Freakster Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Τα σπασεεε :D:D Λίγο αργή σε κάποια σημεία, αλλά f YEAH! hitgirl λέμε!!
KaiZeR Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και μαμώ τα soundtrack είχε η ταινία, με αποκορύφωμα το κομμάτι στο fight scene το big daddy στην αποθήκη αξίζει για σινεμά.
Kasrith Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Αξιζει με τρελα για σινεμα!! Τωρα την ειδα και γω, καλυτερη απ'οτι περιμενεις να δεις μπαινοντας στον κινηματογραφο. Αντε και εις ανωτερα! Bring on the sequel!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Και μαμώ τα soundtrack είχε η ταινία, με αποκορύφωμα το κομμάτι στο fight scene το big daddy στην αποθήκη Το κομματι εκει ειναι απο το 28 Days Later. Κατι in a heartbeat λεγεται.
vocals_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Πωπωπω την είδα και γω.. Όλα τα λεφτά η ταινία. Και γέλιο και δράση.. Τα σπασε. Οι ultimate σκηνές πιστεύω είναι αυτή που ο Big Daddy τους παίρνει φαλλάγι στην αποθήκη, και όλες οι σκηνές της Hitgirl . Epic ατάκα που είπε ο kick-ass όταν ήταν ακόμα nerd : Αυτοικανοποιούμαι τόσο που άμα σταματήσω θα πέσουν οι μετοχές της Kleenex.
Cue Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Το κομματι εκει ειναι απο το 28 Days Later. Κατι in a heartbeat λεγεται.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Hit girl ftw λέμε. Ok you cunts. Let's see what you can do!
Kasrith Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 [spoiler']You just contact the mayor's office. He has a special signal he shines in the sky; it's in the shape of a giant cock! :lol:
bnvdarklord Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Hit girl ftw λέμε. Ok you cunts. Let's see what you can do! Ισως η μοναδική φορα που μ'αρεσε υπότιτλος περισσότερο από το original... Οπως και να το κανεις το μουνιά ακούγεται πιο γαματο απο το cunts
artemiskaloge Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 To Kick-Ass είναι και γ@μώ τις ταινίες! Έχω καιρό να το πω αυτό για κάποια.Να το δείτε: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=fQukbMWsJds[/ame]
Francisco Goya Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Απίστευτο geekfest και το Hit-Girl δεν παίζεται!
ksaplostra Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πω πω τι μαλακία ηταν αυτη....Κριμα τα ευρα μου... ταινιαρα!! Πολυ γέλιο!!! αξιζει για σινεμά,κορυφαίο σκηνικό εκει που παιζει Μορικόνε
PCharon Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δε με συγκίνησε και γενικώς σκυλοβαρέθηκα. Το μόνο που άξιζε για μένα είναι 3-4 σκηνές (με το κοριτσάκι κυρίως). Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν ηλίθια.
Kasrith Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δε με συγκίνησε και γενικώς σκυλοβαρέθηκα. Το μόνο που άξιζε για μένα είναι 3-4 σκηνές (με το κοριτσάκι κυρίως). Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν ηλίθια. Blasphemy!! Πλακα κανω βεβαια, γουστα ειναι αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.