Προς το περιεχόμενο

Dell Inspiron 1545!!

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τη μπαταρία 4 κελιών, η dell λέει ως 2 ώρες. Στην πράξη απ'ότι διαβάζω κρατάει 1 ώρα και 30 λεπτά στην καλύτερη περίπτωση.

Δημοσ.

Μια ερώτηση ακόμη....

Έχει διαφορά εμφανισιακά με αυτό εδώ???

Edit:Που το είδες ότι είναι 4-cell??

Έχει διαφορά με αυτό εδώ??Το λέω γιατί αναφέρει ότι είναι 6 cell!!!

Δημοσ.

Το 1545 βγαίνει με μπαταρίες 4-cell, 6-cell και 9-cell. Το συγκεκριμένο μοντέλο του multirama δεν γνωρίζω τι έχει. Εμφανισιακά όλα τα 1545 πρέπει να είναι τα ίδια. Τα inspiron είναι η φτηνή σειρά της dell και τα studio η μεσαία. Αν θες ρίξε μια ματιά και στο Studio 1555.

Δημοσ.

Δεν ξέρει κανείς πόση ώρα κρατάει η μπαταρία του dell 1545 ή του studio 1555????:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ----------

Και κάτι άλλο...

Στο επίσημο site γράφει ότι το dell studio δέχεται έως 8gb DDR3 ενώ στο multirama γράφει ότι δέχεται έως

Δημοσ.

Το 1555 έχει μόνο DDR-2 sockets. Αν πας να το κάνεις Customize στη σελίδα της dell δεν υπάρχει επιλογή για ddr3. Μόνο το Studio 1557 με τον i7 παίρνει ddr3. Για τη μπαταρία δε γνωρίζω αλλά απ'όσο έχω ψάξει είναι 6 κελιών. H αυτονομία πλησιάζει τις 5 ώρες σε idle (χωρίς WLAN, ελαχ φωτεινότητα) και με όλα στα τέρμα 1h 15 min. Το θέμα είναι η διαθεσιμότητα του, εγω το περιμένω 2-3 εβδομάδες και ακόμα τίποτα. Με βλέπω να πηγαίνω προς κάποιο Toshiba Satellite L505.

Δημοσ.
Το θέμα είναι η διαθεσιμότητα του, εγω το περιμένω 2-3 εβδομάδες και ακόμα τίποτα.

Αλήθεια?!!!:confused::-( Δεν τους πήρες τηλέφωνο??

Το 1555 έχει μόνο DDR-2 sockets. Αν πας να το κάνεις Customize στη σελίδα της dell δεν υπάρχει επιλογή για ddr3. Μόνο το Studio 1557 με τον i7 παίρνει ddr3. Για τη μπαταρία δε γνωρίζω αλλά απ'όσο έχω ψάξει είναι 6 κελιών. H αυτονομία πλησιάζει τις 5 ώρες σε idle (χωρίς WLAN, ελαχ φωτεινότητα) και με όλα στα τέρμα 1h 15 min.

Σε ευχαριστώ πολύ mikaha!!!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...