Προς το περιεχόμενο

Συνθεση pc εως 1000 ευρω.

sno0py

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια χρονια πολλα!

Γιορτες εχουμε και ενα ανηψακι μου(12 χρονων) ετοιμαζεται για το νεο του pc.

H xρηση που το θελει ειναι γενικη ξερετε ταινιες ιντερνετ αλλα το θελει και φυσικα για games! :-)

Να περιεχει ολα τα μεσα κουτι περιφεριακα κλπ και αν γινεται να εχει αρκετες προπτικες για αναβαθμιση...

Eφτιαξα μια συνθεση η οποια βγαινει 1002 ευρω χωρις ποντικι πληκτρολογιο(οποτε αλλα 25 ευρω απο εκει πειτε)

Την αποψη σας...

post-33879-129063047722_thumb.jpg

Δημοσ.

Χρονια πολλα.Με συγχωρεις τωρα αλλα θα παρεις 1000 ευρω μηχανημα σε παιδακι 12 ετων και θα του δωσεις προσβαση στο ιντερνετ?Ξερεις ειμαι καθηγητης Αγγλικων 18 χρονια και τα λατρευω τα παιδια αλλα εισαι υπερβολικα φιλελευθερος και θα το κακαμαθεις το παιδι.

Παρε του ενα Xbox,καλυτερα που ειναι φτηνο και ΜΗΝ του επιτρεπεις την ελευθερη εισοδο στο ιντερνετ σε αυτην την ηλικια!Τουλαχιστον οχι χωρις επιτηρηση. Και δεν τα λεω εγω αυτα,τα προτεινουν στα συγχρονα Ευρωπαικα εκπαιδευτικα συστηματα.

Δημοσ.
Χρονια πολλα.Με συγχωρεις τωρα αλλα θα παρεις 1000 ευρω μηχανημα σε παιδακι 12 ετων και θα του δωσεις προσβαση στο ιντερνετ?Ξερεις ειμαι καθηγητης Αγγλικων 18 χρονια και τα λατρευω τα παιδια αλλα εισαι υπερβολικα φιλελευθερος και θα το κακαμαθεις το παιδι.

Παρε του ενα Xbox,καλυτερα που ειναι φτηνο και ΜΗΝ του επιτρεπεις την ελευθερη εισοδο στο ιντερνετ σε αυτην την ηλικια!Τουλαιστον οχι χωρις επιτηρηση. Και δεν τα λεω εγω αυτα,τα προτεινουν στα συγχρονα Ευρωπαικα εκπαιδευτικα συστηματα.

Οχι βρε εκπροσδεκτη η καθε αποψη.Κοιτα και εγω σε τετοια ηλικια ειχα pc και βγηκα νορμαλ παντως για το ιντερνετ δεν ειναι σιγουρο αλλα κ να βαλλει υπαρχουν τροποι να αποτρεψεις τις "κακες" σελιδες.

Παντως καλυτερα να μαθαινει και κατι πχ να χειριζεται καλα εναν Η/Υ παρα να λιωνει μονο σε games στο xbox :-)

Δημοσ.

Ναι το εχω υποψη μου.Αλλα και παλι νομιζω οτι οσο και να αγαπαμε τα παιδια μας και να θελουμε να τα ευχαριστησουμε πρεπει να τα ανατρεφουμε με μια συγκεκριμενη λογικη.Ενα τετοιο μηχανημα,ειναι πολυ ακριβο για ενα παιδι 12 ετων.Μια ποιοτικη παιγνιδομηχανη,η ενα πολυ φτηνοτερο PC γυρω στα 500 ευρω ,με ποιοτικα games που να μην προαγουν την βια,εγκυκλοπαιδιες,δημιουργικες εφαρμογες ειναι κατι πιο λογικο.Τελος παντων ζητω συγνωμη που ξεφυγα απο το θεμα του snoopy,απλα απο ενδιαφερον τα ειπα αυτα οχι απο διαθεση κριτικης.Ελπιζω ομως οταν ερθει να το διδαξω εκθεση στα Αγγλικα να ξερει κατι περα απο games γιατι τωρα εχουμε καταντησει να μου λενε οι μαθητες στην ταξη οταν τους διορθωνω ενα σοβαρο λαθος OMG για να εκφρασουν την δυσαρεκεια τους που το εκαναν.Ας μαθουμε τα παιδια στην πολυ μικρη αυτη ηλικια να διαβαζουν και κανενα λογοτεχνικο βιβλιο και υπαρχει χρονος ακομη για αγορα PC αργοτερα κατα την γνωμη μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:47 ----------

Αγαπητε Snoopy ειναι δικο σας θεμα εγω επειδη αγαπω την νεολαια ειπα μια γνωμη.Αυτο που λες για την παιγνιδομηχανη ειναι σωστο.Να τον ελεγχεις να μην καθεται πιο πολυ απο οτι πρεπει.Χρειαζεται πειθαρχια μαζι με την τρυφεροτητα και την διαθεση για προσφορα.Δεν επανερχομαι να μην σε κουραζω.Σαν συνθεση ειναι μια χαρα αυτη που διαλεξες.

Δημοσ.
Ναι το εχω υποψη μου.Αλλα και παλι νομιζω οτι οσο και να αγαπαμε τα παιδια μας και να θελουμε να τα ευχαριστησουμε πρεπει να τα ανατρεφουμε με μια συγκεκριμενη λογικη.Ενα τετοιο μηχανημα,ειναι πολυ ακριβο για ενα παιδι 12 ετων.Μια ποιοτικη παιγνιδομηχανη,η ενα πολυ φτηνοτερο PC γυρω στα 500 ευρω ,με ποιοτικα games που να μην προαγουν την βια,εγκυκλοπαιδιες,δημιουργικες εφαρμογες ειναι κατι πιο λογικο.Τελος παντων ζητω συγνωμη που ξεφυγα απο το θεμα του snoopy,απλα απο ενδιαφερον τα ειπα αυτα οχι απο διαθεση κριτικης.Ελπιζω ομως οταν ερθει να το διδαξω εκθεση στα Αγγλικα να ξερει κατι περα απο games γιατι τωρα εχουμε καταντησει να μου λενε οι μαθητες στην ταξη οταν τους διορθωνω ενα σοβαρο λαθος OMG για να εκφρασουν την δυσαρεκεια τους που το εκαναν.Ας μαθουμε τα παιδια στην πολυ μικρη αυτη ηλικια να διαβαζουν και κανενα λογοτεχνικο βιβλιο και υπαρχει χρονος ακομη για αγορα PC αργοτερα κατα την γνωμη μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:47 ----------

Αγαπητε Snoopy ειναι δικο σας θεμα εγω επειδη αγαπω την νεολαια ειπα μια γνωμη.Αυτο που λες για την παιγνιδομηχανη ειναι σωστο.Να τον ελεγχεις να μην καθεται πιο πολυ απο οτι πρεπει.Χρειαζεται πειθαρχια μαζι με την τρυφεροτητα και την διαθεση για προσφορα.Δεν επανερχομαι να μην σε κουραζω.Σαν συνθεση ειναι μια χαρα αυτη που διαλεξες.

Σεβαστες ολες οι αποψεις σου και σωστες φιλος δεν ειναι κακο να λεγονται και τετοιες σκεψεις που και που:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...