Προς το περιεχόμενο

εκλάπη iPhone - Τι κάνω τώρα;;

inSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές έκλεψαν το iPhone που έκανα δώρο στην κοπέλα μου ανήμερα τα Χριστούγεννα. Δεν πρόλαβε να το χαρεί ούτε 2 μέρες, και εκτός αυτού δεν είχα προλάβει να βάλω κάποιο πρόγραμμα τύπου CyClay (καλύτερα να έκλεβαν το δικό μου το 3GS που έχω mobileMe να τους έβρισκα να τους έκοβα τα χέρια!)

Επειδή τα @@ μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και μου έκλεψαν και το πορτοφόλι, πολύ θα ήθελα αν τύχει και πάει σε κάποιο service να τους το κρατήσουν και να τους πιάσουν κι' όλας. Τι μπορώ να κάνω; Έκανα μήνυση κατά αγνώστου στην Αστυνομία στην οποία περιγράφω ακόμα και IMEI και Serial Number. Επικοινώνησα ωστόσο με Cote - Voda και μου είπαν ότι δεν λειτουργεί το Black Listing των IMEI στην Ελλάδα.

Μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να τους πιάσω ή να βρω τουλάχιστον το τηλέφωνο;;;

Δημοσ.

να πας σε καμια ομονοια να το βρεις που θα το πουλανε !

γενικα γαμ...τα φιλε...

συγνωμη κιολας ομως,ειχες μεσα στο αυτοκινητο σε εμφανη θση και το πορτοφολι;

δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις πολλα τωρα,οχι επειδη δεν γινεται,αλλα επειδη το συστημα στην ελλαδα...δεν υπαρχει.

ισως αν δηλωσεις στην αντιπροσωπεια το ΙΜΕΙ σαν κλεμμενο,αν ποτε φτασει εκει το κινητο για σερβις; η οτιδηποτε να το κρατησουν και να σε ενημερωσουν..

Δημοσ.
να πας σε καμια ομονοια να το βρεις που θα το πουλανε !

γενικα γαμ...τα φιλε...

συγνωμη κιολας ομως,ειχες μεσα στο αυτοκινητο σε εμφανη θση και το πορτοφολι;

δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις πολλα τωρα,οχι επειδη δεν γινεται,αλλα επειδη το συστημα στην ελλαδα...δεν υπαρχει.

ισως αν δηλωσεις στην αντιπροσωπεια το ΙΜΕΙ σαν κλεμμενο,αν ποτε φτασει εκει το κινητο για σερβις; η οτιδηποτε να το κρατησουν και να σε ενημερωσουν..

Έχω νέα!!! Με ενημέρωσαν πριν λίγο ότι στο κανάλι BEST (τοπικό) έδειξε ότι έπιασαν στον Πύργο Ηλείας (κοντά στην περιοχή μου) κάποιους που άνοιξαν αυτοκίνητα! Ελπίζω να είναι αυτοί και να μην έχει εξαφανιστεί το τηλέφωνο!!! Πάλι καλά που το δήλωσα μαζί με ΙΜΕΙ και SN στην αστυνομία! Θα πάρω τηλ. αύριο, καλή μου τύχη!

Δημοσ.
Δεν είχες βάλει την εφαρμογή iLocalis....?

Μόνο 2 μέρες έπαιζε το τηλ. και ούτε μου πέρασε από το μυαλό ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο αλλιώς θα το είχα περάσει και αυτό στο mobileme μου.

Δημοσ.
Τι έγινε τελικά βρέθηκε και αποδόθηκε το iphone ? ;)

Παιδιά, τζίφος.. τελικά ήταν άλλη συμμορία εκείνοι που έπιασαν, έκλεβαν τσάντες...

τι να πω, προχωράμε μπροστά... δεν το βλέπω να βρίσκεται πλέον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...