Προς το περιεχόμενο

Kick Ass (2010)

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πότε παίζεται το Kick-Ass?????

άκουσα στον best για avant premiere σήμερα στο βιλατζ ρέντη στις 8.30 και ψήνομαι να πάω.. Αλλιώς στις 22 απρίλη σύμφωνα με imdb.

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
άκουσα στον best για avant premiere σήμερα στο βιλατζ ρέντη στις 8.30 και ψήνομαι να πάω.. Αλλιώς στις 22 απρίλη σύμφωνα με imdb.

avant premiere σήμερα;;;; Γμτ, πολύ θα ήθελα να το δώ σήμερα... αλλά μόλις τώρα είδα οτι σήμερα ήταν η avant premiere!! Θα πάω Village την Πέμπτη για να το δώ, ελπίζω να μην γίνεται χαμός..

Δημοσ.

Η ταινια ειναι ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!

Πήγα 2140 να την δω μετά από όλη μέρα δουλειά, ζόμπι τελείως και βγήκα κοκάκιας!

Τσίτα! Μέσα στην αδρεναλίνη. Αν δεν ήμουν με την γυναίκα μαζί θα πήγαινα καπάκι στην επόμενη προβολή.

Έχω να ευχαριστηθώ ταινία στο σινεμά αρκετό καιρό.

Δεν μπορώ να εκφραστώ με λόγια. Πεταγόμουν από την καρέκλα στο σινεμά, χτυπιόμουν μόνος μου ήθελα να ΟΥΡΛΙΑΞΩ!

Είναι επική. Το καλύτερο comment στο imdb τα λέει όλα

"Spider-Man" and "Kill Bill" had a baby and its head popped off!"

Η μία σκηνή καλύτερη από την άλλη και αναρωτιέσαι μέχρι που θα φτάσει. Επίσης μετά το Doom έχει το καλύτερο FPS directing OMG!

Δεν περιγράφω άλλο.

8-9/10 απο μένα. Όταν την ξαναδώ θα αποφασίσω στα σίγουρα.

ΥΓ. Καλά όταν άκουσα Prodigy κάποια στιγμή σε συνδιασμό με την συγκεκριμένη σκηνή εκεί να δεις ηδονή!

ΥΓ2. ΚΑΙ ENNIO MORRICONE!

Δημοσ.

Οτι ειπε ο Cue. Δεν ξερω τι να πω. Δεν μπορω να καταλαβω πως ο σκηνοθετης του Strardust εβγαλε αυτον τον οργασμο που λεγεται Kick-Ass.

Ειναι απλα τελεια. Δεν χρειαζονται κεφαλαια ουτε θαυμαστικα για να περιγραψω το ποσο ευχαριστημενος ενοιωσα. Απλα, ειχα πολυ καιρο να νοιωσω ετσι στο σινεμα.

Δεν ξερω τι θα κανετε, μαζεψτε λεφτα, κλεψτε αν χρειαστει, αυτη η ταινια ειναι απιστευτα γαματη.

Δημοσ.

Τοσο καλη ειναι η ταινια ρε παιδια?

Ρωταω γιατι στα trailer φενεται μουφα και δε γελας καθολου!

Δημοσ.

Το trailer δε το είχα δει πριν.

Μετά την ταινία που το είδα, με πόρωσε :P

Πάντως μου το είπαν και άλλοι ότι το trailer δε τους γεμίζει το μάτι.

Καλύτερα. Πας με χαμηλότερες προσδοκίες. Εκτός και αν διαβάσεις το μήνυμα μου :P

Δημοσ.
Το trailer δε το είχα δει πριν.

Μετά την ταινία που το είδα, με πόρωσε :P

Πάντως μου το είπαν και άλλοι ότι το trailer δε τους γεμίζει το μάτι.

Καλύτερα. Πας με χαμηλότερες προσδοκίες. Εκτός και αν διαβάσεις το μήνυμα μου :P

D'οh!!!! :P

Οχι, ακομα δεν την ειδα :mad:

Δημοσ.

Την είδα και γω σήμερα. Ήταν φοβερή απ'όλες τις απόψεις. Χαλαρά η καλύτερη ταινία που'χω δει στο σινεμά εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Μόνο πλην ίσως ότι την περίμενα περισσότερο σπλάτερ, αλλά μπορεί και να υπερβάλλω μιας και γούσταρα τρελά. Βασικά, είχε τόσο gore όσο χρειαζόταν, χωρίς να γίνεται παράλογο.

8.5/10 από μένα :-D

Δημοσ.

Ειδα το μεγαλυτερο μερος του kick ass (εφυγα απο την αιθουσα πριν ξεκινησει η τελικη αναμετρηση).

Αρκετα καλη ταινια απλα δεν ξερω αν αξιζει για cinema ή μηπως ειναι καλυτερα για dvd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...