Skylined Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έχουμε λοιπόν διαφορετική άποψη για τον Cage, προσωπικά μ'αρέσουν οι ερμηνείες του και απ' ότι φαίνεται είμουν "τυχερός" ώστε να αποφύγω τις αποτυχίες του και όσο για το μέλλον ίσως τελικά να δικαιώσει τις απόψεις σας - αν το kick ass αποδειχτεί η καλύτερη του ταινία για την επόμενη πενταετία τότε σίγουρα έχει πιάσει τέρμα πάτο. Για το adaptation μία κουβέντα μόνο, τη θεωρώ καταπλητκική ταινία εκτός των άλλων γιατί ρίχνει φως στην κοινωνική φοβία με το να βγάζει στη φόρα τις σκέψεις ενός φοβικού τις οποίες λίγο πολύ όλοι έχουμε αντιμετωπίσει στη ζωή μας ανεξάρτητα από το βαθμό αυτοπεποίθησής μας. Χρειάζεται ελάχιστο μυαλό για να βγουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από αυτή την ταινία. Μία ακόμα ταινία που ξεγυμνώνει λίγο αυτές τις αρνητικές σκέψεις που λυμαίνονται τα μυαλά μας είναι το Peaceful Warrior, δεν είναι Η ταινιάρα αλλά τέλος πάντων έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Τι ψάχνεις να βρεις στο σενάριο ενος κομικ ακριβώς; το νόημα της ζωης; Οχι...Αρα λοιπόν η ταινία ηταν μια χαρά. Αν η ταινία δεν είχε κανένα νόημα και εκτός αυτού ήταν χάλια σε όλους τους επιμέρους τομείς τότε δεν μπορώ να βρω καμία χαρά. Και όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην αίθουσα προσπαθούσαν να γελάσουν (μερικές φορές πιέζουμε τον εαυτό μας να θεωρήσει κάτι ως αστείο και το αποτέλεσμα είναι ένα βεβιασμένο γέλιο) γιατί υποτίθεται ότι βλέπαμε κωμωδία αλλά δεν.. Καμία χαρά φίλε, ίσα ίσα πόνεσαν τα μάτια μου.
buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Στα κόμικ παίζει να βρεις και το ''νοημα της ζωης'' όπως και πάρα πολλά άλλα νοήματα/απαντήσεις κτλ... Ένατη Τέχνη όλα τα λεφτά...
tzinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εντελώς πληροφοριακά, αν δεν κάνω λάθος είναι ανιψιός του Francis Ford Coppola... αυτο ειχα στο μυαλο οταν μιλουσα για κονε και γνωριμιες, αλλα δεν ημουν σιγουρος ποιος σκηνοθετης ητανε. Επισης για την συμετοχη του στο kick ass ενουσα οτι ειναι οτι ποιο εμπορικο (μαζι με τα Νατιοναλ τα οποια δεν πιστευο να βγαλανε και πολλα φραγκα) εχει παιξει την τελευταια 5ετια. Για την επομενη δεν ξερω τι εχει στα σκαρια, αλλα με θειο τον κοπολα κατι θα βρει λολ.
ksaplostra Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 αυτο ειχα στο μυαλο οταν μιλουσα για κονε και γνωριμιες, αλλα δεν ημουν σιγουρος ποιος σκηνοθετης ητανε. Επισης για την συμετοχη του στο kick ass ενουσα οτι ειναι οτι ποιο εμπορικο (μαζι με τα Νατιοναλ τα οποια δεν πιστευο να βγαλανε και πολλα φραγκα) εχει παιξει την τελευταια 5ετια. Για την επομενη δεν ξερω τι εχει στα σκαρια, αλλα με θειο τον κοπολα κατι θα βρει λολ. Το κικ ας παρ'ολο του εχει πάρει πάρα πολυ καλες κριτικές,δεν είναι αυτο που θα λεγαμε εμπορικό...Εχει 3 εβδομάδες προβολής κι εχει βγάλει 42 μυρια..Τίποτα δηλαδή.Το how to train your dragon το οποιο ειναι απαράδεκτο εχει μασει 200; Ειναι όντως ανιψιός του κοπολα και λέγεται νικολας κοπολα αλλα το έκανε cage δίχως να πει τιποτα σε κανέναν για να μην τον αναγνωρίζουν λόγω θείου.
tzinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 το θεμα ειναι ποσο στοιχισε, αν στοιχισε 50 εκατομ και εβγαλε ηδη 42 παει να πει οτι τελικα θα ειναι μια καλα κερδοφορα ταινια. Και επιτυχημενει οσον αφορα τα ρειτιγκς (imdb εχει κοντα 9 με χιλιαδες ψηφους!! ελεος!) αλλα και το fan base που θα φερει πολλα εσοδα απο merchendise και dvd sales. Δεν νομιζω οι προηγουμενες να βγαλανε παραπανω λεφτα, βεβαια για να το κρινουμε πρεπει να κανει τον κυκλο του το Kick ass apo imdb Budget $30,000,000 (estimated) και ηδη εχει εισπραξεις παγκοσμιος καμια 70ρα εκατ., not bad
buzzad Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ΟΚ το είδαμε και αυτό...Το πιο πιθανό είναι ότι μπορείτε να περιμένετε το DVD και να μην δώσετε τα λεφτά για σινεμά...Δεν τρεχει... Quote of the film...: Fuck that i am bringing the bazooka...!!
klainmaingr Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Πατατιά μεγάλη. Ύπνος βαθύς. Την βλέπαμε 5 άτομα και όλοι μα όλοι χουζουρεύαμε γύρω στην ώρα.. Εκεί κάπου και την κλείσαμε για να μην κοιμηθούμε επίσημα. Περίμενα οτι θα είναι καλό λόγο προώθησης. Έκανα λάθος. Μάπα.-
alex_000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 πρεπει να εισαι λιγο πυροβολημενος για να σου αρεσει αλλα εγω ειμαι και μου αρεσε.
PavelX Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πατατιά μεγάλη. Ύπνος βαθύς. Την βλέπαμε 5 άτομα και όλοι μα όλοι χουζουρεύαμε γύρω στην ώρα.. Εκεί κάπου και την κλείσαμε για να μην κοιμηθούμε επίσημα. Περίμενα οτι θα είναι καλό λόγο προώθησης. Έκανα λάθος.Μάπα.- Τότε σίγουρα μην δεις το Iron Man 2.
xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 μια χαρα fun ταινιουλα ηταν...πραγματικα με εξεπληξε ευχαριστα, τρομερο action απο hit girl, ωραιος ο σκηνοθετης... οσον αφορα το box office, μιλαμε για μια R rated superhero ελαφρια ταινια...γενναιο πραγμα. ασχετο, ο κειτζ ηταν πολυ καλος στο Bad Lieutenant, μαλλον οτι καλυτερο εχει κανει εδω και πολυ καιρο.
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Διαβάζω τώρα τα σχόλια σας απο την αρχή. Δεν είμαι σίγουρος οτι μιλάμε για την ίδια ταινία. Εγώ ντερντοcomedy περίμενα. Εσάς σας βλέπω να πορώνεστε με το gore?? Woot? Fps direction? Κάτι δεν είδα καλά. Θα κάνω τον κόπο να το ff και να το τελειώσω.
nikos21aek Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Υπάρχει πιο βαρετός και ανάλατος ηθοποιός στην ιστορία του κινηματογράφου από τον Κέιτζ; Πραγματικά όμως δεν μπορώ ούτε να τον βλέπω. Βαρετή και η ταινία,βαρετός και αυτός αν δεν ήταν η hitgirl,και κάποιες γαμάτες σκηνές άνετα έπαιρνε τον τίτλο της μεγαλύτερης πατάτας της χρονιάς. Watchable αν δεν έχεις απολύτως τίποτα να κάνεις και θέλεις να βάλεις κάτι να παίζει,και για σινεμά αν δεν υπάρχει απολύτως τίποτα καλύτερο να κάνεις με τα 10€ σου.
fearwhatnow Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εμενα που γενικα εχω σε μαυρη λιστα ο,τιδηποτε σε στυλ blockbuster/εμπορικο κ.ο.κ μου αρεσε αρκετα η ταινια και ο τροπος κινηματογραφησης αλλα και πολυ περισσοτερο ο τροπος χρησης της μουσικης στις σκηνες τοσο στις action οσο και στους διαλογους.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Υπάρχει πιο βαρετός και ανάλατος ηθοποιός στην ιστορία του κινηματογράφου από τον Κέιτζ; Ηταν καλος στο Lord of War ομως. Η μονη ταινια που τον θυμαμαι να ειναι "καλος". Σκετο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.