PavelX Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πολύ καλή ταινία. Πραγματικά δεν το περιμένεις με την καμία. Μάλλον Hit Girl θα έπρεπε να λέγεται αντί για Kick Ass. Ίσως και ο τίτλος να ήταν κόλπο Τι έκανε ρε η κουτσουλιά.
tzinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 οκ δεν ειμαι και ξενος με την ολη υπερηρωες φαση αλλα δεν ειμαι και κανας φαν, ουτε συλεγω κομικ. Αλλα τελος παντον καταλαβαινω τι παρωδουν και που κανουν αναφορες. Και .....τη βρηκα βαρετη. .... Φυσικα με ενοχλει και εμενα το οτι εχει ενα 11χρονο να μιλαει για πουτσους, να σε λεει μουνακι, να σκοτωνει με καθε τροπο και χωρις δισταγμους λες και ειναι βιντεο γκειμ, να το πυροβολουν και να του παιζουν μπουκετα απο την αλλη, Αλλα στα ## μου, ας το προσπερασω, δεν ειναι αυτος ο λογος που δεν μου αρεσε. Ο λογος ειναι οτι ηταν σαν να βλεπω το σπαιντερμαν (το κακο με τους χορους και τις αηδιες) αλλα με περισοτερα μπινελικια και σκηνες δρασης. Αν βγαλεις τις 3-4 καλες σκηνες παντα μονο με την χιτ γκιρλ, ολα τα αλλα ειναι βαρετα και μια χαζοιστορια, με τον αποτυχημενο ηρωα και το πως θα κερδισει το κοριτσι. Το μπακραουντ τον σημαντικων χαρακτηρων αναλυεται σε πολυ μικρες σκηνες και οπως ειπα με ενοχλει που τους κανουν να δρουν λες και το διασκεδαζουν, ενω θα ηθελα κατι ποιο σκοτεινο, ποιο δραματικο. Αλλοστε για μενα δεν λειτουργει και σαν κωμοδια, αδυνατο να βρω πανω απο 2-3 ατακες και σκηνες που να ειχαν πλακα. Θα επρεπε να ειχε αφιερωθει περισοτερη ωρα στον νταντι και την χιτ γκιρλ παρα στον βλακακο και το πως τον παιζει! Επισης το 3/4 του καστ ειναι αντιπαθεστατοι τυποι που για καποιο λογο γιναν διασημοι και πεζουν στις νεες κομωδιες (ο θεος να τις κανει!). Ο κικ ας μου γυριζει τα σκωτια και ακομα περισοτερο επειδη ειδα μια συνεντευξη του ηθοποιου με το βρετανικο βαριεστημενο μπαντ μποι στυλακι του. Η χιτ γκιρλ δινει ρεστα ειναι η αληθεια, κλεβει την ταινια. Και η μουσικη ειναι πολυ καλη. Επισης το τελευταιο μισαωρο τουλαχιστον ειναι πολυ διασκεδαστικο. Αυτα. Αααα και τελος φανταζομαι το κομικ θα ειναι ποιο σκοτεινο, με περισοτερη αναλυση και δικαιολογια στις πραξεις των χαρακτηρων, με συνεπειες, με προβληματισμους και τουλαχιστον το περνει να ειναι γραφικο και βιαιο. Οποτε μην βαρατε, δεν κρινω το κομικ, δεν το εχω διαβασει.
john2gr Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Καλή ταινία αλλά μέχρι εκεί. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο πάντως από τα σχόλια εδώ μέσα
Kasrith Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 με ενοχλει που τους κανουν να δρουν λες και το διασκεδαζουν, ενω θα ηθελα κατι ποιο σκοτεινο, ποιο δραματικο.. imo, αυτος ηταν ακριβως και ο σκοπος τους. Να ξεφυγουν απο το κλασσικο σκοτεινο κομικ type, και να κανουν κατι ποιο λαιτ και 'αστειο'.
V for Vagelis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 tzinos εμένα με χάλασαν τα σκαμπανευάσματα μεταξύ δραματικών σκηνών και καφρίλας. Προτιμούσα να ναι 100% μαύρη κωμωδία. Ειδικά απ τη πρώτη σκηνή που εμφανίζονται hit-girl και big-daddy, οποιαδήποτε σοβαροφάνεια είναι μάταιη...
tzinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ναι ρε παιδια αλλα την νταρκ κομεντι που την ειδατε? μακαρι να ητανε ετσι, να ηταν γουστοζικο, καυστικο, να ειχε ατακες, να ειχε παρωδειες.....αλλα τα κλινεξ του αμερικανοτινειτζερ και ο γκοθικ μιστ ητανε το νταρκ κομεντι?? ε δεν μου φτανει και επαναλαμβανω περα απο 2-3 σκηνες δεν βρικα τιποτα σστειο η καυστικο, οποτε απετυχε και σαν νταρκ κομεντι.
Skylined Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Επηρεασμένος από μερικά σχόλια εδώ μέσα και την υψηλή βαθμολογία στο imdb στην οποία συνήθως δεν δίνω σημασία αποφάσισα να δω την ταινία. To λοιπόν έχω πάει σινεμά πολλές φορές αλλά πρώτη φορά σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της ταινίας και δεν έφυγα ακόμα πιο νωρίς γιατί λυπόμουν τα λεφτά μου και περίμενα μήπως και καλυτερεύσει.. αλλά μπα.. Σενάριο από κοινότυπο ως πολύ κακόγουστο. Τα αστεία ήταν ανταρκτικά κρύα και κακόγουστα. Συνεχόμενη Βία.. για τη βία χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Για να μη μακρυγορώ, το kick ass είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη) μια ακόμα παρωδία ταινίας που βγαίνει στο σινεμά και προφανώς βασίζεται στη διαφήμιση για να βγάλει τα έξοδα άλλα και κέρδη. Απορώ τί δουλειά έχει ο Cage τον οποίο θεωρώ ως ηθοποιό υψηλού επιπέδου στην ταινία, πιθανότατα αυτή είναι η χειρότερη στην οποία έχει συμμετάσχει. Επίσης απορώ για την υψηλή βαθμολογία του imdb και για το γεγονός ότι δε μπήκα στον κόπο να διαβάσω περισσότερα από τα σχόλιά σας. Το πάθημα μάθημα λοιπόν.
Freakster Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 το σενάριο ήταν κοινότυπο και η βια ήταν βίαια..; Και ο cage είναι υψηλού επιπέδου; καλά διαβάζω;
Skylined Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 όχι, έχεις πάρει LSD, μη δίνεις σημασία σε αυτά που νομίζεις ότι διάβασες, κάνε κάτι άλλο και μη το σκέφτεσαι. Τα λέμε. ---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:58 ---------- θα έλεγα πως η ταινία είναι πολύ πατάτα αλλά μου αρέσουν οι πατάτες
tzinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Επηρεασμένος από μερικά σχόλια εδώ μέσα και την υψηλή βαθμολογία στο imdb στην οποία συνήθως δεν δίνω σημασία αποφάσισα να δω την ταινία. To λοιπόν έχω πάει σινεμά πολλές φορές αλλά πρώτη φορά σηκώθηκα και έφυγα στη μέση της ταινίας και δεν έφυγα ακόμα πιο νωρίς γιατί λυπόμουν τα λεφτά μου και περίμενα μήπως και καλυτερεύσει.. αλλά μπα.. Σενάριο από κοινότυπο ως πολύ κακόγουστο. Τα αστεία ήταν ανταρκτικά κρύα και κακόγουστα. Συνεχόμενη Βία.. για τη βία χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Για να μη μακρυγορώ, το kick ass είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη) μια ακόμα παρωδία ταινίας που βγαίνει στο σινεμά και προφανώς βασίζεται στη διαφήμιση για να βγάλει τα έξοδα άλλα και κέρδη. Απορώ τί δουλειά έχει ο Cage τον οποίο θεωρώ ως ηθοποιό υψηλού επιπέδου στην ταινία, πιθανότατα αυτή είναι η χειρότερη στην οποία έχει συμμετάσχει. Επίσης απορώ για την υψηλή βαθμολογία του imdb και για το γεγονός ότι δε μπήκα στον κόπο να διαβάσω περισσότερα από τα σχόλιά σας. Το πάθημα μάθημα λοιπόν. ρε φιλε ωραια τα λες και συμφωνο πανω κατο. και εμενα δεν μου αρεσε η ταινια, αν και ομολογω οτι ειχε καποια διασκεδαστικα σημεια και σκηνες δρασης, κυριως προς το τελος. Αλλα τα χαλας ολλα με τον cage, δηλαδη ελεος, ναι ειναι γνωστος και εμπορικος και στο παρελθον ειχε τα χιτακια του, αλλα οχι και επιπεδου, ο ανθρωπος ειναι ο ορισμος του βλεματος της αγελαδος! national treasure 1+ 2, απατη περιπετειες The Wicker Man, τρελη απατη Ghost Rider, μεγιστη απατη bagnok dangerus, καλυτερα να ητανε bangok hookers! το κλαρινο του κορελι, μετριοτης και αδιαφορη Windtalkers, απο τις χειροτερες πολεμικες πατατες που εχω δει. Και ενδιαμεσα αμα δεις την καριερα του δεν εχει καμια μεγαλη ξεχωριστη ταινια που να ηταν αυτος ο σταρ. Απο τις καλυτερες του το lord of war και το 8μμ και απλα συμετειχε σε πολλες εμπορικες παπαριτσες και απλα καλουτσικες ταινιες. Επισης η καριερα του εχει παρει τον κατηφορο, εχει χρεωκοπησει και πλεον θα γυριζει την μια απατη πισω απο την αλλη. Οποτε μην απορεις που επαιξε στο kick ass, μαλλον και πηδαρακια θα επαιζε που συμετειχε.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Σαφως και εχει κανει και καποιες ξεχωριστες ταινιες. Για την ερμηνεια του στο Leaving Las Vegas πηρε Οσκαρ αλλα επειδη δεν εχω δει την ταινια δεν μπορω να εκφερω αποψη. Ομως, στα Matchstick Men, Adaption και The Weather Man ηταν πολυ καλος. Ναι σιγουρα γενικα ειναι ενας μετριος ηθοποιος και διαφωνω με την αποψη του Skylined αλλα μην τo παμε και στο αλλο ακρο. Εγω τον συμπαθω τον τυπο ανεξαρτητα αν σε καθε ταινια εχει το ιδιο στυλακι. Ναι οκ υποδυεται τον εαυτο του, εχεις προβλημα? Τελος, που βλεπεις τον κατηφορο του? Απ'οσο ξερω θα γυρισει και τριτο National Treasure (που ναι οκ θα ειναι μια φολα οπως τα προηγουμενα αλλα στο box office θα σπειρει) και φετος βγαινει το The Sorcerer's Apprentice που μονο και μονο που ειναι της πουτανας της Disney και με παραγωγο βεβαιως βεβαιως τον Bruckheimer ξερουμε ποσοι θα την δουν. Συγνωμη, αλλα δεν βλεπω καμια κατηφορα. Οχι φυσικα πως με τετοιες ταινιες θεωρειται υψηλου επιπεδου ενας ηθοποιος αλλα για τα δεδομενα του Hollywood και τι εκει θεωρουν επιτυχια, μια χαρα επιτυχημενος ειναι ο Νικολας. Ποιος τη χαρη του.
Skylined Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέχρι στιγμής έχω δει τον Nicolas Cage στο Leaving Las Vegas, Adaptation, City of Angels,The Weatherman, Lord of War,Matchstick Men οι οποίες είναι πολύ καλές κατά τη γνώμη μου και η ερμηνεία του σε αυτές από απλά ποιοτική ως και κορυφαία, ή σε πολύ εμπορικές ταινίες δίπλα σε γνωστά ονόματα στις οποίες πάλι μια χαρά τα πήγε και υποκριτικά και εισπρακτικά όπως το next, the rock, face on/off, national treasure 1/2 που είναι μια χαρά για το είδος τους, και στο πολύ ενδιαφέρον Knowing. Τα snake eyes και gone in 60 seconds δεν είναι του γούστου μου άλλα τέλος πάντων μια χαρά υποστήριξε το ρόλο του και άλλωστε τα μεγάλα ονόματα του Hollywood δε μπορούν να παίζουν συνέχεια σε ποιοτικές ταινίες γιατί απλά δεν υπάρχουν πολλές. Εκεί που απόρησα ήταν όταν έπαιξε τη φλεγόμενη νεκροκεφαλή και το kick ass, ειδικά το δεύτερο. Αυτές είναι οι ταινίες του Nicolas Cage που έχω δει (σύνολο 16) και σε όλες πλην δύο μου έδωσε τη πολύ σαφή εικόνα ενός καλού ηθοποιού και ενός μεγάλου ονόματος που διαλέγει που παίζει. Ακόμα και αν οι υπόλοιπες ταινίες του που δεν έχω δει είναι ένα μάτσο χάλια έχει πολλές καλές στο ενεργητικό του. Δηλαδή αγαπητοί BaLsAmoMenos και tzinos έχουμε διαφορετική άποψη, και απ'ότι βλέπω ο tzinos έχει δει τις ταινίες που δεν έχω δει εγώ οπότε ίσως να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά από την άλλη δεν κάνει καμία αναφορά στις επιτυχίες του. Μία διευκρίνηση που νομίζω πως οφείλω είναι για το κοινότυπο του σεναρίου του kick-ass. Στην αρχή όντως ξεκινάει πολύ πρωτότυπα αλλά η συνέχεια περιστρέφεται γύρω από την τρισχιλιοχρησιμοποιημένη ιστορία της άδικης φυλάκισης ενός τίμιου μπάτσου, του θανάτου της γυναίκας του και της εκδίκησης. Ούτε πλάκα να έκαναν και ακριβώς αυτό ήταν που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την υπομονή μου να εξαντληθεί οπότε και σηκώθηκα και έφυγα από τη σκοτεινή αίθουσα... Απ' τις χειρότερες τανίες που (δεν) έχω δει (ολόκληρες)
ksaplostra Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέχρι στιγμής έχω δει τον Nicolas Cage στο Leaving Las Vegas, Adaptation, City of Angels,The Weatherman, Lord of War,Matchstick Men οι οποίες είναι πολύ καλές κατά τη γνώμη μου και η ερμηνεία του σε αυτές από απλά ποιοτική ως και κορυφαία, ή σε πολύ εμπορικές ταινίες δίπλα σε γνωστά ονόματα στις οποίες πάλι μια χαρά τα πήγε και υποκριτικά και εισπρακτικά όπως το next, the rock, face on/off, national treasure 1/2 που είναι μια χαρά για το είδος τους, και στο πολύ ενδιαφέρον Knowing. Τα snake eyes και gone in 60 seconds δεν είναι του γούστου μου άλλα τέλος πάντων μια χαρά υποστήριξε το ρόλο του και άλλωστε τα μεγάλα ονόματα του Hollywood δε μπορούν να παίζουν συνέχεια σε ποιοτικές ταινίες γιατί απλά δεν υπάρχουν πολλές. Εκεί που απόρησα ήταν όταν έπαιξε τη φλεγόμενη νεκροκεφαλή και το kick ass, ειδικά το δεύτερο. Αυτές είναι οι ταινίες του Nicolas Cage που έχω δει (σύνολο 16) και σε όλες πλην δύο μου έδωσε τη πολύ σαφή εικόνα ενός καλού ηθοποιού και ενός μεγάλου ονόματος που διαλέγει που παίζει. Ακόμα και αν οι υπόλοιπες ταινίες του που δεν έχω δει είναι ένα μάτσο χάλια έχει πολλές καλές στο ενεργητικό του. Δηλαδή αγαπητοί BaLsAmoMenos και tzinos έχουμε διαφορετική άποψη, και απ'ότι βλέπω ο tzinos έχει δει τις ταινίες που δεν έχω δει εγώ οπότε ίσως να έχει πιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά από την άλλη δεν κάνει καμία αναφορά στις επιτυχίες του. Μία διευκρίνηση που νομίζω πως οφείλω είναι για το κοινότυπο του σεναρίου του kick-ass. Στην αρχή όντως ξεκινάει πολύ πρωτότυπα αλλά η συνέχεια περιστρέφεται γύρω από την τρισχιλιοχρησιμοποιημένη ιστορία της άδικης φυλάκισης ενός τίμιου μπάτσου, του θανάτου της γυναίκας του και της εκδίκησης. Ούτε πλάκα να έκαναν και ακριβώς αυτό ήταν που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει και την υπομονή μου να εξαντληθεί οπότε και σηκώθηκα και έφυγα από τη σκοτεινή αίθουσα... Απ' τις χειρότερες τανίες που (δεν) έχω δει (ολόκληρες) αν δεις το μπανγκογκ ναιτς θα αυτοκτονήσεις,το κοναιρ ηταν μια μαλακία και μισή,το φαιαρμπερντς μια αηδία,ακόμα και το φεις οφ για κλωτσιές ηταν λόγω τζον γου που απλα το άτομο ειναι για το πέος,μην μιλήσουμε για γουιντ τοκερς..γενικότερα ο νικολας εχει παίξει σε απίστευτες παπαριες αλλα ποτε δεν ειπε οχι. Τι ψάχνεις να βρεις στο σενάριο ενος κομικ ακριβώς; το νόημα της ζωης; Οχι...Αρα λοιπόν η ταινία ηταν μια χαρά.
tzinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ξεχασα και το leaving las vegas ναι. Μαζι με 8 μμ,και lord of war ειναι για μενα οι ποιο ποιοτικες η εστω ενδιαφερουσες ταινιες του. adaptation, matchtick men και weatherman ειναι απλα καλουτσικες ταινιες, πανω του μετριου αλλα τιποτα σπουδαιο. Βεβαιος δεν ειναι και ντροπη να τις εχεις αυτες στο ρεπορτοριο σου, μια χαρα ειναι. Απο εδω και περα ομως το χαος και η μια παπαρια πισω απο την αλλη. Το οτι το face off, rock, national treasure....ειχαν καπια εμπορικη επιτυχια δεν σημενει οτι ηταν και ταινιες της προκοπης ουτε οτι εκανε κανα σοβαρο χαρακτηρα σε αυτες. Ο κατηφορος ειναι σιγουρος οταν στις τελευταιες του ταινιες εχει ghostrider και ετοιμαζεται για ghostrider 2, national treasure και οσες συνεχειες φτασει, wicker man, next, Bangkok Dangerous.....δηλαδη καμποσα χρονια τωρα εχει μονο παπαριτσες με κανα καλουτσικο ενδιαμεσα. Καμια απο αυτες της ταινιες δεν εκανε σοβαρο θορυβο. O big daddy οσο και αν σου φαινετε απατη το kick ass θα ειναι ο ποιο αναγνωρισμενος/επιτυχημενος(επμορικα) ρολος του στην 5ετια ξερω γω! Κοιταξε η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο της μοδας να λες τον cage αχρηστο και σιγουρα δεν ειναι ο χειροτερος ηθοποιος απο τους πολυ διασημους. Αλλα ειναι αρκετα ιδιοτροπος οσον αφορα τους μορφασμους, τις εκφρασεις του και στον τροπο που παιζει τους χαρακτηρες του, που για μενα με κανουν να αδυνατο να τον δω ως εναν πολυ καλο ηθοποιο. Απλα τυχερος, γνωριμιες, κονε, μερικες επιτυχιες νωρις στην καριερα του και εγινε διασημος. Και ενα θετικο ειναι οτι περα απο τις φημες για χρεωκοπια και κακοδιαχειριση της περιουσιας του, δεν εχει απασχολησει πολυ τον τυπο με περιεργα συμβαντα.
buzzad Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Εντελώς πληροφοριακά, αν δεν κάνω λάθος είναι ανιψιός του Francis Ford Coppola...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.