Προς το περιεχόμενο

Ανακτηση Δεδομενων απο Εξωτερικο Σκληρο

Toumpelekis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια

εχουμε και λεμε

MAXTOR 500 GB

Οταν τον συνδεω στο pc ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος συνδεσης του USB, αρχικα αναγνωριζει τη συσκευη, ξεκινα να κανει την εγκατασταση της, αλλα τελικα αποπτυγχανει και το συστημα δεν βλεπει των σκληρο δισκο.

Υπαρχει τροπος να παρω τα αρχεια?

Δημοσ.

Σε τι λειτουργικό αυτό;

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο;

Μπορείς επίσης να αφαιρέσεις το δίσκο από μέσα και να τον τοποθετήσεις ως εσωτερικό.

Δημοσ.
Σε τι λειτουργικό αυτό;

Δοκίμασες με άλλο καλώδιο;

Μπορείς επίσης να αφαιρέσεις το δίσκο από μέσα και να τον τοποθετήσεις ως εσωτερικό.

+1

αυτό ακριβώς έκανα εγώ με έναν maxtor 320gb. Toν έβγαλα απο το εξωτερικό κουτί του και τον έβαλα σαν κύριο σε ένα htpc. Απλά θα χρειαστείς για την σύνδεση ένα 4pin θηλυκό καλώδιο τροφοδοσίας απο το psu και μία καλωδιοταινία σύνδεσης IDE για να συνδέσεις τον σκληρό στην μητρική. Δεν θα έχεις πρόβλημα διότι ολες οι νέες μητρικές έχουν τουλάχιστον μία σύνδεση IDE ενώ στο κουτί τους έχουν και τη συγκεκριμένη καλωδιοταινία...

Κρατάς και το κουτί καβάτζα, ποτέ δεν ξέρεις αν σου χρειαστεί με άλλους παλιούς IDE αν θέλεις να πάρεις τπτ απο μέσα....

Φάνη Xρόνια Πολλά. :P

Δημοσ.

Το λειτουργικο είναι XP, καλωδιο αλλαξα δυο φορές

Ευχαριστω για την προταση θα το προσπαθησω και θα σας ενημερωσω

Καλή Χρονια - Χρόνια Πολλά

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ----------

Τελίκα ω τι εκπληξη!!!! μεσα στον MAXTOR υπαρχει ενας SEAGATE Barracuda 7200.10 ST3500630A με firmware 3.AAF

Τον τοποθετησα στο pc (εσωτερικα) δεν το βλεπει ουτε στα WIn άλλα ουτε στο BIOS!!!!(τι καλά, μαλλον εδω ειναι που βαζω πλεον τα κλαματα)

Εχω ηδη διαβασει το σχετικο θεμα με τους προβληματικους seagate, τα firmware κλπ. πιστευετε ότι θα πρεπει να ακολουθησω την διαδικασια με το καλωδιο RS232 και τα σχετικα για να κανω κάτι (που δυστυχως πολυ φοβαμαι, επειδη δεν ειμαι και τοσο προχωρημενος) ή απλά κλαιγοντας για τις φωτο να παω να τον πεταξω στο Φαληρο

Και παλι ευχαριστο προκαταβολικα

Μερικες φορές αρκεί μονο να έχεις καποιον να το πεις :cry::cry::-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...