inSync Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εχθές έκλεψαν το iPhone που έκανα δώρο στην κοπέλα μου ανήμερα τα Χριστούγεννα. Δεν πρόλαβε να το χαρεί ούτε 2 μέρες, και εκτός αυτού δεν είχα προλάβει να βάλω κάποιο πρόγραμμα τύπου CyClay (καλύτερα να έκλεβαν το δικό μου το 3GS που έχω mobileMe να τους έβρισκα να τους έκοβα τα χέρια!) Επειδή τα @@ μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και μου έκλεψαν και το πορτοφόλι, πολύ θα ήθελα αν τύχει και πάει σε κάποιο service να τους το κρατήσουν και να τους πιάσουν κι' όλας. Τι μπορώ να κάνω; Έκανα μήνυση κατά αγνώστου στην Αστυνομία στην οποία περιγράφω ακόμα και IMEI και Serial Number. Επικοινώνησα ωστόσο με Cote - Voda και μου είπαν ότι δεν λειτουργεί το Black Listing των IMEI στην Ελλάδα. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να τους πιάσω ή να βρω τουλάχιστον το τηλέφωνο;;;
basilis5 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 να πας σε καμια ομονοια να το βρεις που θα το πουλανε ! γενικα γαμ...τα φιλε... συγνωμη κιολας ομως,ειχες μεσα στο αυτοκινητο σε εμφανη θση και το πορτοφολι; δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις πολλα τωρα,οχι επειδη δεν γινεται,αλλα επειδη το συστημα στην ελλαδα...δεν υπαρχει. ισως αν δηλωσεις στην αντιπροσωπεια το ΙΜΕΙ σαν κλεμμενο,αν ποτε φτασει εκει το κινητο για σερβις; η οτιδηποτε να το κρατησουν και να σε ενημερωσουν..
inSync Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 να πας σε καμια ομονοια να το βρεις που θα το πουλανε !γενικα γαμ...τα φιλε... συγνωμη κιολας ομως,ειχες μεσα στο αυτοκινητο σε εμφανη θση και το πορτοφολι; δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις πολλα τωρα,οχι επειδη δεν γινεται,αλλα επειδη το συστημα στην ελλαδα...δεν υπαρχει. ισως αν δηλωσεις στην αντιπροσωπεια το ΙΜΕΙ σαν κλεμμενο,αν ποτε φτασει εκει το κινητο για σερβις; η οτιδηποτε να το κρατησουν και να σε ενημερωσουν.. Έχω νέα!!! Με ενημέρωσαν πριν λίγο ότι στο κανάλι BEST (τοπικό) έδειξε ότι έπιασαν στον Πύργο Ηλείας (κοντά στην περιοχή μου) κάποιους που άνοιξαν αυτοκίνητα! Ελπίζω να είναι αυτοί και να μην έχει εξαφανιστεί το τηλέφωνο!!! Πάλι καλά που το δήλωσα μαζί με ΙΜΕΙ και SN στην αστυνομία! Θα πάρω τηλ. αύριο, καλή μου τύχη!
iced Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Με το καλο και ποτε να μην αφηνεις τετοια πραγματα σε "κοινη" θεα
prigipa_m Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είχες βάλει την εφαρμογή iLocalis....?
inSync Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είχες βάλει την εφαρμογή iLocalis....? Μόνο 2 μέρες έπαιζε το τηλ. και ούτε μου πέρασε από το μυαλό ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο αλλιώς θα το είχα περάσει και αυτό στο mobileme μου.
clockwork Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 αυτο το συστημα με το iphone παιζει και σε αλλα κινητα?
kosmasgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τι έγινε τελικά βρέθηκε και αποδόθηκε το iphone ?
inSync Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τι έγινε τελικά βρέθηκε και αποδόθηκε το iphone ? Παιδιά, τζίφος.. τελικά ήταν άλλη συμμορία εκείνοι που έπιασαν, έκλεβαν τσάντες... τι να πω, προχωράμε μπροστά... δεν το βλέπω να βρίσκεται πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.