/mia sinadelfos pio pano den yperaspizomaste thn etaireia epeidi doulevoume ekei alla epeidi exoume dei arketa peristatika pou mas exoun kanei na koitame thn pragmatikotita me pio empeiro mati. Oudeis alanthastos.

Δημοσ.

Και επειδή ουδείς άσφαλτος, ήθελα να ήξερα την άποψή σου σε αυτά που έγραψα πιο πάνω...

Δημοσ.

Καλά κάνετε και υπερασπίζεστε την εταιρία που σας δίνει δουλειά. Ακόμα πιο καλά κάνετε όταν θέλετε να βοηθήσετε (όπως ο ^Acid_Burn^). Καλά κάνουμε και εμείς που διαμαρτυρόμαστε, όμως.

Σε κάθε εταιρία ύπάρχουν και καλοί και κακοί υπάλληλοι, καταντάει κοινότυπο να το λέμε κάθε φορά. Όπως υπάρχουν καλοί και στραβόξυλα πελάτες.

Σε όλη την περιπέτειά μου, δεν μίλησα σε κανέναν υπάλληλο του Πλαισίου που δεν ήταν εξυπηρετικός και ευγενικός (μοναδική ίσως εξαίρεση κάποιος από το CC που μου είπε, μετά από δική μου ερώτηση, ότι το Πλαίσιο δεν προσφέρει τίποτε άλλο σε σχέση με τα άλλα καταστήματα και αν δεν θέλω να μην ξαναψωνίσω από εκεί!). Είναι γεγονός ότι πολλές φορές οι υπάλληλοι ούτε γνωρίζουν ακριβώς την πολιτική και το συμφέρον της εταιρείας, αλλά δεν μπορούν να πάρουν και πρωτοβουλίες. Γι΄αυτό πρότεινα αν δεν μπορούμε να βρούμε άκρη, να ζητάμε κάποιον υπέυθυνο...

Δημοσ.

Koitakse o/h Acid-Burn kai ego gnorizoume polly kala ti symvainei se auth thn etaireia. Den thn yperaspizomaste oute yperaspizomaste tous ypallilous synadelfous mas epeidi mas plironoun apo to plaisio. Koitakse i ennoia perno protovoulies einai sxetiki!! Opos sthn periptosi ths epson den ftaime emeis! Ftaei i politiki ths etaireias pou fernei tous epson!! Oti mas lene kanoume! Gia thn H.P. giati den symvainei auto?? Ego den exo provlima me to na zitas kapoion ypeuthino alla min sygxeoume thn ennoia ypeuthinos me thn ennoia anoteros!! Kai o pio aplos ypallilos einai ypeuthinos. Kai merikes fores kalo einai na milas se anotero an den vlepeis mellon alla na min einai proti epilogi i apeili. Den kerdizeis apolytos tpt.

Na eimai eilikrinis kostas an mou eixan tyxei kai emena oti sou eixe tyxei den tha ksanplisiaza oute gia xartika! Alla auto den allazei to gegonos oti to plaisio einai mia sovari etaireia kai safos pio kala organomeni kai me kalyteri ypostiriksi apo tis alles etaireies.

Δημοσ.

PeiramatoZwo κάποιος που ξέρει το αφεντικό σε μία εταιρεία 450 ατόμων όπως λες δεν θα ψωνίσει με τον παραδοσιακό τρόπο οπότε δεν θα αλλάξει και κάτι με τον παραδοσιακό τρόπο. Να μας κόβει και λίγο. Όπως επίσης σε μία εταιρεία τέτοιου μεγέθους σίγουρα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να συναντήσεις άσχετους στο χώρο πωλητές ή τεχνικούς ιδίως με τα μεροκάματα που σας δίνουν. Από την άλλη όταν ζητήσεις το αφεντικό (ναι έχω μιλήσει μαζί του, κυκλοφορούσε με μία Africa 750), έχεις πιθανότητες να μιλήσεις μαζί του, και άν όχι τουλάχιστον με τον Λιάσκο, ο οποίος με βοήθησε σε κάποιο πρόβλημα διαφορετικής φύσεως πριν 1-2 χρόνια. ʼμα τώρα μας λες ότι όλα είναι τέλεια στο Πλαίσιο 3 είναι τα τινά.

Λες ψέματα

Εθελοτυφλείς

Δουλεύεις λίγο καιρό εκεί.

Τώρα για την Acid πολλά μπράβο από εμένα γιατί και βοήθησε προηγούμενη κατάσταση με κίνδυνο της δουλειάς της, και με πήρε τηλ για να μου εξηγήσει κάτι που τη ρώτησα, και είναι και σε άσχετο πόστο με αυτό που έγινε !!!

Εσύ σε τί πόστο δουλεύεις;

sc

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote PeiramatoZwo:</font><hr> Opos sthn periptosi ths epson den ftaime emeis! Ftaei i politiki ths etaireias pou fernei tous epson!! Oti mas lene kanoume! Gia thn H.P. giati den symvainei auto?? <hr /></blockquote>

Εδώ διαφωνούμε... ΔΕΝ έχει σχέση η πολιτική της αντιπροσωπείας στη σχέση του πελάτη με το Πλαίσιο. Εγώ αγοράζω κάτι από το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί α) έχει χαμηλές τιμές (δεν ισχύει πάντα) β) έχει υποστήριξη. Αν το όλο support στον πελάτη εξαντλείται στο "ό,τι πει η αντιπροσωπεία", τότε γιατί να αγοράζω από το Πλαίσιο (ή το κάθε Πλαίσιο) και όχι από το μαγαζί της γειτονιάς μου, που στο κάτω-κάτω θα μου λέει και μια καλημέρα;

Τα καταστήματα έχουν ευθύνη γι' αυτό που πουλάνε. Και όταν πουλάνε κάτι ελαττωματικό θα πρέπει να το αντικαθιστούν, έστω και αν αποζημιώνονται χρηματικά. Από εκεί ξεχωρίζουν τα μεγάλα, υπέυθυνα καταστήματα από τα ¨μπακάλικα". Το καλό μαγαζί δεν είναι μόνο βιτρίνα και ωραία πουκάμισα.

Στο εξωτερικό δηλαδή είναι κορόιδα που σου αντικαθιστούν κάτι ακόμα και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος; Δεν πρέπει να γίνεται το ίδιο και εδώ; Σε ποιά προϊόντα επιτρέπεται η δοκιμή εντός του καταστήματος; Σας άφησαν πουθενά πχ να τραβήξετε με την ψηφιακή που σας ενδιαφέρει ή να τυπώσετε με έναν εκτυπωτή;

Αν κάποιος πελάτης θέλει να αγοράσει κάτι και δεν το έχει ψάξει το θέμα, επηρεάζεται από την άποψη του πωλητή, ο οποίος μπορεί να μην είναι ενημερωμένος ή μπορεί να ακολουθεί την πολιτική της εταιρίας για προώθηση ορισμένων προϊόντων. Αν φορτώσει στον πελάτη μία "μάπα", το κατάστημα δεν έχει ευθύνη;

Δημοσ.

Paidia sostes oi paratiriseis. Den thymame omos na eipa oti einai ola teleia, ego apo thn fush ths douleias erxomai apo tous protous pou lamvanoun parapona gia ta pc kai ta merh tous. Isa isa eipa oti stadiaka doulevoume gia na diorthothoun. Oti o Gerardos einai prositos anthropos oloi to kseroun. NAI milaei kosmos kai me ton Gerardo kai me ton Liasko. Emena i paratirisi mou itan oti polly apla me to kynigas na miliseis se kapoion anotero sigoura tha exeis apotelesma, alla tha exeis kai to idio apotelesma an miliseis se kapoia alla atoma opos emena i thn acid kai pio sintoma. An tora gnorizeis ton Gerardo prosopika den tha kaname tetoia sizitisi giati tha to eixes kalesei kateutheian. Ego gia allo thema milaga. File unforgiven kai ego os katanalotis den simfono me auta, alla oi simfonies ginontai metaksi twn etaireiwn. Safws kai yparxei efthyni an tou pouliseis elatomatiko. To antikathistame amesa. Tora gia to thema twn dokimwn den einai toso aplo, einai kathara praktiko kai kai kathara oikonomiko. Otan fernoun 7 syskeues den mporoun anoiksoun thn mia syskeuasia kai etsi na axrhstepsoun to proion kai auto na ginei se posa katastimata?? To plaisio exei arketa. Sintoma anigei kai ston Peiraia. Sto eksoteriko to kanoun gia logous marketing kai ego anaferomoun os pros tis ypoxrewseis pou exei i etaireia apo ton NOMO,ti einai sosto logika den isxyei panta kai nomika. Osoi theloun sinexizoume sizitisi prive i milame meso til.

Δημοσ.

Στην Αμερική μπορείς να επιστρέψεις κάτι εντός 30 ημερών και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω χωρίς να χρειαστεί να δικαιολογήσεις την επιστροφή. Πολύ κορόιδα τα Αμερικανάκια τελικά. Δεν έρχονται μιά βόλτα στην Ελλάδα να δούν πως λειτουργούν οι σωστές αγορές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...